Tänään tehdään historiaa ensimmäinen ex presidentti rikosoikeuden käynnissä Yhdysvalloissa

Oletteko kukaan teistä ollut kertaakaan rikoksesta syytettynä oikeudessa…? En ainakaan minä. Nyt kun Trumpelon kohdalla prosessi etenee se meinaa että tänään hän pääsee kyseenalaiseen ennätykseen, hän on Yhdysvaltojen ensimmäinen presidentti joka on rikoksista epäiltynä oikeuden edessä. Valamiehet on valittu ja prosessi etenee. En kehtaisi naamaani näyttää jos moisessa sopassa olisin.

Venäjällä jännätään miten tässä käy. Punaista väriä edustava Trump on heidän suosikki tulevissa presidentinvaaleissa jos sinne nyt edes pääsee…linnaan tämä kuuluisi.

7 vastausta artikkeliin “Tänään tehdään historiaa ensimmäinen ex presidentti rikosoikeuden käynnissä Yhdysvalloissa”

 1. Pessimisti kun olen, niin pelkoni on että oikeudenkäynnistä saattaa tulla samanlainen farssi, kun edesmenneen O.J. Simpsonin murhaoikeudenkäynnistä. Eiköhän Trumppelilla riitä kapitaalia maan parhaisiin juristeihin.

  1. Hyvinkin käy että pääsee kuin koira veräjästä.

   Jos valitaan presidentiksi niin vetää ensimmäisenä Ukraina suohon, tuo hallintopalleille kaikki MAGA-lahkoon kuuluvat, republikaaneista tulee pikkuhiljaa MAGA-puolue sisäisesti, kaikki toisinajattelijat pistetään ulos niistä paikoista joilla voi vaikuttaa.

   Trump luo hyvät välit Putinin ja muiden autokratia maiden kanssa.

   Yhdysvallat siirtyy ”pimeyteen”

 2. Biden ei ole ollut hidaste Putinin suunnitelmille, siksi epäilen että hän toivoo Trumpista presidenttiä. Trumpin aikana asiat olivat hyvin Suomessakin, siksi toivon demokraattipuolueen ja kabaalin hajoamista.

  1. Jos trumppeli valitaan pressaksi, Suomi joutuu entistä enemmän laittamaan rahaa aseisiin ja puolustukseen, koska putina tulee jatkamaan rikollista sotimistaan voitettuaan ukrainan trumppelin typeryyden takia.

 3. Minusta hän käyttää tämänkin edukseen vaalimainontana.
  Koko maailmalle tappio jos voittaa…

 4. Ei minua nyt ole poliisi hakenut epäiltynä muusta kuin murhasta, etten voi sanoa samaistuvani.

  (saatte ihan itse pohtia miten paljon edellisessä on faktaa, fiktiota, inhorealismia ja liiloittelua mutta täyttä satua se ei ole)

 5. En ole ollut oikeudessa koskaan. Varmasti olisin, jos alkaisin puhumaan tätä valtiota vastaan. Siksi kunnioitukseni on iso niitä kohtaan jotka eivät ole hiljaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *