Kepu rakastaa ruoskia………..itseään.

Minulle ei nyt äkkipäätä tule mieleen muuta puoluetta kuin kepu, joka katsoi, että oppositio on se paras paikka äänestäjiensä tahtoa ja tavoitteita puolustamaan.

Tähän asti puolueille on hallitukseen pääsy ollut se maanpäällinen taivaspaikka jonne pyritään  hampaat irvessä, olipa vaalien tulos minkälainen hyvänsä.

Kun ajattelee että hallitus, joka tekee perussuomalaista politiikkaa kelpasi jopa RKP.lle kin, niin kyllä se mustan auton takapenkki voittaa vaikuttavuudessaan opposition orret mennen tullen monin  kertaisesti äänestäjien tahdon toteuttajana.

Varmasti, jos kepu olisi Orpon kosiskeluun vastannut viimekeväänä myönteisesti, niin nyt sillä olisi monta ministeriä  muuttamassa äänestäjien tahtoa lihaksi, vaikka Purran rahakirstu huutaakin ei oota Marinin sirkuksen jäljiltä.

En tiedä millä nimellä nimittäisin kepun toimintaa viime keväänä ja hyvin sopisi vaikka käpy/metsäkaarti silloin kun isänmaa kutsuu.

Ja jos nyt syyllinen tähän poikkeulliseen kepumanooveriin etsitään, niin harvoinpa sitä puolue lähtee puheenohtajansa tahdon vastaisesti toimimaan ja niin ei käynyt nytkään ja Saarikko sai puolueensa seuraamaan vasemmistolaisia hallitustovereitaan oppositioon, jossa nyt räksyttää hallitukselle itse tekemistään päätöksistä ( virheistä )

Nyt on sitten valittava, että onko Saarikko sosialisti miehensä tavoin, vai onko hän lääketieteellistä termiä käyttäen masokisti, joka rakastaa ruoskia itseään ja sitä kautta myös äänestäjiään.

Itse en kepua kaipaa sen paremmin hallituksessa kuin oppositiossakaan, mutta tämä heidän viimekeväinen käyttäytymisensä saa kyllä tällaisen politiikan penkkiurheilijankin pasmat sekaisin, oli se niin veret seisauttava ennakkotapaus ja kuinkas se sanonta menikään että ”kepu ….. aina”.

4 vastausta artikkeliin “Kepu rakastaa ruoskia………..itseään.”

 1. Kaikkosen johdolla tulee Keskusta nousemaan entiseen loistoonsa, sanokaa minun sanoneen.
  Jaa ettäkö miksi, yksinkertaisesti siksi että Kaikkonen on keskustalaista politiikkaa arvostava mies.

  1. Kepunuoret ovat ehdotelleet, että jokaisessa kunnassa olisi oltava terveysk…..eiku ilotalo maakunnan peräkammarin poikia palvelemaan ja hamppua peltoon, niin vanhakin näyttää nuoremmalta.
   En sitten tiedä miten mutkalle ”kanki” taipuu, mutta eikös sitä niin sanota, että nuorissa on tulevaisuus, myös kepussa.

 2. Kepulla on pakka niin sekasin että eivät myöskään näe poliittista realiteettia. Toisin sanoen, eivät näe että oppositiossa istuminen hiljaa ei heitä auta.

  1. Pj. Saarikko piti huonona sitä, että osallistui edelliseen hallitukseen.

   Itse pidinkin todennäköisenä 4 vuotta sitten, että keskusta iktautuisi, vaikka tuesinkin, että puolet tavoittelisi itselleen alueiden hallintaa.

   Nyt keskusta teki sen virheen, ettei lähtenyt mukaan tähän itselleen paremmin sopivaan hallitukseen.

   Vaalikonetesteissäni ovat keskusta, KD ja PS ovat aina olleet suosiossani kärjessä.

   Ideologiapuolueet, kuten koko ja kom, eivät ole menestyneet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *