RyZZälä🇷🇺 haisee nyt Suomeen asti 😂💦

Onko täälläkin joillain fiiliksiä ja muistoja siitä kun viettivät aikaansa Neuvostoliitossa. Ei hätää! Voit kokea tämän autuuden nyt ihan kotona. Ikkuna auki jos asut siellä pääkirkon alueella. Hajusta voit päätellä että olet sitten mielikuvitus matkalla RyZZälässä🇷🇺😂💦

 

Voiko mysteerihaju tulla Pietarista? Näin meteorologi arvioi
https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010329440.html

12 vastausta artikkeliin “RyZZälä🇷🇺 haisee nyt Suomeen asti 😂💦”

 1. Varmaan hajua ei saada selvitettyä mistä tuo outo löyhkä on päässyt irti

  Onko se sitten vaarallista sitäkään ei oikeasti kukaan tiedä terv tepivaari

 2. Minulla on päinvastainen epäilys. Nesteen jalostamolla alkaa iso seisokki 1.4. eli huomenna.
  Aina ennen seisokkia ajetaan tuotantoa alas soihduttamalla, joka aiheuttaa joskus todella isoja paskan hajuja laajoille alueille. Neste kieltää, mutta niin se on ennenkin yrittänyt kieltää.
  Sain varoituksen sieltä tekstiviestein, jonka itse olin heille suunnitellut.

  Saas nähdä, koska tunnustavat.

   1. Älä nyt hölötä ihan tolkuttomia. Minä olen tämän Nesteen touhun kokenut useasti niillä kulmilla asuttuani.
    Mutta katsotaan. Sain joka tapauksessa sieltä tekstarin tästä, että saattaa aiheuttaa melua ja hajuhaityoja ja sitä ja tätä.
    Panin sen tekstarin Hesariin. Neste kieltää ainakin vielä.

    1. Tässä ote tejstarista
     ”Tuotannon prosessiiden yksiköiden suhteen alkavat vaiheittain maanantaina 1.4.2024. Pysäytykset kestävät noin kaksi viikkoa ja aiheuttavat lisääntynyttä soihdutusta, melua ja
     hajuhaittaa jalostamon lähiympäristöön. ”

 3. RyZZälä🇷🇺 siellä haisee 😂💦💦

  ”PÄÄSIÄISSUNNUNTAINA nyrpisteltiin neniä ilmassa leijalleen voimakkaan lemun takia. Sosiaalisessa mediassa haju toi kommentoijien mieleen rikin, viemärit ja tuoreen asfaltin. Lemusta raportoitiin myös Venäjällä ja useampi teoria hajun alkulähteestä osoittaa Venäjän suuntaan.

  Suomen ympäristökeskuksen tutkimusprofessori Martin Forsius kertoo, että hänen jo eläköitynyt kollegansa tarjosi uuden teorian hajun alkulähteeksi.

  – Pietarin edustalla on valtava patoalue. Hapettomissa olosuhteissa biologisissa prosesseissa voi syntyä rikkivetyä. Noin teoriassa jäiden lähdön jälkeen voisi syntyä isojakin määriä rikkiyhdisteitä. Se on mahdollista, Forsius sanoo.”

  Uusi teoria ällöttävän hajun alkulähteestä
  https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010329924.html

   1. Jos katsotaan Itämeren jätepäästöjen osoitetta niin juuri Pietarin suunnalta suurin määrä tulee, olisiko tekemistä tuon Pietarin ongelman kanssa.

  1. Kun sitä rakennettiin, todettiin siitä todennäköisesti tulevan maailman suurin jätevesiallas – eikä se tainnut mennä pieleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *