Tässä täytyy olla taustalla punafasismia😡

”Vihreiden Diarra Suomen EU-turvapaikkaprosessin siirtämisestä: ”Tässä täytyy olla taustalla rasismia”
Hallitusohjelmassa sitoudutaan noudattamaan EU:n lainsäädännön velvoitteita ja kansainvälisiä sopimuksia, mutta Fatim Diarran mielestä näin ei toteudu.

Fatim Diarra ilmaisi huolensa Suomen pakolaispolitiikkaan.
Vihreiden kansanedustaja Fatim Diarra kritisoi kovin sanoin hallituksen pakolaispolitiikkaa. Hän kuvailee hallituksen pakolaispolitiikkaa rasistiseksi, laittomaksi ja ihmisoikeuksia sortavaksi.” Lähde: Iltalehti tänään 1.2.2024.

Tämä nyt on minun näkemykseni kyseisestä asiasta, mutta tällainen se on: Fatim Diarran kritiikin taustalla täytyy olla punafasismia.

4 vastausta artikkeliin “Tässä täytyy olla taustalla punafasismia😡”

 1. Ulkomaalaislakia uudistetaan hallitusohjelman hengessä: Turvapaikanhakuun tiukennuksia ja biometriatiedot jakoon.

  Politiikka:
  Perussuomalaisten vaalilupaukset alkavat tulla lihaksi, kun hallitusohjelman kirjauksia pannaan toden teolla toimeen. Maahanmuutto otetaan kunnolla hanskaan maan sisäisen turvallisuuden parantamiseksi. Samalla pannaan vauhtia kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneiden poistamiseen maasta.

  https://www.suomenuutiset.fi/ulkomaalaislakia-uudistetaan-hallitusohjelman-hengessa-turvapaikanhakuun-tiukennuksia-ja-biometriatiedot-jakoon/

 2. Ottaen hyimioon Diarran aiempi punafasistinen käyttäytyminen, ei voi muuta todeta.

 3. Hallitus on luomassa vihdoinkin ”Ruanda-linjausta” ja hyvä niin.
  https://www.talouselama.fi/uutiset/te/0862f1d4-6309-454d-824d-52c2c27f5097?ref=newsletter:8c3c .

  Tietysti vihervasemmisto kiukuttelee ” Mitä (RKP:n) ihmisoikeuspolitiikasta on enää jäljellä?”,
  mutta maksajat kiittävät jo etukäteen. ”Aivan oikein. Maailmassa on hyvin paljon turvallisia paikkoja muuallakin kuin esimerkiksi Suomessa”, toteaa perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Jani Mäkelä X:ssä ja on siinä aivan oikeassa. Kaikki eivät vaan sitä vielä ole huomanneet. Lue enemmän, luulet vähemmän.

  Samanlaisia hankkeita on muuallakin Euroopassa: ”Silti malli kiinnostaa muissakin EU-maissa, kuten Itävallassa, Saksassa ja Tanskassa. Italialla on sopimus turvapaikanhakijoiden siirtämisestä Albanian kanssa”. Myös britit puuhaavat asian kimpussa.

  Onnea ja menestystä hallitukselle tässä hankkeessa. Suomi ei ole maailman sosiaalitoimisto eikä terveysasema. Meillä on omiakin huollettavia. ”Suomi ensin”, kuten toinen presidenttiehdokkaistakin sanoo.

  https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/pekkamansala/ruanda-linjaus/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *