Vai ”vapaa Palestiina”

Israelin vastustajat aikovat järjestää Tampereella oikein ”suurmielenosoituksen”. Mikähän mahtaa olla kriteeri sille onko se ”suurmielenosoitus” vai ihan tavallinen mielenosoitus? Äkkiseltään siihen voisi ajatella osallistuvan joukon maahanmuuttajia islamilaisista maista ja jonkun verran äkkivääriä vasemmistolaisia ”rauhanpuolustajia”.

Mielenosoituksen taustajärjestönä on ”Tampere with Palestine” niminen järjestö jonka sudanilainen Mohamed Yousuf perusti kuusi päivää Hamasin kaamean terrori-iskun jälkeen.  Mielenosoittajien huutamaa iskulausetta ”From the river to the sea Palestine will be free” pidetään yleisesti Israelin tuhoa vaativana, mutta Yousufin mukaan iskulause tarkoittaakin sitä että ”Palestiinan alueella kaikki ovat vapaita uskonnosta ja etnisestä taustasta riippumatta”  ja hänen vaimonsa Maryam Abuzaid kertoo ihmisten Palestiinassa ”aina perinteisesti auttaneen toisiaan ja huolehtineen toisistaan”.

Onkin ihmeellistä miten nämä ”vapaan Palestiinan” vaatijat kieltävät kaikki tosiasiat ja uskottelevat että jos vain sellainen uusi arabivaltio jonka nimi olisi Palestiina saataisiin Israelin rinnalle tai vielä mieluummin sen tilalle niin se ratkaisisi alueen ongelmat. He sivuuttavat täysin sen, että palestiinalais-arabien suurin suosikki vallanpitäjäksi on ääri-islamilainen Hamas joka on pitänyt yllä hirmuhallintoa Gazassa kiduttaen ja tappaen vastustajansa. Sen johtaja ja terrori-iskun toteuttaja Yahua Sinwar istui itse Israelin vankilassa neljän PALESTIINALAISEN murhasta ja hänen lempilajinsa kerrotaan olleen märkään sementtiin upottaminen. Jotain kertoo myös se, että jo ensimmäisen ns. intifadan eli palestiinalaisten kansannousun aikana, jo ennen Hamasin nousua, Israelin armeija surmasi yli tuhat palestiinalaista ja palestiinalaiset itse yli 800 palestiinalaista ” pettureina”. Todellakin, palestiinalaiset ovat ”aina perinteisesti auttaneet toisiaan ja huolehtineet toisistaan”, huolehtineet toisiaan pääsemään hengestään näemmä. Nyt kuitenkin tämän palestiinalais-mafian saadessa lisää valtaa ja maata syntyisi muka yhtäkkiä onnela jossa ”kaikki olisivat vapaita”. Yhtä hyvin voitaisiin juhlia ”vapaata Afganistania” nyt kun ” miehittäjät” ovat poistuneet.

Vaan olihan sitä vielä vähän aikaa sitten niitäkin jotka ihailivat ”vapautta” Neuvostoliitossa. Tyhmyys, naivius ja häikäilemätön propaganda eivät maailmasta valitettavasti katoa.

6 vastausta artikkeliin “Vai ”vapaa Palestiina””

 1. No täältähän Elina kävi sanomassa Israelille nyt riittää. Jos tähän lopetettaisiin niin terroristit kiittäisivät?
  Oikeastaan vaikuttaa siltä että ovat Palestiinalaiset päästäneet terroristit joukkoonsa ja olisi pitänyt ymmärtää mitä siitä seuraa?

 2. Todellakin jos tähän lopetettaisiin niin sama meno jatkuisi mitä on jo vajaa 20 vuotta seurattu. Hamasin iskut ja Israelin vastaiskut. Parempi kerta rytinä kuin jatkuva kitinä.

 3. ps. Hesekiel kirjoitti kirjansa n. 3000v. sitten.
  Näyttää osuvan kohdalleen!
  Israelilaisten muutosta takaisin kotimaahansa kerrottiin, että he tulevat lentäen, niinkuin kotka!
  Sekin kerrottiin yli kolme tuhatta v. sitten.
  Kaikki olisivat varmasti osanneet kertoa, että ihmiset lentävät!?

 4. Aika kortilla ovat vapaudet palestiinassa. Vähän luulen että lisää fanaattisuutta aiemman päälle ei ole oikotie onneen.

  Eipä siinä, osoittakaa mieltä vapaasti Tampereella, sitä oikeutta puolustan henkeen ja vereen.

  Samaan on hyvä muistaa, että jos vallanpitäjiä vastaan osoittaisi mieltä Gazassa, sieltä tultaisiin pois jalat edellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *