19 vastausta artikkeliin “Isis Pekasta Hamas Pekaksi, onneksi tästä ei tullut Suomen presidenttiä …”

 1. Puuta heinää !
  Kuka on Hamaksen hyväksymässä ?
  Hamasta ei kukaan hyväksy, vaikka Palestiina hyväksyttäisiin.
  Niitä vain on, vaikka sen järjestön valta eliminoidaan.
  Rohkea avaus Haavistolta samalla kun yksi linssilude kekkuloi Virossa.

  1. Kerropa hk, mikä on palestiina ja ketkä ovat palestiinalaisia?
   Kahden valtion mallia on ehdotettu ainakin kolme kertaa ja joka kerta arabit ovat siitä kieltäytyneet.

   1. USA kannattaa kahden valtion mallia. Se siitä. Nimitetään Haavisto neuvottelijaksi. Voi jopa onnisutua.
    Nykyinen päämiehemme voi kekkuloida seuraavaksi Särkänniemen huvipuistossa, sen jännitys
    riittää.

    1. En minäkään aina nyt niin kiitoksella presidentti Halosesta puhunut mutta kyllä Heikin Stubb kammo menee yli ymmärrykseni. Jos ei pidä on se OK ja oma mielipide mutta tuo kielenkäyttö ärsyttää kaltaistani sivistysporvaria.

     1. Ei ole ollut Halonen minun presidenttini, jos ei myöskään Stubb mutta vaittuja olivat ja lähemmin arrvosteluiltani jäänevätkin.

     2. Minusta katosi sivistysporvarius, sivivistyskokoomuslaisuus välittömästi, kun alkoi soimaan orpopojan valssi.
      Stubb ei ole koko kansan presidentti, vaan kokomuksen käsikassara.

      1. Se ”sivistysporvarius” katosi sinusta kyllä jo historian hämärissä…

      1. No voi voi, en jaksanut asiaan niin paljon perehtyä että ryhtyisin Stubbin statusta muuttamaan, toivottavasti parantaa tapojaan jos on aihetta.
       Mutta tähän kiinnitin äkkilukemalla huomiota ILn jutussa:
       ”Kuvaavaa on, että Viron päämediat ovat jättäneet Stubbin vitsailut käytännöllisesti katsoen täysin ilman huomiota, vaikka muuten ovatkin seuranneet hänen valtiovierailuaan” että taitavat olla Virossa fiksumpia kuin vaikkapa YLE, IL, IS ja Hesari jotka jonkun poliitikon erheestä tekevät isot otsikot j toistelevat päälle tapahtunutta

       1. En nyt ihan noinkaan suoraan luonnehtisi Viron medioita; olen kyllä mielestäni huomioinut sikäläisen uutisoinnin kovinkin kärkkään, varsinkin pienen maan uutisoinnin, Venäjän hallinnon toimenpiteiden, jotka kylläkin ansaitsevat ylipäätään kansainvälisen tuomion, suhteen.

 2. Haavistonkin ymmärryksessä, kuten monien muidenkin suuri vika!
  Ählämeiden joukkoon ei suvaita homoja, yms. vaan heidät pitää eliminoida kaikin keinoin, esim. nirri pois, ilman rangaistusta!

  1. Pekka odottanee sieltä sitten suurempaa pakolaistulvaa tänne Suomeen…

 3. Palestiina voidaan tunnustaa, kunhan siellä on edes pohjatyötä demokraattiseen ja rauhanomaiseen hallintoon. Hamas on toki terrorijärjestö mutta eipä se PLO:n puolikaan varsinaisesti demokratian mestariteos ole.

  En tiedä munan ja kanan järjestystä – tunnustaa ensin ja sillä rohkaista heitä parantamaan, vai luvata tunnustaminen palkkioksi siitä että laittavat yhteiskunnan rakenteita kuntoon?

 4. Niin kauan, kuin hamasin perustamiskirjassa on tavoitteena Israelin tuhoaminen, palestiinaa ei voida tunnustaa.

 5. Kalle varmaan tiedät Viron lehdistön paremmin, itse en yhtään, tuo IL juttu vaan herätti kai sitten turhan toiveen että olisi maa missä ei klikkiotsikoida, tehdä kärpäsistä härkäsiä eikä olla loputtoman negatiivisia

 6. Tuskin Matti nyt sentään paremmin tiedän, toisaalta paljon niitä tutkiskellutkin ja jonkin verran melko puutteellisten kykyjeni pohjalta analysoinmutkin olen, koska sen maan asioihin ihan omakohtaisesti vuosikymmenin perehtynyt lienen ja ihan paikallisestikkin.

 7. Lienee selvää että kaikille mieluista, virheetöntä presidenttiä ei ole olemassa, sellaista täydellistä mikä johtuu siitä että ei ole olemassa täydellistä kansalaistakaan. Niitä on vaan siedettävä, oltava optimisteja uskossa että työ opettaa valittujakin.
  Mutta siitä itse olen tyytyväinen että meillä presidentit valitaan vapailla vaaleilla, eniten tykätty tulee valituksi.
  Enkä sitä tarkoita etteikö itse kutakin presidenttiä saisi arvostella, pois sellainen minusta. Moittiminen saattaa myös helpottaa joidenkin tuskaa siitä kun kansa on niin tyhmää että on väärin valinnut. Itsekin joskus erityisesti Halosen tekemisiä pidin outoina, tykönäni kuvittelin että ei oikein halunnut presidentin työssään irroittautua entisen puolueensa politiikasta. Stubbilla on tietysti pitkä menneisyys Kokoomuksessa, saas nähdä osaako sitä jättää taakse niin kuin kansan keskuudessa supersuosittu edeltäjänsä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *