6 vastausta artikkeliin “Päivä ihmishirviönä”

  1. Valehtelu on terroristin ensimmäinen työkalu. Aika hyvä nyrkkisääntö on odottaa että venäjä tekee juuri sitä mitä kovimmin kieltää tekevänsä, ja jättää tekemättä sen mitä eniten uhittelee.

    1. Ihmettelen syvästi jos Venäjällä ei muka ymmärretä mitä oikeasti tapahtuu…

  2. Katso se ensimmäinen tallenne. Siinä on video missä eilen Putin naureskelee ja väittää juuri päinvastoin mitä tänään teki. Äijä siis naureskelee siinä. Eli tietää että seuraavana päivänä taas pommittaa siviilejä.

  3. Jossain maakuopassa kaalia syöden, vodkaa juoden ja pravdaa lukien ymmärryksen taso ei välttämättä päätä huimaa, ja loppuneljännes ryssistä ei uskalla ymmärtää mitään.

  4. Ymmärretäänkö venäjällä mitä tapahtuu on ehkä väärä kysymys. Ei huono kysymys, muttei tärkein.

    Tärkein on, kiinnostaako venäläisiä tippaakaan mitä tapahtuu. Kyllä he kykenisivät ymmärtämään mutta haluavatko he edes yrittää? Mitä se heille toisi?

    On kaksi venäläistä:
    1. Ei ymmärrä, ei välitä, ei kiinnosta. Lopputuloksena hän elää kehitysmaassa huonolla ruoalla, huonolla terveydenhoidolla ja kaikin tavoin epävakaassa maassa.
    2. Ymmärtää, välittää, kiinnostaa ja on huolestunut. Lopputuloksena hän elää kehitysmaassa huonolla ruoalla, huonolla terveydenhoidolla ja kaikin tavoin epävakaassa maassa.

  5. Venäjä vaan on niin kamalan suuri, tuskin siellä idässsä ymmärretään mitä lännessä tapahtuu. Taitaa lähes olla yhtä suuri, mitä Eurooppakin. Mitä me tiedämme, mitä Kreikassa, tai Espanjassa tapahtuu. Ei me kyllä olla ketään tappamassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *