Haku päällä

JULKAISTU 16.9.2023/ Päivitetty 16.1.2024

🦊🦝🐰 Olen haeskellut netistä ja netin ulkopuolelta. Vastakkoin kävin Uuden Suomen blogistaniassa. Ei löytynyt sieltäkään. Mitä sitten etsin? Huumorintajuista vegaania tai vaihtoehtoisesti huumorintajuista radikaalifeministiä. Ei kai ne sentään taruolentoja ole? Uuden Suomen blogistaniassa trollit loistivat poissaolollaan. Sentään jotain myönteistä.
Olen jatkanut hakemista lokakuussa, marraskuussa, joulukuussa sekä tämän vuoden tammikuussa- tähän asti tuloksetta.

10 vastausta artikkeliin “Haku päällä”

 1. Miksi kutsutaan pikkuista feministiä?
  – Lautaseksi.

  – Miksi sumopainijat ajelevat vartalostaan karvat pois?
  – Ettei heitä luultaisi feministeiksi.

  – Mikä on feministien lempilaji yleisurheilukilpailuissa?
  – Miesten seipään karsinta.

 2. Miksi neiti Aika ei voi olla feministi?

  Hän ei koskaan jankuta samasta asiasta toista kertaa saman päivän aikana.

 3. Montako feministiä tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu?

  Yksi. Hän laittaa lampun paikoilleen ja odottaa, että maailma pyörii hänen ympärillään.

 4. Miksi telaketjufeministi kaivaa verta nenästään? Hänellä on aivot ja G-piste vaihtaneet paikkaa.

  Miten telaketjufeministin saa alas puusta? Vilkuttamalla.

 5. Telaketjufeminismi on erityisen ominaista vihervasemmistolaisille puolueille, jotka ajavat tämän hörhöaatteen nojalla kaikenlaista aivottomuutta yhteiskuntaan. Milloin puhutaan naisten eurosta – milloin naisten osuudesta päätöksenteossa jne. jne. Samalla telaketjufeministit pyrkivät kaikenlaisella kiintiökiimallaan ja vastaavilla asioilla viemään tilannetta koko ajan enemmän kohti eräänlaista feminististä diktatuuria. Naisille pitää tietysti antaa samanlainen oikeus olla päätöksenteossa mukana ja muutenkin mahdollisuudet pitää olla samat. Mutta mitään kiintiöimistä yhteiskunta ei tarvitse.

  https://blogit.perussuomalaiset.fi/tapio-lms/telaketjufeminismi-diktatuurin-yksi-muoto/

 6. Telaketjufeministi luki kirjaa, käänteli sivuja ja toisteli: ”Ei ole totta, ei ole totta”.
  Femmen koira kysyi emännältään: ”Mikä ei ole totta?”
  Femme: ” Olen lukenut, tai ainakin selannut kymmeniä sivuja eikä yhtäkään valkoista, lihaa syövää heteromiestä ole vielä nuijittu hengiltä!”
  Koira: ”Emäntä hyvä, lukemanne kirja on puhelinluettelo.”
  Femme: ”Hi-hi! Jo ihmettelinkin että on tässä kirjassa paljon henkilöitä…Hetkinen, miten sinä osaat puhua? Eiväthän koirat osaa puhua!”
  Koira:” Jos kerran ihmisten maailmassa on kymmeniä sukupuolia ja satoja sukupuoli-identiteettejä, siihen verrattuna yksi puhuva koira on simppeli juttu – Wouff!”

 7. Miksi telaketjufeministi juoksee puuta ympäri? Hänelle on kerrottu, että aika on rahaa.

 8. ”Telaketjufeminismi on erityisen ominaista vihervasemmistolaisille puolueille, jotka ajavat tämän hörhöaatteen nojalla kaikenlaista aivottomuutta yhteiskuntaan. Milloin puhutaan naisten eurosta – milloin naisten osuudesta päätöksenteossa jne. jne. Samalla telaketjufeministit pyrkivät kaikenlaisella kiintiökiimallaan ja vastaavilla asioilla viemään tilannetta koko ajan enemmän kohti eräänlaista feminististä diktatuuria. Naisille pitää tietysti antaa samanlainen oikeus olla päätöksenteossa mukana ja muutenkin mahdollisuudet pitää olla samat. Mutta mitään kiintiöimistä yhteiskunta ei tarvitse.”

  Lainaus Tapio Lämsän ansiokkaasta kirjoituksesta ”Telaketjufeminismi on diktatuurin yksi muoto.”

  Lämsän käyttämä termi ”Telaketjufeminismi” tästä nykyisestä valtavirtafeminismistä, intersektionaalisesta feminismistä on varsin osuva kuvaamaan puhdasoppista kulttuurikommunistista ideologiaa, jossa hulluus on autuutta, sananvapaus ja oikeudenmukaisuus rasite, ehkä ei niin tietoisena päämääränä länsimaisen sivistyksen ja kulttuurin tuhoaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *