Biologia voitti sentään jossain

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d856f567-0759-4b1f-adc2-e3fcf79b3a2e

”Britannian terveydenhuoltojärjestelmän NHS:n uudessa linjauksessa sukupuoli määritellään biologian, ei henkilön sukupuoli-identiteetin mukaan.”

Jotain rotia joillakin tässä asiassa on.

Onhan se härskiä, että vain ilmoittamalla itsensä naiseksi mies pääsisi naisten tiloihin vaikka tirkistelemään.

Biologia on tosiasia ja nämä identiteettijutut ovat juttu sinänsä.

6 vastausta artikkeliin “Biologia voitti sentään jossain”

 1. Britanniassa aletaan kai oppia. Aiemmin laittoivat jopa raiskaajia naisten vankiloihin ja hups, mitä seurasikaan kun tämä ”nainen” peniksineen pääsi sinne.

 2. Intersukupuolisia syntyy ja on syntynyt pieni prosentti maailman sivu. Luin kerran jostain lähteestä että villin lännen legenda: Calamity Jane olisi ollut sellainen, eli hänellä oli molempien sukupuolten genitaalit……. Mutta, mene ja tiedä sitten..

 3. Sinkkonen tyrmää sukupuolineutraalin kasvatuksen:

  ”Sukupuolien häivyttäminen on aikuisten päähänpinttymä, se ei lähde lapsen tarpeesta”
  Jari Sinkkonen ei usko siihen, että liian tiukkoja sukupuolistereotypioita murrettaisiin sukupuolia häivyttämällä. Hän tyrmää sukupuolineutraalin kasvatuksen täysin.

  Jari Sinkkosen mukaan sukupuolineutraali kasvatus ei ole lapsen etu. PEKKA AHO / LAPIN KANSA

  Keskiviikko 15.11.2017 klo 11:04
  Juttu on julkaistu alun perin marraskuussa 2017.

  Lastenpsykiatri Jari Sinkkonen suostuu kommentoimaan viime päivinä vellonutta puheenaihetta sukupuolineutraalista kasvatuksesta vielä kerran.

  – Sukupuolien häivyttäminen on aikuisten päähänpinttymä, eikä se lähde lapsen tarpeesta tai kehityksestä. Sukupuolen kehittyminen on koko elämän mittainen matka, joka alkaa kohdussa ja päättyy kuolemaan. On ihmisoikeus saada olla jompaa kumpaa sukupuolta, Sinkkonen summaa.”

  Sinkkonen sanoo, että sukupuolineutraali kasvatus, jossa lapselle itselleen tai hänen omaisilleen ei kerrota kumpaa sukupuolta lapsi on biologisesti, ei auta lasta välttämään ylitiukkoja sukupuolistereotypioita. Ne tulevat ulkoapäin. Hänen mukaansa sukupuolen häivyttäminen on lapselle syvästi hämmentävää.
  ———————————————————-
  Lapsi syntyy joko tytöksi tai pojaksi, ympäristö suorittaa hienosäädön. Transsukupuolisiakin on, mutta he ovat marginaalissa.
  Transsukupuolisuuden ylikorostus on vasemmistoliberaalien tekemä rikos ihmisyyttä kohtaan.

  Sen sijaan Sinkkonen kehottaa olemaan ohjaamatta lasta kohti tietynlaista roolia, vaan antaa hänen löytää vapaasti ne asiat, joista hän löytää iloa. Poika saa olla hoivaava ja tyttö leikkiä autoilla, jos siltä tuntuu. Sinkkonen on huolissaan siitä, että etenkin pojille tarjottu lokero poikana olemisesta on turhan ahdas.

 4. Sukupuolineutraalin ideologian nousu ja hajoaminen.

  29.9.2016 13:27 Tapio Puolimatka Ideologinen hegemonia Lasten oikeudet Puolesta.

  Sukupuolineutraalin ajattelun todellisuudelle vieras ideologisuus näkyy sen pyrkimyksessä kieltää yksi ihmiselämän keskeisimmistä tosiasioista: lapsi tarvitsee isää ja äitiä. Kun tämä tosiasia pyritään häivyttämään ihmisten tietoisuudesta, joudutaan turvautumaan sekä keinotekoiseen käsitteenmäärittelyyn että sanan- ja ilmaisunvapauden rajoittamiseen. Ennen pitkää väärät käsitykset johtavat törmäyskurssiin todellisuuden kanssa ja aiheuttavat kärsimystä erityisesti yhteiskunnan heikoimmille jäsenille, lapsille.

  https://www.tapiopuolimatka.net/sukupuolineutraalin-ideologian-nousu-ja-tuho

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *