Täällähän PB:ssä alkaa olemaan vilsekettä

Tästähän voisi kehittää myös uudenlaisen mielipidelehden (printtilehden), joka ilmestyisi säännöllisin välein ensin Tampereella joka savuun ja julkaisisi reippaan otoksen kirjoittelusta ja kommenteista.

Blogit voisi jakaa useampaan ryhmään: politiikka, historia, energiaratkaisut,  ruoka, ideat, autot ja tekniikka ja  muu vapaa-aika.

Tuskin mainostajatkaan panisivat pahaksi uutta segmentoitua mediaa.

Jakelu voisi olla AL:n ”Moron” välissä ja tai tamperelaisen sisällä joka savuun.

Julkaisjan tausta ja median tarkoitus pitää olla selvä.

7 vastausta artikkeliin “Täällähän PB:ssä alkaa olemaan vilsekettä”

 1. Onhan täällä ollut ja on vieläkin ihan mukavaa väkeä. Ei ole tarkastukseen, saati sitten hylkäykseen asti päätynyt montaakaan avausta/kommenttia. Toivottavasti pysyykin näin ja trollit jäivät paasaamaan Aamulehden blogeille sitäkin innokkaammin. Siellä ei taida Seppo enää viihtyä lainkaan.

  Lehtiajatuksesta en osaa sanoa yhtään mitään, kustannuksia se ainakin toisi tullessaan, näin epäkaupalliselle toiminnalle.

 2. Jopas on todella ongelma. Mitä tulee printtimediaan, niin suottaapi olla väärä hevonen pelattavaksi, etenkin nollaresursseilla.

 3. Olemme nyt siinä ”hakee muotoaan” vaiheessa mielestäni. Katsomme vähän mihin mennään, sekä sisällön että tekniikan hienosäädön osalta. Mitään teknistä estettä ei ole laajenemiselle tai pitkäaikaisuudelle, taustalla oleva yhdistys on tarjonnut ensimmäiset verkkopalvelut vuonna 1997 ja ne ovat vieläkin käytettävissä.

  Mutta mihin suunta menee, siihen tarvitaan aikaa. Mikään maailman mahti ei sano ettemmekö voisi tehdä yhteistyö mediatalojen kanssa jatkossa ja itse toivotan sen tervetulleeksi. Moni mediatalojen kanssa yhteistyöhön päätynyt taho on alkanut omillaan.

  Kasvattakaamme tästä semmoinen palvelu kun haluamme ja katsokaamme mihin se vie. Aivan rauhassa.

 4. Kyllä tästä hyvä tulee nyt elämä on vielä etsikko aikaa ja siksi ei kaikki ole vielä ihan paikoillaan terv tepivaari

 5. Kun Kyuu tekee tätä vapaaehtoistyönä ilmaiseksi, niin ei oikein kehtaa ehdottaa parannuksiakaan.

  Joka tapauksessa tässä on yksi uusi melko toimiva foorumi. Kiitokset Kyuulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *