Vihreä tuhoideologia

Mepit Pietikäinen ja Hautala ajoivat EU-parlamentissa linjaa, missä Suomi olisi laitettu maksamaan metsänsä haaskanneille maille siitä, että käyttää metsien ylikasvua hyödyksi.

Vihreä tuhoideologia on tullut Suomelle jo järjettömän kalliiksi Hassin, Hautalan, tekokokkari-Pietikäisen ja muiden virheiden puuhastelujen seurauksena.

Nämä yhteiskunnan elätit joutaisi jo siirtää johonkin ”kehitysmaahan” elättämään itsensä omalla työllään.

4 vastausta artikkeliin “Vihreä tuhoideologia”

 1. Kun tv-uutisissa näytettiin EU:n parlamentin äänestyksen jälkeen Heidi Hautalan pettynyttä naamaa, teki mieleni taputtaa.
  Sirpa Pietikäinen taas saarnaa toissapäivän Lapin Kansan artikkelissa nokka totisena kuin hurmahenkinen lahkolaissaarnaaja. Suora lainaus ko. lehtijutusta: ” Kokenut suomalaismeppi Sirpa Pietikäinen (kok) latelee suorat sanat suomalaisten kampanjoinnista EU:n metsälaskennassa. Viime kuukausina omia laskentaehdotuksiaaan voimakkaasti lobanneet suomalaiset ovat hänen mielestään kuin säikähtänyt lammaslauma.
  Metsien hiilinielulaskennasta on hänen mukaansa tulossa samanlainen taisto kuin aiemmin rikkidirektiivistä.
  – Miksi kukaan ei koskaan opi tästä Pekka ja susi-tarinoinnista? Miksi kukaan ei katso, miten kävi turpeelle tai rikkidirektiiville? Pietikäinen kivahtaa.”
  Kuulehan nyt, Pietikäinen. Kyllä suomalaiset ovat oppineet varsin hyvin tästä Pekka ja susi-tarinoinnista. Kiitos siitä kuuluu sinulle, Heidi Hautalalle, Satu Hassille ja muille satutädeille ja satusedille!
  Mieli tekisi sanoa muutakin, mutta olkoon.

 2. Kokenut Pietikäinen?
  Viherpotaskaan hurahtanut todellisuudesta tietämätön poliittinen broileri.

 3. Juhak. Pisti myös minun silmääni sana ”kokenut”. No, artikkeli, jos sitä sillä nimellä voi kutsua, on Anniina Luotosen kirjoittama. Ja olkoon nämä Lapin Kansan artikkelit kenen hyvänsä toimittajan kirjoittamia, luen niitä jokseenkin samaan tapaan kuin Neuvostoliiton aikaiset venäläiset lukivat Pravdaa. Liberalismi ja poliittinen korrektius siinä lehdessä hyppäävät heti etusivulta alkaen silmille. Sama tilanne lienee jossain määrin muissakin päivälehdissä.
  Mielipidepalsta taas on LK:ssa mennyt parempaan suuntaan. Ainakin tuulimyllykriittisiä puheenvuoroja kyseisellä palstalla on ollut ihan hyvin ja samoin myös tätä viherhulluuden hiilinielujen laskentatapaa kritisisoivia kirjoituksia on ollut varsin kiitettävästi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *