”Kyllähän se tästä”

Näin sanoi presidentti Koivisto.

ja tarkoittaisi tätä perin surkeaa taloustilannetta. Eiköhän se ollut juuri Koivisto silloin, kun komensi sähköntuottajat töihin.

Minä olen samaa mieltä, nyt on nousun pieniä merkkejä ilmassa. Esimerkiksi Finnair tekee ihan loistavaa tulosta, pitkän onnettoman kauden jälkeen. Samoin tekee Supercel kaikesta huolimatta nousevaa liikevaihtoa, ihan vaan esimerkeiksi. Niitä on nyt jo paljon muitakin, varmaan tiedätte itsekin.

Vielä kun saataisin satatuhatta lakkolaista töihin. Nyt kun katselee ja kuuntelee heidän haastattelujaan radiosta ja televisiosta, suurelle osalle heistä ei oikein tunnu lakkokaan oikealta vaihtoehdolta.

 

2 vastausta artikkeliin “”Kyllähän se tästä””

  1. Moni firma tekee tulosta, mutta ei kovin hyvää. Kasvuyrityksillä on vaikeuksia saada rahoitusta. Uusia kruununjalokiviä ei oikein tule – Kempowerilla laiskistutti, Bioretec odottaa lupia, uudet energiapuolen startupit lähtevät laiskasti vauhtiin.

    Meillä on oikeat instrumentit, mutta emme osaa soittaa niillä.

  2. Se on ihan totta, eikä oppiminen tapahdu ihan käden käänteessä ja aina enemmän se kestää lakkojen jatkuessa.

    Minä eilen seurasin Helsingin pörssiä ja siinä aika monen nimen perässä oli plus merkki. Pahimmillaan se on ollut melkein kaikki miinusmerkkinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *