Tasavallassa kaikki taas hyvin.

Ensin lähti kuningatar maanpakoon, kun tiesi että hänen herkkuperseensä ei olisi kuitenkaan kestänyt neljää vuotta kovia opposition penkkejä, saatikka istumista perussuomalaista politiikkaa tekevässä  kusiaispesässä.

Hatunnosto kuitenkin Ohisalolle, Henriksonille ja Anderssonille, kun vuoden kestivät sentään kuumassa persusaunassa, ennen kuin ovat nyt lähdössä Brysseliin nuolemaan sitä yhtä haavaansa.

Saarikko ei sentään ulkomaille lähtenyt, vaan antaa  seuraajalleen ( Kaikkonen ) viestikapulan, viedäkseen kepukonkurssin päätökseen, mitä hän on osaltaan menestyksellä  avittanut.

Kyllä se tuli edellisenä neljänä vuotena hyvin todistettua, että Suomen tasavaltaan ei monarkia istu eikä sovellu.  Nyt tästä monarkikokeilusta joutuu tasavalta maksamaan kovaa hintaa vielä pitkään, mutta jos nyt kerran erehtyi  niin se oli hulluutta, mutta jos sen toistaa niin se olisi jo suoranaista tyhmyyttä.

Toivotaan nyt että nämä käpykaartilaiset pääsevät jäseneksi Brysselin muukalaislegioonaan, eduskunta kiittää.

 

12 vastausta artikkeliin “Tasavallassa kaikki taas hyvin.”

 1. Pitää tuosta ” herkkuperseestä” todeta, että mikäli minulla olisi yhtä roikkuvat pakarat kuin eräällä, olisin jättänyt kyllä kuvan julkaisematta, mutta minä en olekaan ” liian seksikäs” 😂

  Jaa-a, ans kattoo saako Henriksonska matkalippua Brysseliin vai jääkö kotimaan hiekkalaatikolle.

  1. Mika,- Tarkoitin tällä kielikuvaa herkkuperseestä lähinnä hänen elämäntapaansa, en ulkoista habitusta.

 2. Olkaa nyt kuitenkin ”tarkkana” noiden laatusanojen kanssa, vaikka onkin kyse vain poliitikoista.

 3. Pentti, ” laatusanan” yhteydessä ei mainita kenenkään nimeä, joten yhteys siitä keneen sana liittyy on jokaisen omassa mielessä ja sitä onkin sitten hankalampi sensuroida😂

  1. Sehän onkin pelkkä huomio, eikä ketään ole sensuroitu, eikä kommetteihin kajottu. Tarkoitus oli, ettei sitä tavitsisi tehdä vastakaan.

   1. Meitä perussuomalaisia blogaajia täällä eräs henkilö näkyy nimittelevän välillä natseiksi ja rasisteiksi, puhumattakaan mitään ymmärtämättömiksi junteiksi, siihen ei ylläpito korviaan lopsauta, mutta kun minä esimerkiksi sanon jotain ”kuningatarta” herkkuperseeksi, niin joha ylläpidonkin viisari värähtää.

 4. Suurin pelko eduskunnan oppositiolla ei sunkaan ole köyhien kyykyttäminen hallituksen toimin, vaan suurinta murhetta oppositio näyttää kantavan siitä, että Orpon hallitus onnistuu valtiontalouden tasapainottamisessa heidän poltetun maan raunioilta.
  Ja se on varmaa, että vielä seuraavatkin kolme vuotta oppositio tekee kaikkensa, että vasemmiston sirkus saisi taas jatkumonsa.

 5. Pahinta on se että sinne on pyrkimässä niitä jotka haluavat lihapatojen ääreen.

 6. Sinänsä ymmärrän että politiikkaan väsyy. Pieni palkka, suuri hevonpaska niskaan päivästä toiseen.

  Siinä se laatu mitataan ketkä jaksavat pitkään ja pitävät päänsä paikallaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *