Koskenniemi räksyttää

Vasuri Koskenniemi räksyttää ideologista potaskaa väittäen, että poliitikot haluavat sopimuksien korjaamisesta puhuessaan vain rikkoa sopimuksia.

Jostain syystä Koskenniemi ei näytä edes haluavan keskustella siitä, että nuo siirtolaistulvat eivät millään perusteella ole sopimusten tarkoittamia pakolaisia ja turvapaikkaan oikeutettuja, mutta ideologinen paskhan estää ajattemisen.

7 vastausta artikkeliin “Koskenniemi räksyttää”

 1. Olen kanssasi aivan samaa mieltä. Emme tarvitse lisää integraatiohaluttomia matuja. Emme tarvitse heitä, koska he eivät halua tehdä töitä vaan ottaa vain rusinat pullasta. Tai jopa perustaa islamistisen kalifaatin. Pysykööt kotimaassaan.

 2. Oikeuslaitos on poliittisesta järstelmästä riippumaton vallan kolmijako-opin mukaisesti ja pitää pysyä vankkumattomasti.
  Tämä ei ole mikään Orbanin-Suomi tai putin-venäjä.

  1. Yksi vasuri Koskenniemi ei ole mikään osa oikeuslaitosta, joten se siitä.

 3. Katsoin eilen tv:stä tuota Koskenniemen ideologista kiihkoilua. Mies melkein tärisi kiihkosta suoltaessaan ulos kulttuurimarxilaista sitä itseään. Mietin että siinä on yksi Neuvostoliiton kukistumisen traumatisoima ihmisraunio.

 4. Laki ja säätäminen, mutta ei näy olevan esillä joten odotellaan?
  Venäjä iski Orpon heikkoon kohtaan jos muistamme mitä
  rasismista tuli sanottua?

 5. Koskenniemi kertoi oman poliittisen mielipiteensä. Hänen tehtävä oppositiopuolueen edustajana on haukkua hallitusta. Olisin huolissani jos hän ei niin tekisi.

  En minä hänelle suutu, kunhan vain ikävöin hänen haluttomuuttaan nähdä kokonaiskuvaa. Pääosa demareista näkee täysin hyvin kokonaisuuden ja siitä heille jälleen kerran hatunnosto. Tämä ei ole mikään vasemmistolaisuuden ilmentymä. Tämä on Koskenniemen mielipiteen ilmentymä.

  Se hänelle suotakoon.

 6. ”Oikeusoppinut Ylelle: ”Voin vain ajatella, että Orpo ei tiedä, mistä hän puhuu”
  Santeri Lampi 3.1.2024 11:06, muokattu 3.1.2024 11:09. Suomenmaa.

  Helsingin yli­opiston kansain­välisen oikeuden emeritus­professori, akateemikko Martti Koskenniemi tyrmää Ylellä pääministeri Petteri Orpon (kok.) ajatuksen niin kutsutun push back -menettelyn käyttöönotosta Venäjän vastaisella rajalla.

  Orpo sanoi joulun alla, että Suomen olisi selvitettävä, voiko ihmisiä palauttaa tietyissä tilanteissa rajalta Venäjälle ilman turvapaikkahakemusten käsittelyä.

  Koskenniemen mukaan push back -menettelyssä on yksiselitteisesti kyse kansainvälisten sopimusten rikkomisesta.”

  Eiköhän Koskennniemen agenda ja hybris ole tullut jo kaikille selväksi. Hänen mukaansa Suomella on joku ihme velvollisuus ottaa maahan elätettäväksi ja maan turvallisuusriskiksi, nuoria, terveitä miehiä, joista osa on todennäköisesti Putinmyönteisiä terroristeja, vakoojia, agitoijia ja semmoisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *