Euroviisuista tuli poliittinen areena

Ruotsalaiset on munanneet Euroviisut täysin. Malmö on täynnä mielenosoittajia, viisuesiintyjiä on hyllytetty, Palestiinan liput ja huivit liehuu julkisesti, Israelin edustajaa on viisupaikalle tuotu 100 poliisin voimin turvallisuusuhan takia.

 

Tämä on viisujen isoin floppi ikinä.

11 vastausta artikkeliin “Euroviisuista tuli poliittinen areena”

 1. Niinhän siinä kävi, kun kaikenlaiset terroristien puolustajat saivat vapaasti räyhätä.

 2. MInä en jaksa ymmärtää, mikä on se Israelin menestyksen salaisuus. Suomikin antoi ihan täydet pisteet.

  Suomen sijoituksen menestys oli juuri niinkuin ennustuinkin. Suomen esitys oli viime vuonna ”hullun hauska, nyt se oli hullun typerä.

 3. Toivoisin viisukisoja joissa paras laulu voittaa, siis laulaja + sävellys.
  Erikseen voisi olla kisa jossa voittaja on paras performanssi.
  Suomen windowsmiehen esitystä pidin lähinnä lapsellisena ja kai äänestäjätkin.
  Käärijä osoittautui selkärangattomaksi pelleksi, tanssii iloisesti Israelin tytön kanssa mutta tekopyhästi kieltäytyy lukemasta pisteitä Suomelta.

  Keihäänheitto on esimerkki reilusta lajista, siinä pisimmälle kisassa heittänyt aina voittaa.

 4. Tulihan sieltä lähes voitto kun oli kakkonen yksi sija olis tullut voitto tosin aivan väärästä päästä sija numero oli terv tepivaari

 5. Israelin menestykseen oli varmaan kaksi syytä. Ensimmäinen oli upea laulu ja hyvä tulkinta. Sanatkin olivat koskettavat, ne kertoivat lokakuun terrori-iskussa rakkaansa menettäneestä.
  Toinen oli laaja kyllästyminen kaikenlaiseen yksisilmäiseen rähjäämiseen, tekopyhyyteen ja suoranaiseen vainoon jota muutamat aktivistit, wannabe artistit ja osa toimittajista ovat viikkokausia harjoittaneet. Israel sai täydet pisteet monesta maasta. Suomen ”ammattilaisjury” piti Israelin kappaletta nollan arvoisena. Varmaan ihan musiikillisin perustein ilman mitään politiikkaa, joopa joo. Varsinaiset ”asiantuntijat”!

 6. Euroviisut luotiin poliittiseksi tapahtumaksi. Nyt vuosikymmeniä myöhemmin joku on ihmeissään että se on poliittinen?

  Odotahan vaan sitä päivää kun joku muistuttaa että kilpaurheilu luotiin jokunen vuosituhat sitten poliittiseksi toiminnaksi…

 7. Maailmassa on niin monta ihmeellistä asiaa, kuten Suomen tuottamat ilmansaasteet, mutta kukaan ei valita sitä, kuinka paljon saastutetaan mm. isoilla urheilukisoilla, joihin on pakko matkustaa ja autourheilu, joiden kisoihin lennätetään mielettömiä määriä kalustoa yms.! Ei tunnu missään! paljonko ”herrat ja narrit” saastuttavat täysin turhalla lentämisellä, niin työ- kuin lomamatkoilla!
  Nykytekniikan aikana tapahtumista voi nauttia tv:n yms. kautta. Aurinkoakin saa vaikka solariumissa!

  1. Viisuista tuli todellakin terroristeja puolustelevan vähemmistön mekkalointitapahtuma, missä kaikenlaiset wannabe-pellet olivat olevinaan ihmisten puolella.
   Onneksi noista pelleistä ei paljoa tarvitse välittää, koska heidän esityksiään ei todellakaan jaksa kuunnella.

 8. Join lauantaina niin monta A-olutta että nukahdin ennen kuin viisut alkoivat saunan jälkeen. Uskoisin että en menettänyt mitään.

  Joskus oli oikeita lauluja kuten Abba ja oikeita laulajia kuten Johnny Logan. Nykyään useimmiten se voittaa kuka tekee näyttävimmä shown. Tai sitten voittaja valitaan poliittisista syistä.
  Siksi nykyviisut minulle EVVK .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *