Trumpille 83 300 000 $ lasku 

Voidaan sanoa että viime vuonna Trump olisi selvinnyt 4 500 000 $ vahingokorvauksella, nyt se on noussut ihan eri numeroiseksi. Trump oli tuomittu jo viime vuonna mutta jatkoi ämpyilyään. Nyt se alkaa maksamaan.

Kuka haluaa tälläisestä äijästä valtionpäämiehen mihinkään valtioon…ei edes Naurusaarille.

 

8 vastausta artikkeliin “Trumpille 83 300 000 $ lasku ”

  1. Kallista on pillu Amerikassa, tosin se on tasku raha Trumpille ja se kun vain lisää hänen kannatustaan.

   1. Huvittavinta tässä on että Trump raiskailee 90-luvulla mutta vika on demokraattien ja juuri Bidenin:

    ”Trump sanoi omalla sosiaalisen median alustallaan aikovansa valittaa tuomiosta ja syytti presidentti Joe Bidenin olleen tapauksen taustalla.

    – Aivan naurettavaa! Olen täysin eri mieltä molemmista tuomioista ja valitan tästä koko Bidenin ohjaamasta ajojahdista, joka kohdistuu minuun ja republikaanipuolueeseen, Trump uhosi Truth Socialissa.

    Trump pyrkii republikaanien presidenttiehdokkaaksi, kun taas Biden on demokraattien ehdokas.” (IS)

   2. Trumpin varallisuus ei taida kuitenkaan olla edes lähellä sitä mitä antaa mielellään ymmärtää.

 1. Trumpin kannattajat haluavat hänet vaikka kalterien takaa ja valitaan tuomarit jotka toteavat syytteet vääräksi.

 2. Telaketjufeminismillä terästetty vasemmistolaisvetoinen liberalismi on valehtelevien akkojen paratiisi.

  Luin taannoin Mike Tysonin (se nyrkkeilijä) elämäkerran. Heti ensimmäisellä sivulla Mike Tyson sanoi, ettei hän ole ikinä raiskannut ketään.

 3. Laajasti tunnettu ihmisoikeusaktivisti ja islamin kriitikko somalialaissyntyinen Ayaan Hirsi Ali (s. 1969) pakeni kotimaastaan ja eri vaiheiden kautta hän sai turvapaikan Alankomaista.
  ”Hän opetteli hollantia, tulkkasi mm. aborttiklinikoilla ja turvakodeissa sekä opiskeli valtiotiedettä. – – Hän herätti huomiota islamin ja islamilaisen yhteisön purevana kriitikkona. – – Tappouhkausten vuoksi hän joutui piiloutumaan ulkomaille. – – Vuonna 2002 Hirsi Ali loikkasi työväenpuolue PvDA:n leiristä liberaaliin oikeistopuolueeseen VVD:hen, mikä hämmästytti monia.”
  Hirsi Alia itseään se ei hämmästyttänyt, koska hän oli älykäs, rohkea ja nopea oppimaan. Hän oli saanut tarpeeksen siitä, että vasemmisto hyysää islamia, hyssyttelee islamin kritiikkiä ja toivoo, että hän, Hirsi Ali, joka on itse tuntenut nahoissaan islamin naista alistavan kulttuuriperinteen naisten ympärileikkausta (lue silpomista) myöten, olisi hiljaa.

  ”Emansipaatio on taistelua. Minä olen valinnut sen taistelun ja aion nyt käydä sitä VVD:n riveissä. Loikkasin siksi, että PvdA:n välttelevyys sai minut voimaan pahoin. Työväenpuolue on sulkenut silmänsä yhteiskunnan pahoinvoinnilta. Naisten alistamisesta tuskin puhutaan. Minä kaipaan kantaaottavuutta.”
  Lainaukset ovat Ayaan Hirsi Alin kirjasta ”Neitsythäkki”(2005).
  Jk. Ayaan Hirsi Ali on ollut vuodesta 2013 lähtien Amerikan (USA) kansalainen.
  —————————————————————
  Parissakymmenessä vuodessa länsimaihin muuttaneiden islamilaisten naisten asema ei ole muuttunut ainakaan paremmaksi.
  Kun Totuusmedia kaivoi mennä kesänä esiin Riikka Purran v. 2019 kirjoituksen ”Mustista säkeistä”, jossa Purra arvosteli länsimaihin muuttaneiden islaminuskoisten naisten tasa-arvon puutetta, Totuusmedia käänsi asian siten, että islaminuskoisilla naisilla on oikeus pukeutua patriarkaattinsa määräämällä tavalla, ja ilmeisesti myös oikeus joutua alapäästään silvotuksi, jos islamin perinne niin tarpeelliseksi katsoo (vaikka tätä ei sanottukaan ääneen).

 4. Lapsellista touhua. Jenkkien pitäisi asettaa pressaehdokkaiden alaikärajaksi 100 vuotta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *