Hyvää YLE huomenta, kaikki otettava vastaan Venäjältä Suomeen 😂

Nämä neropatit kertomassa taas YLE:ssä kuinka ”turvapaikanhakijat” Venäjältä on otettava vastaan.

Pelotellaan että joudutaan tuomioistuimeen jos ei oteta RyZZälässä🇷🇺 laillisesti majailevia tyyppejä Suomeen🇫🇮…push back paha… hybridioperaatio hyvä 😂😂😂. Mistä YLE vetää näitä tyyppejä???

6 vastausta artikkeliin “Hyvää YLE huomenta, kaikki otettava vastaan Venäjältä Suomeen 😂”

 1. Jotenkin kuin jossain uskovaisten hurmioleirillä koko porukka äsken toimittajan kanssa. Kaikki ylisti sitä kuinka ”turvapaikanhakijat” on myös ihmisiä ja heidät pitää ottaa Suomeen. Oli tilanne mikä hyvänsä (eli vaikka sota) niin rajan pitää olla auki ja ihmiset tänne otettava.

  Itsetuhoisuus on huolestuttavaa,,,

  1. Ihan sama mistä joku on mieltä kun henkilöt jotka pyrkii Suomeen Venäjältä on Venäjällä laillisesti passeineen ja papereineen.

   He on turvassa siellä.

 2. He varmasti äänestävät Li Anderssonia, joka presidenttiehdokkaista ainoana avoimesti on vaatinut itärajalle avointa raja-asemia, jotta sosialiturvapaikanhakijoita pääsisivät maahan.

  Todellisuudessahan ehdokkaista ainakin kaksi muutakin kannattaa samaa, mutta esittävät muuta.

 3. Miksi Suomen pitäisi ottaa vastaan Venäjältä Putin-myönteisiä potentiaalisia terroristeja, vakoilijoita, sabotoijia? Senkö vuoksi, että Ylen punakaartin esille marsittamat punafasismia potevat ”asiantuntijat” niin vaativat.

 4. Itsekkäät pellet vaativat itselleen kaikka oikeuksia piittaamatta paskaakaan neukkulan rikoksista ja sen aiheuttamasta uhasta ja elintasoturvisten aiheuttamista ongelmista Suomelle ja suomalaisille.
  Menköön aleksanteriliitto puhumaan putinille, mutta Suomessa on turha rähistä neukkulan aiheuttamista ongelmista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *