Kivirekeen ei kannata jokaista hiekanjyvää yrittää lastata..

Minä olen edelleen sitä mieltä, että Stubb on kuitenkin se pienempi paha maamme presidentiksi kuin Haavisto olisi ollut ja vaikka Haavisto ei yksilönä vaarallinen liene, niin se punavihreä vallankumouslauma olisi Haaviston valinnan myötä ollut maamme moraalis/eettis/kristillisille arvoille kuolemaksi.   Toki ei se Stubbikaan tunne sanaa kansallismielisyys, mutta varmasti hänen tuuliviiriläisyytensä on vielä parannettavissa pois niistä liittovaltiohoureistaan.

Mutta nyt kun olen katsellut ja kuunnellut tätä Stubbin aloitusta virassaan, niin kovasti hän nyt yrittää täällä kotimaassa mielyttää kaikkia, saavuttaaksen aseman olla koko kansan presidentti. Siinä tulee  käymään niin, että kun yrittää kaikkia miellyttää niin pian ei miellytäkkään ketään ja siitä saa vaikutelman nuoleskelusta.

Ja vaikka Stubb ensitöikseen palauttikin kokoomuksen jäsenkirjansa puoluetoimistoon, niin eihän ne arvot jäsenkirjan luovuttamisen yhteydessä mihinkään muutu ja toivonkin, että hän muistaa kuka ja ketkä hänet on virkaan valinneet, että ei heitä nolaa liiallisella nuoleskelulla vihersosialistien suuntaan.  Sehän on selvä, että vihervasemmisto kyttää nyt jokaista mielipidettä ja pilkun paikkaa Stubbin lausunnoista ja kannanotoista, että jos hän harhaan astuu näiden fundamentaalisten ihmisoikeushörhöjen uskontofilosofiasta, niin välittömästi hänet kivittäisivät vääräuskoisuudestaan.

Toivotan Stubbille menestystä työssään kunhan muistaa, alkoholissakin ne korkeat prosentit eivät takaa hyvää ”humalaa”, vaan pahemman krapulan.

 

Yksi vastaus artikkeliin “Kivirekeen ei kannata jokaista hiekanjyvää yrittää lastata..”

  1. No kansan antamalla mandaatilla Stubi valittiin presidentiksi turha siitä on enää mutista

    Mitä taas tulee noihin muihin ehdolla olleisiin ei heistä olisi ollut tuohon virkaan mitenkään terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *