Häkkänen pistää reserviläiset ruotuun 👍

”Ennätysmäärä suomalaisia on viime vuosina eronnut puolustusvoimien reservistä siviilipalvelukseen, ja puolustusministeri Antti Häkkänen (kok.) haluaa nyt puuttua tähän järeällä tavalla.

Häkkänen aikoo etsiä keinot, ettei reservistä eroaminen olisi enää jatkossa mahdollista. Häkkänen kertoo uusista ehdotuksistaan Kyrönmaa-lehden erikoishaastattelussa.”

Erinomaista, itseasiassa Häkkänen olisi ollut myös erinomainen presidentti Suomelle, lakitietoinen ja rauhallinen haastatteluissa sekä Mikkelin alueen miehiä.

Mutta on hyvä pistää kyllä jarru sille reserviläisyydestä karkaamiselle sillä jos porukkaa jotka on sijoitettu sodanajantehtäviin pakenee pois järjestelmästä se rapauttaa järjestelmää.

Hyvä Häkkänen 🇫🇮

Ja hyvää NATO huomenta taas !

7 vastausta artikkeliin “Häkkänen pistää reserviläiset ruotuun 👍”

  1. Voi olla myös niin että juuri nämä reservistä karkuun siirtyvät eivät olisi sotatilanteessa kuin ongelma, kun motivaatio on jo nyt tuota luokkaa.

   Sinänsä hyvä että Häkkänen on nyt asiaa hoitamassa.

 1. Minusta ei ole ilmoitusasia luopua oman maan puolustamisesta ei edes rauhan aikana.
  Jääkärikoulutuksen saaneena olen ylpeä lajista enkä luovu.

 2. Noin ne asiat muuttuu jos sellanen sallitaan samoin vanhana jääkärinä en peräänny koskaan olipa vastassa kuka hyvänsä

  Suomi on minun oma kotimaa en voi sanoa että isänmaa koskapa isä on Saksasta

  Ja Saksaa voimme kiittää nykyisestä puolustusvoimista kun jääkärit koulutettiin vanhan keisarin aikana Saksassa terv tepivaari

 3. Palvelin aikanaan v 1966 HÄMJP 4 linnan kasarmilla terv tepivaari

 4. Johonkin vitun kolmen hengen levikin paskapaperiin menee antamaan tuollaisen lausunnon tästä asiasta. Muutenkin ihan marginaali-ilmiö, jota todennäköisesti ainoastaan meni kiihdyttämään tällä ulostulollaan. Ihan ei mennyt nyt putkeen ministeriltä, kyllä nämä puhutaan ennen kuin ajatellaan -avautumiset kannattaisi jättää ihan suosiolla hallituskumppanipuolueen työkalupakkiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *