Kuinka määritellään nainen,,,

Tiedoksi naisille. Haavisto ei näe eroa miehellä ja naisella.

Minulle opetettiin biologian tunnilla toisin. Meillä pari koiraa ja yksi kissa tietää myös pelkästä hajusta onko toinen eri sukupuolta.

Haavisto ei tiedä mikä on nainen ja mies, koska ylioppilas…

Lyhyt video siinä: (Lähde: Keijo Kaarisade/ X-sivusto, julkinen)

 

5 vastausta artikkeliin “Kuinka määritellään nainen,,,”

 1. Huolestuttavaa jos ei tiedä. Miten sellainen voisi hallita yhteiskuntaa?

 2. Kun itselle on luutunut käsitys että sukupuolia on kaksi niin lähinnä huvittaa filosofointi asian ympärillä, tulee koettua ajanhukkana.
  Enemmänkin askarruttaa kysymykset että kuinka määritellä naisen sielunelämän rakenne. Itse olen kokenut että se poikkeaa runsaasti omastani eli miehisestä.
  Heidän logiikkansa, mystisyytensä, salaperäisyytensä, empatiakykynsä ja moni muu. Näiden asioiden parissa on moni filosofikin askarrellut ja paljon kysymysmerkkejä on jäljelle jäänyt.

 3. Niin, ihminen voi olla mieleltään vaikka kuu-ukko tai marssilainen. Mutta kun sitä synnytään niin silloin ollaan sitä sukupuolta jota ollaan. On tietenkin ihmisiä jotka elää ns ”väärässä” kropassa, nainen voi tuntea olevansa mies ja päinvastoin. Hekin kyllä tietää mikä on nainen, Haavisto ei…🤔

 4. Amerikkalaisen vitsin mukaan afganistanilaisen talebaanin erottaa Harvardin yliopiston professorista siitä, että talebaani pystyy määritelemään mitä sana nainen tarkoittaa. Vielä kymmenisen vuotta sitten tähän kysymykseen olisi varmaan saatu vastaus myös yliopiston professorilta.

 5. Tämä sukupuolikeskustelu on kyllä yksi niitä paikkoja jossa on somekeskustelu lähtenyt laukalle. Se on sääli.

  Ihmisten moninaisuudessa ei ole mitään pahaa – niin kauan kun pelataan samoilla säännöillä, eikä omalla toiminnalla aiheuteta toisille haittaa.

  Haavisto tietää, että kannattajat lähtevät jos ryhtyy puhumaan liian tomeria. Se on sääli, koska tuoreet uutiset brittilästä muistuttavat miten tärkeää ovat esim. naisille suunnatut turvapalvelut, raiskaustukikeskus, turvakodit, yms. Niistä ei pitäisi luopua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *