Kuka kannattaa diktaattoria ?

En ymmärrä pätkääkään, kuka tätä tyyppiä kannattaa presidentiksi…

”– Hän ihailee Putinia, hän ihailee Pohjois-Korean itsevaltiasta. Ajatus siitä, että yksi ihminen huipulla, jolla on kaikki valta ja joka voi tehdä mitä hyvänsä, on ollut hänelle perusarvo niin kauan kuin julkisuudessa on häneltä lausuntoja kuultu.” (IL)

Hän hakee Yhdysvaltojen presidentksi 🤦

18 vastausta artikkeliin “Kuka kannattaa diktaattoria ?”

  1. No kyllähän tälläkin alustalla on niitä joille demokratia vaikuttaa olevan vaikea laji ja jopa demokratiassa laillisesti toimiva puoluekin pitäisi lakkauttaa.

    Ehkä nämä sitten kaipaavat diktatuuria vaiko peräti diktaattoriksi?

    1. Huvittavaa kun neljä vuotta vastakkainasettelun papitarta palvonut puhuu kansan jaksmisesta 🤣🤣🤣

        1. Otti 10 mljardia enemmän velkaa tulevaisuudessa maksettavaksi, kuin olisi kriisien vuoksi tarvinnut, jallittimkepulien kera holtittoman maakuntahimmelin kustanuksineen ja tökerösti alimitoitetun soten sokuinen.
          Mitä muuta se oli kuin ryöstöä tulevilta polvilta?
          Vain sokea putkinäköinen punademu uskoo noihin satuihin marinin sakin loistokkuudesta.

          1. Juhak, en usko itseen olevan putkinäöstä vaan täydellisestä sokeudesta ellei siten peräti vaan kapasiteetin puutteesta.

  2. Tähän Trump-kysymykseen on mahdoton vastata Suomesta käsin. Elämä, yhteiskunta, maailma, viestintä, ajatusmaailmat ovat täysin erilaisia siellä. Tämä on niitä asioita että osaisin vastata jos olisi ilta aikaa ja pannu kahvia.

    Vielä vaikeampi on vastata siihen, miten Heikin viesti liittyy trumpiin.

  3. Itse vaan ihmettelen että millainen ihminen kannattaa tälläistä ihmistä valtaan?

    1. Siellä republikaaneissa on liikaa niitä äärioikeistolaisia kahjoja, jotka ovat lonkeroituneet korruptioin merkittäville paikoille kaikkialla.

  4. Taidampa tuntea erään sikäläisen perheen joka kannatta Trumpia ja ovat järkähtämättömiä – heille kaikki toisin puhuminen on valetta.

  5. Tunnen useammankin perheen sieltä jotka kannattavat Trumppia.

    Jos yksi keskeinen syy Trumpin kannatukseen pitäisi löytyä, se on se että demokraatit ovat olleet verrattain surkeita vallanpitäjiä paikallisten ihmisten elämää katsellessa.

    Toki tarvitaan kunnon idiootti uskomaan että vaihtoehto olisi aina parempi…

  6. Muita syitä:
    – Trump myy mahtavaa tulevaisuutta, on hemmetinmoinen puhuja – joihinkin uppoaa tämä.
    – Sionistit pitävät Trumpin Israel-linjaa mainiona (aika moni muu mielipuolisena…)
    – Moni pitää ajatusta hallinnon kutistamisesta mainiona
    – Monelle opetetaan kirkossa että asiat kuten naisten, seksuaalivähemmistöjen tai eri väristen ihmisten oikeudet ovat paha asia
    – Moni haluaa mieluummin uskoa fantasiaan vaikka tietää sen valheeksi, kuin totuuteen joka tuntuu epämukavalta
    – Jenkkimedia valehtelee jopa enemmän kuin hesari (kyllä, se on mahdollista) ja sen pohjalta tulee aika mielenkiintoisia mielikuvia

  7. Menikö asiat hyvin tai paremmin Trumpin aikana kuin tällä hetkellä? Minun mielestäni kyllä.

  8. Trumpin politiikka teki myös hyvää, olisi typerää väittää muuta. Kokonaisuus oli melko kaoottinen, mutta olihan siellä massiivinen puoluekoneisto takana, paljon siinä tehtiin. Trump keskittyi puhumaan, muut tekivät.

    Edelleen Trumpin kannatuksen kovin ydin on hänen kykynsä sanoa amerikkalaisille uskottavaan äänensävyyn että hän ei ole demokraatti.

  9. Demokratia ei pysty auttamaan sikäläistä suurta avuntarvitsijajoukkoa sillä siihen eivät rikkaat halua rahojaan sijoittaa. Jos esiin nousee suuri vähäosaisten auttajapuhujapersoona niin hänet poistetaan tavalla tai toisella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *