Stubb vie Haavistoa kuin räsynukkea gallupeissa.

On jo nyt selvä peli että Stubb tulee olemaan seuraava Suomen presidentti. Gallub ei valehtele, uskon että Stubb tekee vielä eron sellaiseksi että se on lopulta 60-40

Kuvakaappaus MTV:n sivuilta:

Kuva

”MTV:n Åbo Akademilta tilaaman tutkimuksen mukaan Alexander Stubbia äänestäisi presidentinvaalin toisella kierroksella 56,9 prosenttia vastanneista ja Pekka Haavistoa 43,1 prosenttia. Näin linjaavat ne vastaajat, jotka sanovat äänestävänsä ja nimesivät ehdokkaansa.

– Vaikealta näyttää Haaviston tie presidentiksi. Stubbin kaula on niin suuri, kuvailee näkymää MTV Uutisten vaaliasiantuntija, Åbo Akademin professori Kimmo Grönlund.”

Lähde:

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/mtv-n-kysely-stubb-56-9-taalta-aanet-tulevat/8872260#gs.4167hm

Ei auta Haavistoa edes se että käy vanhoillislestadiolaisten piireissä raamattua lukemassa, ei auta vaikka kuinka ajelee pitkin poikin Suomea, todellisuus on se että Pekkis on taas 2.

22 vastausta artikkeliin “Stubb vie Haavistoa kuin räsynukkea gallupeissa.”

  1. Ja kuinka paljon…katsoppa noita lukuja…

   Tulee käymään vielä niinkuin sanoin että Pekkis jää 40% havukoille vaikka kuinka ”maakuntamatkailee”

  1. Jos HK:n punaisella, korjaan vihreällä olisi oma ehdokas, eli Pekkis kärjessä olisi täällä hirmu tuuletus sinulla menossa…

   Mutta, mutta,,,

   Käy niinkuin kävi Manna Sarinin kanssa…menee päin perzettä…tämähän sitä näyttelee jo medialle…Pekkis jää kakkoseksi kuten kuuluukin.

   Todellisuus on eri kuin mielikuvitus. Todellisuus on se että Stubb tulee voittamaan ylivoimaisesti nämä vaalit.

   Sinun pitää vaan hyväksyä taas tappiosi kuten viime keväällä, vaikka kuinka tuulettelet etukäteen.

   Muista sitten syyttää Perussuomalaisia, että oli niiden vika koska Stubb voitti. Eikös se tule menemään jotenkin tuohon tyyliin…

 1. Saahan Heikki persuja syyttääkin, kun SDP:n ja vasemmistoliiton kannattajat äänestivät ensimmäisellä kierroksella taktisesti Haavistoa jolla estettiin Halla-ahon pääsy finaaliin, niin nyt luultavasti perussuomalaisten äänestäjät kostavat….mene ja tiedä.

   1. Eikä Pekkis pääse kuin Väykäksi Väykän paikalle. Joka 6. vuosi vaalikaravaani taas kiertää ja pressaksi ei pääse koskaan 😅😅😅

   2. Demokratian tulos on se, että hk voi vapaasti jauhaa paskaa täälläkin.

    1. Niin, on huomioitu kyllä. Sekä kansa on puhunut kun äänet on lopulta laskettu ja se on varma että Stubb valitaan.

 2. Tutkimusmoraalisti ei toimita näin, ellei ole tarkoitus ohjata äänestäjiä johonkin päämäärään rauhoitusajan jälkeen.
  Rauhoitusaikoja ei enää ole, vaan markkinoinnilla ja tutkimuksella ohjaataan ääniä tietylle kisaajalle.

  1. Heikki on taas siinä tiimissä joka häviää. Alat pikkuhiljaa tottumaan siihen…

   1. Katselen TV-1, ”Ellan matkassa Ranskan maaseudulla”, jonne on taas ikävä täältä persulandiasta, jossa ei ole mitään muita kuin mutakuonoja.

    1. Jos täällä on niin synkkää, niin miksi ihmeessä hukkaat loistavia tietojasi, mahtavaa älyäsi ja ainutlaatuista kokemustasi täällä?
     Maailmasta löytyy varmaan ainakin pari maata, missä niitä arvostetaan, kuten venäjä, belarussia, pohjois-korea, kiina, kuuba yms. yms…

     1. Kun ei ikinä, ikinä ole asiaa, on säännönmukainen toisto, toisto ja toisto on henkilökohtainen vinoilu. Minä en ymmärrä sitä, miten elämä voi joitakin niin pahoin kohdella.
      Se taitaa vain olla niin, että Teisko on ainoa ulkomaa, että sieltä persuladiasta katsoen maailma on niin synkkä paikka, että pahan olon pitää olla muuallakin yhtä pahaa oloa kuin Teikossa.

      1. Itsehän sinä hk tätä Suomea ja Suomessa olemista mollaat koko ajan.
       En minä noita sinun paskakommenttejasi kirjoita, vaan sinä ihan itse.

     2. juhak, samaa olen ajatellut. Kun HK on vielä niin täydellinen niin kuinka hän valitsee joka kerta sellaisen puolen joka aina häviää, kaikki on aina väärässä, tämä oikeassa silti ja vika on aina esim PS-puolueessa.

      Himmeetä on meininki ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *