4 vastausta artikkeliin “Tasa-arvo ja ”tasa-arvo””

 1. Taitaa olla sellanen asia joka ei tule koskaan toteutumaan aina voi toivoa että olisin väärässä terv tepivaari

 2. Tasa-arvo:
  En ole törmännyt työelämässä omalla kohdalla ennenkuin tuli ikää jouduin ikäsyrjintään, mutta siinä vaiheessa se sopi minulle.
  Nythän meille halutaan tuontityövoimaa ja siitä tulee sitten se syrjintä laajenemaan.
  Tasa-arvoa ei ole myöskään vanhuksilla jotka jonottavat sairaalatoimenpiteeseen sillä ohi menee työterveyden piirissä olevat.

 3. Tasa-arvo on hyvä juttu puhutaan sitten materiasta tai jostain muusta. Noissa naisten tasa-arvo vaateissakin usein taustapontimena on tasa-arvo rahassa.
  Tasa-arvo ja reiluus ovat myös tehokkaita lyömä aseita, onhan vaikea väittää etteikö tasa-arvo ole hyvä ja kaunis juttu.
  Mutta olisi sekin hyvä ymmärtää että ei koskaan missään saavuteta todellista tasa-arvoa eikä se varmaan hyväksi olisikaan. Huono esimerkki tasa-arvon tavoittelusta on teoriassa hieno sosialismi. Ihminen on arjessaan sellainen että ei halua olla tasa-arvoinen vaan omanlaisensa.

 4. Yksi ongelmapaikka on koulut. Miesopettajia ei moneen kouluun hankita lainkaan. Ei tässä ole siitä kyse että sukupuoli tekisi opettajaa, vaan siitä että lapselle olisi hyvä olla molempia opettajia koulussa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *