Parikymmentä ulkomaalaista miestä raiskasi 12-vuotiasta itävaltalaistyttöä kuukausikaupalla – Me too-porukka on hiljaa

🤬”Itävallassa on paljastunut harvinaisen härski joukkoraiskaus. Parikymmentä ulkomaalaista miestä raiskasi 12-vuotiasta itävaltalaistyttöä kuukausikaupalla.
Epäillyt tekijät olivat suurimmaksi osaksi teini-ikäisiä nuorukaisia, kotoisin ainakin Syyriasta, Turkista, Serbiasta ja Bulgariasta. Raiskaukset jatkuivat kuukausia ja niitä tapahtui pahimmillaan useita kertoja viikossa.” – Pt-media 2.3.2024.

Miksi Me too-porukka, niin vaginalla kuin kiveksilläkin varustettu on etupäässä hiljaa.
Jos eivät ole hiljaa, yrittävät repiä otsikoita Wille Rydmanin oletetuista ja sopimattomista lähentelyistä nuoria tyttöjä kohtaan (Rydmanin tunnustus vain puuttuu), misogyniasta jota ilmenee pääsääntöisesti länsimaissa, naistenpäivän vihaamisesta, intersektionaalisen feminismin vähättelystä, – listaa voisi jatkaa.

11 vastausta artikkeliin “Parikymmentä ulkomaalaista miestä raiskasi 12-vuotiasta itävaltalaistyttöä kuukausikaupalla – Me too-porukka on hiljaa”

 1. 2.3.2024. Itävallassa on paljastunut harvinaisen härski joukkoraiskaus. Parikymmentä ulkomaalaista miestä raiskasi 12-vuotiasta itävaltalaistyttöä kuukausikaupalla.
  Epäillyt tekijät olivat suurimmaksi osaksi teini-ikäisiä nuorukaisia, kotoisin ainakin Syyriasta, Turkista, Serbiasta ja Bulgariasta. Raiskaukset jatkuivat kuukausia ja niitä tapahtui pahimmillaan useita kertoja viikossa.

  Tapahtumat alkoivat siten, että tytön ”poikaystävä” pakotti tytön ensin seksiin useiden miesten kanssa. Raiskaus kuvattiin ja tyttöä kiristettiin tämän jälkeen uusiin seksisessioihin. Jos hän ei suostunut, filmit uhattiin laittaa julkiseen jakoon sosiaaliseen mediaan.

  Näin kierre saatiin käyntiin ja kaikki seuraavatkin raiskaussessiot kuvattiin samoilla uhkauksilla. Raiskaukset alkoivat vuoden 2023 loppupuoliskolla ja jatkuivat aina näihin päiviin asti.

  Raiskaukset tapahtuivat mitä oudoimmissa paikoissa. Mm. Wienin päärautatieasemalla ja rappukäytävissä. Miesjoukko vuokrasi myös hotellihuoneen ainakin yhtä raiskaustapahtumaa varten.

  Poliisi pitää päätekijänä 16-vuotiasta ”Ahmadia”, joka järjesteli raiskauksia ja myös pahoinpidellyt tyttöä yhden raiskauksen aikana. Tekijät ovat iältään 13-26-vuotiaita ja osa heistä on ollut vangittuna, mutta yhtä lukuunottamatta kaikki vastaavat nyt vapaalta alkavaan oikeudenkäyntiin. ’

  Asiasta kirjoittaa mm. Bild.de.

 2. Tyttö ressukka, jos on totta. Eihän se vielä ole edes kunnolla ”ulos kasvanut”

 3. Näihin on syytä suhtautua oletusarvoisen skeptisesti, jos ei ole luotettavasta mediasta. En sano etteikö voi olla totta, mutta oletukseni on että kaikki netissä on valetta kunnes toisin todistetaan.

 4. Pt mainitsee tuosta avauksessa olevasta raiskausjutusta, että asiasta kirjoittaa mm. Bild. de.

 5. Bild-lehti julkaisi maahanmuuttoon liittyvän manifestin, jonka kantavana ajatuksena on Suomessakin tuttu ”maassa maan tavalla tai maasta pois”. Manifesti on herättänyt paljon keskustelua. Jotkut pitävät sitä muukalaisvihaa lietsovana ja islamofobisena. Monet ovat valmiita allekirjoittamaan joka sanan ja vaativat saksalaisiin arvoihin ja elämäntapaan sopeutumattomia maahanmuuttajia poistumaan maasta pikaisesti.

  https://www.suomenuutiset.fi/bild-lehden-manifesti-herattaa-reaktioita-olemme-olleet-liian-pitkaan-naiveja-sokeita-ja-suvaitsevaisia/

  1. Suomessa femakot, punavirheet, multikulttuurin ajajat ja kaikenlaiset utopioihin uskovat jatkavat samaa ääliömäisyyttä.

 6. Ruotsalainen EU-komissaari Ylva Johansson, joka vastaa EU:n sisäisistä asioista, on taas vaihteeksi tykitellyt EU-käytävillä sellaisia lausuntoja EU:n maahanmuuttopolitiikasta, että heikompaa hirvittää.
  Johansson muotoili mielipiteensä jotenkin siihen tapaan, että EU:n pitää päästä yksimielisyyteen maahanmuuttoasioista (joka Johanssonin puheessa tarkoittaa tietenkin kehitysmaamaahanmuuttoa!), jotta EU:n sisälle saadaan maahanmuuttoon ”jatkuvuutta”. Johansson perustelee tätä maahanmuuttoautomaattia sillä, että:

  ”Ilman maahanmuuttoa me näännymme nälkään.”

  Tämän takia Johansson kannattaa sitä, että kehitysmaista tulevaa maahanmuuttoa pitää lisätä erittäin voimakkaasti, jopa usemman miljoonan vuodessa. Tällä määrällä tullaan korvaamaan EU:ssa työikäisen väestön väheneminen.

  Johanssonin lausunnot ovat siinä mielessä huolestuttavia, että hän on vaikutusvaltainen nainen EU:n sisäisissä asioissa, koska on sen komissaari. Eikä Johanssonin lausuntoja kritisoida EU-käytävillä ollenkaan.

  https://pt-media.org/2024/03/03/ylva-johansson-haaveilee-taas-miljoonasta-tulijasta-per-vuosi/

 7. Ei edelleenkään lähteitä, joten sanoisin että tämä pääjuttu lienee huuhaata. Kuten myös alempi.

  Medialukutaito on tänä päivänä kriittisen tärkeää. Muuten annamme vallan vihollistahoille siihen miten ajattelemme. Johan se on nähty taas kerran miten kiina on ajanut jenkeissä sotaa juutalaisia vastaan käyttäen tiktokia.

 8. Ylva-jutussa videopätkä riittää minulle lähteeksi Raiskausjutussa Bild-lehti riittää minulle lähteeksi.

  Jään odottamaan, että nämä molemmat jutut todistetaan perättömiksi. Lupaan olla pitkästymättä.

 9. Mitä tarkoittaa lähde ja lähdesuoja?
  27.3.2021 Paavo TajukangasEtusivu / Kolumni27 kommenttiaartikkeliin Mitä tarkoittaa lähde ja lähdesuoja?
  Tweet 0 Messenger Whatsapp Reddit 0 Email

  Muuan lukija lähetti meiliä, jossa kyseltiin, että miksi en laita lähteitä juttuihini. Tämä sama asia nousee monesti esille, joten tarkennetaanpa hieman asiaa.
  Ensin pitää määritellä mitä tarkoittaa lähde. Lähde käsitetään lähes pääsääntöisesti väärin. Oletetaan vaikkapa murha, jossa X ja N ovat riistäneet hengen Y:ltä. Kun jos joku valtamedia kertoo asiasta, niin SVT, Yle, Aftonbladet, Iltasanomat tai mikään muukaan ei ole asialle lähde. Lähde on tässä tapauksessa itse teko. ”Oikeat” toimittelijat tilaavat tapauksen esitutkintapöytäkirjat ja haastehakemuksen, josta selviää mitä on tapahtunut. Sen jälkeen toimittelijat kirjoittavat jutusta omin sanoin tiivisteen, jossa pyritään kertomaan asian luonne lyhyesti artikkelimaisessa muodossa.

  Jokainen toimittelija sitten itse harkitsee, että mitä kirjoittaa asiasta.

  Tällaisissa tapauksissa moni käsittään ”lähteen” siten, että sillä ikään kuin vahvistetaan tapahtuma oikeaksi. Jotkut jutut voivat olla aika uskomattomia. Sanotaan, että ”suvakit” eivät usko juttua, jos sille ei ole ”lähdettä”. Jos suvakit eivät usko asiaa, niin eivät usko. Jos taas laittaisin ”lähteeksi” jonkun valtamedian, niin silloin sanotaan, että kopioin jutun valtamedialta.

  Itse en siis laita rikosjutuissa ”lähdettä” kuin vain silloin, jos en ole jaksanut tilata esitutkintaa tai oikeuden pääätöstä.

  Lähteellä tarkoitetaan sanomalehtimaailmassa, tai ainakin ennen tarkoitettiin jotain sellaista, että toimittaja sai suoria vihjeitä joistakin tapahtumista. Silloin lähde oli tämä vinkkimies. Lähteellä on ollut myös jonkinlainen lain suoja. Eli jos joku vinkkimies paljastaa toimittajalle jutun, niin toimittajan ei ole tarvinnut paljastaa vinkkimiestä edelleen poliisille tai viranomaisille.

  Joskus useinkin siteeraan omissa jutuissani usein SVT:tä. Jos näin teen, niin silloin laitan kyllä linkin tähän artikkeliin, josta juttua voi lukea tarkemmin.

  HUOM!! Juttua on muokattu aiemmasta paremmaksi. Aiemmassa jutussa oli paljon jonninjoutavaa soopaa, joka tuli vahingossa myöhään lauantai-iltana artikkeliin ja jonka ei ollut tarkoitus siihen sisältyä.

  Tweet 0 Messenger Whatsapp Reddit 0 Email
  Donate with PayPal button

 10. ”Mädchen (12) aus Wien monatelang missbraucht
  Jugend-Bande mietete Hotelzimmer für Gruppen-Vergewaltigung
  Täter sind polizeibekannt
  Die Polizei ließ alle 17 Verdächtigen gleichzeitig festnehmen, um Absprachen zu verhindern (Symbolfoto)
  Die Polizei ließ alle 17 Verdächtigen gleichzeitig festnehmen, um Absprachen zu verhindern (Symbolfoto)
  Foto: picture alliance / GEORG HOCHMUTH / APA / picturedesk.com

  TEILEN
  TWITTERN
  SENDEN
  Von: JÖRG VÖLKERLING UND KARL KEIM
  02.03.2024 – 17:03 Uhr

  Wien (Österreich) – Erschütternde Details im Fall der monatelangen Gruppen-Vergewaltigung eines 12-jährigen Mädchens in Wien: Wie die Polizei am Freitag mitteilte, fanden einige der Taten offenbar auch in der Wohnung der Eltern eines 15-jährigen Jungen statt.
  AUCH INTERESSANT”- Bild 2.3.2024.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *