Venäjä aloittanut uuden vuoden pommittamalla siviilejä.

Samaan aikaan kun Putin valehtelee etteivät he pommita siviilejä on Venäjä aloittanut isot iskut Ukrainaa vastaan juuri pommittamalla siviilejä.

Putin jäi kiinni valheesta:

”Vladimir Putin on jälleen pokkana väittänyt, että Venäjä iskee Ukrainassa ainoastaan sotilaskohteisiin.”

Lähde:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/ac6db91c-a4ae-44f6-88cc-c0def0c33d93

Eli meneillä on laajat iskut ja kohdistuu mm Kiovaan. Tämä menee siihen kuvaan mitä Venäjä on aina harjoittanut, eli valehdellaan. Sama kaava toistuu vuosisadasta toiseen ja tarkoitustakaan ei ole tätä kaavaa muuttaa.

Tässä käy myös mielessä se että onko Venäjällä myös tarkoitus ajaa Ukrainan puolustukseen käytettävien ohjuksien ja maasta/ilmaan laukaustavien järjestelmien a-tarvikkeiden varastoja Ukrainassa alas. Se olisi pohjaa vielä isomman ilmahyökkäyksen toteutumiselle…🤔

”Ukrainan mukaan Venäjä on laukaissut Kiovan suuntaan Kh-47M2-ohjuksia. Hieman ennen aamukahdeksaa ilmavoimat oli varoittanut, että yhdeksän MiG-31-hävittäjää on ilmassa.

Aiemmin aamukuuden maissa ilmavoimat varoitti mahdollisesta risteilyohjusten uhkasta, sillä 16 Tu-95MS-pommikonetta oli ilmassa.” (IS)

 

3 vastausta artikkeliin “Venäjä aloittanut uuden vuoden pommittamalla siviilejä.”

  1. Siinä x-sivustolta kuvaa ja lähteet mistä nämä on. Eli Venäjä siinä pommittaa ”sotilaskohteita”. Pommittaa siviilejä juuri nyt.

  2. Sota ei lopu ellei länsi ryhdistäydy,
    sillä pelkkä puolustus ei tässä sodassa auta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *