Venäjällä Ufan kaupungissa mellakka

Venäjällä mielenosoitukseen tulleita ihmisiä tungetaan poliisiautoon ja tiedetään kyllä että siitä matka menee joutuisasti Internointileireille ja saappaat jalkaan ja kokordi hattuun ja ukkoo Ukrainan rintamalle.

Meininki RyZZälässä🇷🇺 vain pahenee. Isoja alueita ilman lämpöä ja kun kansalla ei ole lihaa ja kalaa niin kananmunatkin loppuu, maan johto paskoo Kremlissä kultaiseen vessanpyttyyn ja syö kaviaaria aamupalaksi.

Venäläinen on silti pääsääntöisesti tyytyväinen elämäänsä ja oloonsa. Venäjällä tilastojen mukaan noin 30% käyttää edelleen ulkohuusia ja arviolta saman verran porukkaa on ilman juoksevaa vettä sekä on edelleen alueita ilman sähköverkkoa. Tiet on pääsääntöisesti surkeassa kunnossa muulla kuin kasvukeskuksissa.

Eikös näilläkin palstoilla ollut niitä jotka kaipaa tuohon maahan…🤦

Siinä lähde blogin avaukseen (pari lyhyttä videota siitä kuinka tulee pampusta)

 

2 vastausta artikkeliin “Venäjällä Ufan kaupungissa mellakka”

  1. Radio Jerevan kertoi tästä myös ja selitti miten asiat oikeasti ovat. Venäjä on vaan niin edistyksellinen, ympäristöä suojellaan vähentämällä lihan kulutusta ja vessatkin on paljolti ekologisia malleja. Asuntojen lämpötilaa on alennettu energian säästämiseksi ja tunnetusti viileässä saa paremmat yöunetkin. Putin rakastaa kaikkia ja siksi jopa häntä vastaan mieltään osoittaneet haetaan kotiin pakkasesta valtion järjestämillä kyydeillä. Julkinen liikenne siis pelaa loistavasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *