Koskaa ei pidä sanoa ei koskaan.

En puolusta Timo Vornasen tekoa Helsingin yössä, mutta toivotan silti hänelle jaksamista tässä hyvien ja synnittömien ihmisten yleisessä puhdistautumis riitissään, kun ovat nyt löytäneet mehevän luun jota maiskutella hampaidensa välissä ja vaikka pääsiäinen jo ehti ohi mennä, niin eduskunta, eli kansa pienoiskoossa huutaa kuin yhdestä kurkusta että,  RISTIIN NAULITAAN.

Itse jos olisin perussuomalaisten puheenjohtaja, niin en kyllä Timoa heittäisi susien raadeltavaksi, vaan antaisin hänelle mahdollisuuden sovittaa ”syntinsä”, joka nykyisessä yhteiskunnan raadollisuudessa on kuitenkin aika vähäpätöinen vaikka kansanedustaja onkin.

Anteeksianto, se on nyt toisarvoinen tekijä, kun Timo Vornanen on häpäissyt kaikkein pyhintä ( eduskunta )

Tietenkin Timo Vornanen saa sen rangaistuksen mikä hänelle teostaan kuuluu oikeusasteissa ilman ”persulisää”, mutta olipa nyt eduskunta minkäsortin pyhäkkö hyvänsä heidän omasta mielestään, niin nyt nähdyn ja kuullun perusteella tulee itselleni mieleen lähinnä 199 synnitöntä, jotka kilvan pesevät itseään puhtaaksi Timo Vornasesta.

Minun ajatukseni ja huoleni ei ole eduskunnan, vaan Timo Vornasen jaksamisessa, sillä jos eduskunta hänelle osoittaisi anteeksiantoa, niin silloin se vasta osoittaisi suuruutensa olla ihmiselle ihminen, eikä peto lammasten vaatteissa.

Varmasti minutkin ristiinnaulitaan Timon rinnalle mielipiteestäni, mutta siinäpähän naulitaan ja jos se suinkin jotakin helpottaa, niin minä annan vielä naulat kaupanpäälliseksi.

 

 

14 vastausta artikkeliin “Koskaa ei pidä sanoa ei koskaan.”

 1. Taisi tulla riitaa toisen seurueen nuorista naisista – oliko asiaa tuppautua vieraaseen pöytään?

 2. Tälläkin hetkellä eduskunnassa istuu vankilatuomion kavalluksesta ja luottamusasemansa väärinkäytöstä tuomion saanut kansanedustaja ja joka oli jopa ministerinä edellisessä vasemmistohallituksessa.
  Joten jos vankilatuomiokaan ei estä ministeriksi kohoamista, niin tuskin sitä tulisi sakkotuomiokaan tekemään, minkä Timo Vornanen luulatavammin teostaan tulee saamaan ja nyt hänet sitävastoin todennäköisesti erotetaan Arkadianmäen muonavahvuudesta.
  Tokihan vakivallalla uhkaaminen on tuomittavaa, mutta jotenkin tälle ”kanki” Kaikkoselle talouskoijaruus onkin ollut nähtävästi meriitti, kun seuraa hänen olevaa ja tulevaa CV.tä, jota pian kepun uusi puheenjohtajuuskin edustaa.

 3. Tässä on kysymys yksinomaan Vornasesta, ei kenestäkään muusta. Älä ohita itse asiaa.
  Jos kansanedustaja rähinöi umpikännissä kapakassa naisista ja haastaa riitaa, tappelee, pistooli taskussaan on hän entinen kansanedustaja- piste.

  1. Oikeuslaitos Timo Vornasta ei voi eikä pysty eduskunnasta näillä näytöillä erottamaan, joten sen tekee toveri ja kaverituomioistuin eduskunnassa, sillä mikäs sen parempi paikka osottaa synnittömyyttään kun kivittää toinen syntinen.

 4. Eiköhän se Juhantalo aikanaan potkittu vielä vähemmästäkin, ei ainakaan heilunyt pyssyn kanssa.

  1. Enpä nyt tiedä oliko se vähempi. Eikös Juhantalo yrittänyt maksattaa yrityksensä velat valtion varoista?
   Sitä kyllä ihmetteken mitä Vornanen yleensä teki aamuyöllä baarissa? Eikö sillä ole töitä?

 5. Ei tällaisen rötöslistan jälkeen enää armoa anneta. Armoa tarjottiin hänelle vuosien varrella monta kertaa, ja tässä sitä ollaan.

  On oikein antaa ihmiselle toinen mahdollisuus – mutta kymmenes?

 6. Poliisi koulutuksen saaneena hän varmuudella tiesi aseen tuonnin ravintolaan

  Mutta silti vei ja otti sen vielä esiin kadulla mutta noinkin voi käydä kun harkinta pettää terv tepivaari

 7. Kyllähän se niin on, että Vornasen moka on liian raju sormien läpi katsottavaksi noin niin kuin puolueen kannalta.
  Toinen asia on sitten hänen asemansa kansanedustajana, siinä ei puolueella ole päätösvaltaa, eikä edes tule olla.

  Mikäli hän ei itse eroa kansanedustajan tehtävästä, johon siihenkin hänen pitää saada eduskunnan lupa ( tuskin ongelma), niin häntä ei voida tehtävästä erottaa ennen kuin hänet todettu syylliseksi rikokseen, josta on annettu lainvoimainen vankeustuomio.

  Toisin sanoen Vornanen voi niin halutessaan toimia omana eduskuntaryhmänään todennäköisesti lähestulkoon koko vaalikauden.

  1. Mitä taasen tulee siihen valtavaan vyörytykseen jolla Vornasen toimista on uutisoitu niin ihmettelen niitä ainakin näennäisesti sivistyneiden ihmisten arvostelevat puheenvuoroja siitä miten hänelle on annettu sairauslomaa.,

   No ehkä se arvostelu kertoo juuri siitä sivistyneisyyden näennäisyydestä.

  2. Ja taisi olla että pitäisi tulla vähintään puoli vuotta jotta voitaisiin erottaa. Ase kuitenkin oli luvallinen ja sen kantamiseen oli lupa. Olisi vaan saanut pysyä taskussa mutta piti kai alkaa uhota. Tai ehkä pelkäsi että voi tulla tappelu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *