Erkki Virtanen

Tämän aamun uutisoinnista kannattaisi lukea ex kansliapäällikkö Erkki Virtasen kolumni nykyhallituksen ja vähän edellistenkin toiminnasta.

Virtanenhan on vapaa nykyisin kansliapäällikön kahleista ja muutenkin todella selkeästi ajatteleva mies; niin sanoissaan kuin teksteissäänkin. Harvinainen ilmestys virkamieskunnan keskuudessa ja kaiken lisäksi julkisesti sitoutumaton mihinkään puolueeseen. Siis ei suojatyöpaikkalainen ollut, kuten pääosa kansliapäälliköistä.

Suosittelen lukemaan Virtasen kolumnin.

Yksi vastaus artikkeliin “Erkki Virtanen”

  1. ”hankkeen nimi on yritystukien uudistaminen. Sitä en osannut arvata, että hommaa hoitamaan asetetaan parlamentaarinen työryhmä. Arkisuomeksi käännettynä tämä tarkoittaa, että asia haudattiin kuuden metrin syvyyteen.”

    ”Uusimpana uutena otettiin tänä vuonna ihan muuten vaan käyttöön niin sanottu päästökauppakompensaatiotuki, 43 miljoonaa euroa. Rikkidirektiivikompensaatioilla tuetaan ihan perusteettomasti Suomen ja Ruotsin välillä edestakaisin kelluvia hotelliravintoloita. Tuulivoimalatuet tekevät niiden saajista roope ankkoja, joiden rinnalla joku kultakaivoksen omistaja näyttää köyhältä veljenpojalta Akulta.”

    Virtasella on sekä kokemusta, että näkemystä. Ehdottomasti lukemisen arvoinen kannanotto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *