Hutkiva journalismi veti/vetää vesiperän.

Neljännen valtiomahdin sanotaan olevan vallan vahtikoira, mutta kyllä se nykyään ainakin Suomessa edustaa laulukuoroa, jotka laulavat sivuillaan niiden totuutta, joita heidän tulisi vahtia.

Kansalaisten mielipiteen muokkaajina he kyllä vielä varsin hyvin onnistuvat, olletenkin kun enemmistö kansasta eivät omaa vielä nykyäänkään vähäisintäkään medialukutaitoa, vaan nielevät Rapalan koukkuineen ainoana totuutena.

Mutta näin perussuomalaisena voin sanoa, että ei ole media onnistunut hutkivalla journalismillaan nujertamaan perussuomalaisia kansan silmissä, vaan kun ollaan nähty siitä asti kun Soinin hillopieksut joutuivat laulukuoroon Argarianmäeltä, niin siitä asti neljänneltä valtiomahdilta ei ole puuttunut kuin postimerkit liimattavaksi perussuomalaisten hatajaiskutsuun.

Olisiko kukaan uskonut sen jälkeen kun Soini opetuslapsineen oli jo Halla-ahon johtamalle puolueelle haudan kaivanut, että hillopieksut tulevatkin siihen kuoppaan itse haudatuksi.

Mutta vanha sanonta, että kyllä kansa tietää pätee perussuomalaisiin täydellisesti, sillä mitä suurempi vastustus ja vihakampanointia hutkiva journalismi suoltaa perussuomalaisista medioissaan, niin se on vain kuin bentsiinin heittämistä liekkeihin, kun kansa tulee sorretun puolelle.

Nyt perussuomalaiset ovat hallituksessa ottamassa päävastuun  näiden vihervasemmistolaisten mediasuosikkien sotkujen selvittelijänä ja yhä vain vallan vahtiko….eiku hyeenat haistavat perussuomalaisen veren ja uskovat hallitusvastuun olevan se naula, jolla viimeinkin se persujen arkunkansi saadaan umpeen naulattua.

Mutta kun seuraa nykyistä eduskuntaa puolueineen, niin perussuomalaiset lienevät kaikista puolueista yhtenäisin ja muut puolueet ovat enemmän tai vähemmän tuuliajolla, kun yrittävät etsiä ideologiastaan sopivaa reikää luikahtaakseen perussuomalaisten salarakkaiksi niin, ettei kansalaiset sitä huomaisi.

En ole ennustaja olen säveltäjä sanoi Sibeliuskin eläessään ja minä sanon, että ei tarvitse olla mikään ruudinkeksijä eikä ydinfyysikko nähdäkseen, että perussuomalainen politiikka tulee valtaamaan yhä enenevässä määrin alaa maassamme, sillä jos jotkut puolueet siitä kieltäytyvät kansan mielipiteen vastaisesti, niin sillä he kaivavat oman poliittisen hautansa.

Toki toivon, tai vaadin mediaa jatkamaan samaa persuvastaista politikoimistaan, sillä en kuolemaksenikaan löydä muualta niin osaavia vaalivankkureidemme vetäjiä kuin he ovat.

Hyvin menee….mutta menköön, kyllä se auringonlasku saattaa vielä joskus antaa iltasäteitään vasemmistolaiseen risukasaankin, toki sitä ei nyt ole kyllä kristallipallossani pienintäkään merkkiä, joten valtakunnassa kaikki hyvin, voimme nukkua yömme rauhassa, pelkäämättä  saavamme vasemmistolaista auringonpistosta.

8 vastausta artikkeliin “Hutkiva journalismi veti/vetää vesiperän.”

 1. Perussuomalinen, mikä se on ? Onko se joku mennyt ihmisrotu ja historian jäänne jostakin savupirttien pimeydestä. Olen jossakin kuvissa nähnyt ja aika alkeellisen nököinen otus se on.

 2. Otan nyt muutaman esimerkin politikoista jotka ovat olleet median suosiossa tai epäsuosiossa, sillä kyllä kansa tietää.

  Annika Saarikkoa on media hehkuttanut Suomen osaavimpana politikkona, mutta ei ole kansa tätä tarinaa uskonut ja nyt sitten nuija jättää vapaaehtoisesti nuijansa.

  Li Andersson on ollut koko poliittisen uransa ajan median suojelussa ja palvonnan kohde, mutta ei ole puolueen kannatuksessa sitä kuitenkaan näkynyt, päin vastoin.

  Jussi Halla-ahoa on lyöty ja lyödään kuin vierasta sikaa ja nyt vuorostaan Riikka Purraa, mutta se vain lisää perussuomalaisten uskottavuutta kansan silmissä.

 3. No tulihan se Arvin aamuavaus ihan sillä aikaa kun aamulenkillä kävin ja aamiaisen nautiskelin. Värikästä Arvia, näin kielellisestikkin, kuten tottuneet olemme. Tapani mukaan sen enempää sisältöön puuttumatta, jos toki sekin tyypillistä Arvia. Näin tulkitsisin.
  Voisinpa jopa mainita; ilman Arvia, tämä alusta olisi entistäkin värittömämpi ja aneemisempi.
  Eilinen tosin ilmitoi senkin mitä tämä alusta ehkä parhaimmillaan saattaisi ollakkin mutta katsellaanpa nyt.

 4. Tuohon Arvin avaukseen kommentoisin vielä; se eilinen, aivan ilmiömäinen pilkahdus menneen jälkeen, ilahduin siitä vaan tämä aamu ja aamupäivä palauttivat minut kyllä päiväjärjestykseen.
  Aamu ja päivän alku osoittivat tämän alustan köllähtäneen ennalleen ja ei näinollen kovinkaan suuria lupauksia jaelle tulevaisuutta silmälläpitäen.

 5. Kyllähän se nyt rehellisyyden nimissä on sanottava, että suomalainen journalismi tarpoo syvässä suossa.

  Valtamedia julkaisee täysin pidäkkeettä Hamasin propagandaa totena, journalistit poimivat irrallisia lauseita asiayhteyksistään ja näin aivan tarkoituksella johdattelevat lukijoita harhaan. Politiikasta kirjoittavat toimittajat eivät vaivaudu tai eivät yksinkertaisesti osaa sen vertaa matematiikkaa, että huomaisivat kuinka heille syötetään aivan puuta heinää.
  No uppoaahan ne myös joihinkin lukijoihin, joten vaikka on kantansa löytänyt.

  Huvittavaa kyllä on tahoja, jotka kirkuvat kauhistuksesta kun YLE: n rahoituksen leikkauksista puhutaan, mutta kannattaa lukea seuraava, yllättävän hyvä suomalaisen tutkivan journalismin artikkeli.

  https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/ea7f4a0c-8b30-4513-a25f-f29baf93129c

  1. Tuulensuu on asian ytimessä Yle:n kirjautumisineen, jolla yritetään segmentoida nuorempien päät tyhjiksi elämään omassa kuplassaan.
   Olen ottanut asiaan kantaa suoraan Yleen kuten Tuulensuu. Jokinen eli aikansa tuhoten mediaa omine päättömyksineen sukupuolettomine vouhotuksineen.
   Onneksi Merja Ylä-Anttila on kartalla ml. Apunen.
   Yle on edelleen ykkösmedia, ei kuitekaan laidalla keikkuvien mielestä.

 6. Sen totean mediasta vaalien alla että heidän yhä käyttämä, yhteiskuntaopin osalta käyttökelvoton politiikan nelikenttä vaan loistaa.

  Liian harva toimittaja ymmärtää mitä tarkoittavat sanat kuten liberaali, konservatiivi, progressiivinen, autoritaarinen – ja hädin tuskin tunnetaan oikeiston ja vasemmiston ero.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *