Onnea maailma!

Huomenta rakhaat urheat ja ihanat ihmiset, ystävät ja kaverit, tästä lähtien meitei pelota ja meän kansanedustajat valahtaa aivan uussiin puihin ja net kaataa sen uuen työttömyyslain.

Tännään tässä maassa tapahtuu toela isompiaki asioita, hallitus eijjole demokraattinen ja se nöyrtyy, mutta josse kuitenki hopussa yrittää säätää lissää lakeja, kansanedustajat on avainasemassa ja net aukasee nyt suunsa ja alkaaa kysseenalaistaan asioita, aatella itte.

Saihraita, tarttevia, työttömiä ja heikkoja ei riistetä, sotahullu Yle kääntää ajattelun päälle ja nyt poliisi havahtuu ja pyytää antheeksikkko ilman virallista luppaa kotietsii toimittajan kotona, syynä armeijan 10v vanhojen tietojen vuotaminen, joita tietoja ei siis ole kerrottu kuitenkhaan julki.

Onnea ja siunausta rakas Suomi ja kaikki maailman asukhaat, just tänhään tapahtuu isoja asioita, just nyt rohkeat miehet ja naiset herräävät reaalitoellisuutteen ittensä ja toistensa puolesta, totuudellisuus nousee pinthaan ja sillain, että se kauhniissa ja hyvässä järjestyksessä puhistaa ja parantaa paljon ja kaikkea, nyt tapahtuu asioita, jokkon meän ja maailman onneksi.

Kuppi kahvia, pala taivasta ja mielenrauhaa, olkaa rauhallisia ja rohkeita, hoitakaa oma leiviskänne ja iloikkaa yksin ja yhessä, kaikesta huolimatta meile käy hyvin ja oiken, elämä on kuin onki mahtavaa ja ihanaa.

– Hilkka Laronia

5 vastausta artikkeliin “Onnea maailma!”

  1. Pikku ämmille ja hertalle kivaa ja lämmintä joulun aikaa toivottelee iraplikka ja tepi iraplikka saa komeen ydin luun, sitä sitten esitellään kaikille terv iraplikka ja tepivaari

  2. Hyvää Joulunaikaa – maailman sivu on heikompaa riistetty olkoon sitten työtön tai sairas. Ehkäpä näin jouluaikaan hetkeksi rauhaa ja hyvää mieltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *