Suomella ei ole varaa vasemmistolaisiin vapaamatkustajiin.

Nyt kun pian taas hallituksen ministereitä laitetaan paremmuus järjestykseen vuoden toimittuaan, eli jaetaan päästötodistukset, niin ei liene vaikeata arvat kenet hallituksen ulkopuoliset tahot arvioissaan luokittelevat suoraan saunan taa vietäviksi, ainakin tähänastisten puheiden perusteella.

Suurin syntinen on tietenkin Riikka Purra, joka on käärinyt hihat hyvinvointivaltion pelastamiseksi vasemmistohallituksen jäljiltä.  Itse annan Riikka Purralle täyden 10 ja + päälle toiminnastaan.

Hyvää arvosanaa ei saa pääministeri Orpokaan, kun ei ole vasemmiston edellisen kauden sirkukseen suostunut ohjelmaansa muuttamaan, vaikka kiljunta korvan juuressa on uhannut tärykalvoja, hän on osoittautunut sanansa mittaiseksi mieheksi, josta annan hänellekkin täyden 10 ilman +.saa.

Sitten on työministeri Satonen ja  terveysministeri Juuso, jotka ovat olleet ”punakhmerien” ajojahdin kohteena koko vuoden, mutta hyvin ovat selviytyneet mafioosien ja terveysjihadistien hyökkäykset, joten heille annan 9

Puhtaita papereita ei taida hallituksesta saada muut kuin ulko,-ja puolustusministeri, sillä vain näillä hallinnonaloilla vallitsee eduskunnassa konsensus hallituksen ja opposition välillä.

Orpo, Purra, Satonen ja Juuso, älkää välittkö kiljunnan määrästä, sillä mitä suurempi möykkä vasemmalta  kuuluu,  sitä varmemmin tiedätte onnistuneenne tehtävissänne.

Jos nyt ajatellaan että mikä on se suurin uhka hyvinvointivaltiomme jatkumolle, niin kyllä se olisi edellisen vasemmistolaisen sirkuksen pääseminen takaisin kuskin paikalle kolmen vuoden päästä.

9 vastausta artikkeliin “Suomella ei ole varaa vasemmistolaisiin vapaamatkustajiin.”

 1. Hallitus kun sai noin vuosi sitten ohjelmansa valmiiksi Säätytalolla, niin se olisi vastuun pakoilua jos siitä lähdettäisiin pakittamaan Galluppien perusteella.
  Jos Suomen kansa vielä kolmen vuoden kuluttua ovat vasemmiston aivopesun uhreina vaaleissa, niin pulinat pois ja siitä voimme olla varmoja, että esim. kokoomus ja perussuomalaiset eivät lähde vasemmiston tavoin melskaamaan turuille ja toreille hävittyjen vaalien jälkeen että väärin äänestetty.

 2. Hallitusohjelma on epäonnistunut, kun se toimii tarkoitusperäänsä ajatellen päivastaisesti eli huonontaa suuren osan kansalaisten asemaa.

  1. Eli olet Niilo sitä mieltä että, ”antaa mennä kun on alamäki vaan”…..
   Nähtävästi vasemmisto kaipaa entiseen tapaan valvontakomissiota hotelli Torniin, nyt se tosin tulee Brysselin, ei Moskovan suunnalta.

  2. Tänä aamuna ulkoilutin taas Helkamaa. Kovin tuo Forssan keskusta on täyttynyt tyhjistä liiketiloista ja nyt aiemmasta poiketen, noissa laitaman kauppakeskuksissakin näyttäisi olevan melkoisesti tyhjänä ammottavia liikehuoneistoja.
   Kaupungin yleisilmeestäkin jo näkynee se, että ihmisten, asiakkaiden rahavarat näyttäisivät hiipuvan.
   Eivät nuo nykypoliitikot kyllä näytä havaitsevan tätä asiaa, leikataan vaan lisää.

   1. Joskus pitää leikata, että uusi kasvu pääsee vauhtiin.
    Mutta tottahan se on, että maaseutu ja ”kirkonkylät” kuihtuvat , ovat sitä tehneet jo 60 luvun Ruotsiin muutoista lähtien.
    Täällä itä-rajalla missä pidämme enimmän osan vuodesta kortteeria, niin rajan sulkeminen on lisännyt kuihtumisen vauhtia entisestään kotimaisen kaupungistumisen lisäksi ja nyt kun puhutaan että itäsuomeen pitää saada kasvua lisäävää tuotantoa, niin sanon tähän yks`kantaan että, ei se kannettu vesi kaivossa pysy.

 3. Persuilta voisi leikata ensin perskarvat, sitten pukinparrat, takatukka, etutukka ja tukan juuretkin. Sitten kutittavat koipien välit. Ne voisi hoitaa turkkilainen parturi.

 4. Ihminen on susi toiselle: Jos jollakin menee huonosti niin hänet vielä nimitellään ja haluttaisiin polkea vielä syvemmälle ahdinkoon? Mutta ajatteleeko se parempiosainen että voi itse pudota sillä hyvältäkin oksalta voi pudota?

 5. Täällä Vaasan suunnalla näyttäisi kyllä ihmisillä olla millä maksaa, menee niin että mitä suurempi marketti sitä enemmän väkeä, kuin hunaja karhua vetää suuri tavaran määrä puoleensa niin köyhän kuin rikkaan. Tyhjyyttään kumisevia pienempiä kauppatiloja täälläkin runsaasti keskustassa. Vaasan erikoisuus on iso ja komea tori keskellä kaupunkia ja siellä yksi ainoa kauppias kesät talvet, myy kenkiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *