Pirkan blogit.

Ihan näin aluksi sanoisin; Kyuu:n hanke mielestäni oli onnistunut ja kiitosta ansaitseva, moderointi on sujunut tasapuolisesti ja mallikkaasti. Kuitenkin sivustoille on kertynyt vajaat kolmisenkymmentä aktiivia, siis ei niinkään paljon tai sitten ajanjaksoon nähden ihan kohtuullisesti …mutta se yleisilme? Henkilökohtainen tuntumani on, että sivusto on melko ”PS_aatteen” värittämä, parin avaajan/kommentoijan,  sotaintoilua, kaikenlaisten -ismien, asiatontakin  käsittelyä ja parin kommunistiaatteen värittämää ( PL Hannu, hyvinkin asiallinen).  Ikävää kyllä Aamulehden blogeilta ei tänne ole siirtynyt läheskään niin paljon asiallisia, joskus kärjekkäitäkin blogisteja, heitä juurikin tarvitaan; vahinko.

Tämä näin kokonaisuutena. Olen hyvin tietoinen, että yhden miehen aatteita ei välttämättä edes kaivata, niinhän se on kaikkialla.

Olen päätynyt siihen, että pidättäydyn avauksista/kommentoinneista toistaiseksi; katselen mihin sivusto muuntautuu; sitten teen ratkaisuni jatkosta. Nykyisyys ei minua oikeastaan kiehdo, ei mitenkään.

Täysin omasta mielestäni lukisin mieluiten nykypäivän ilmiöistä/kokemuksista, arkipäivän ajatuksista, historiasta, …jne. Politiikkakin kelpaa mutta ilman värityksiä.

6 vastausta artikkeliin “Pirkan blogit.”

 1. Kalle, harmi jos ajattelet noin. Eikös blogisivusto ole juuri sen näköinen miksi kirjoittajat sen tekevät. Eihän sitä kukaan ulkopuolinen voi ohjailla eikä säätää, mistä kirjoitetaan.

  Mitä mahdat tarkoittaa sillä ”yleisilmeellä”? Sivuston fyysistä vai sisällöllistä ilmettä. Sitä sisältöähän juuri kirjoittajat tuottajat ja ulkonäköön Kyuu on useampaankin kertaan pyytänyt kommentteja, sekä toiveita.

  Kehitystähän ei varmasti tapahdu, jos kaikki jäämme seuraamaan, missä mennään. Sehän on tietysti jokaisen oma asia ja päätös.

  Poliittisestihan tämä sivusto on täysin riippumaton ja siihen voi ainoastaan vaikuttaa olemalla puolueeton ja silti sanoa mielipiteensä. Ketään ei voi ulkopuolelta eikä ylläpidosta siinä asiassa ohjailla.

  Luulen vielä, kun kesäkausi ja lomat loppuu, niin tännekin ilmestyy uutta väkeä, varsinkin kun Aamulehden sivusto loppuu.

  Paljonkaan en ole minäkään saanut aikaiseksi, jotenkin on puuduttavaa, kun yrittää näitä muita kahlata lävitse. Muutamaan hassuun kommenttiin se on jäänytkin. Ehkä sitten kun päivät lyhenee.

 2. Kunhan syys myräkät alkaa alkaa oleen lisäporukkaa niin se oikeasti taitaa olla .
  Hyvä tämä on ja siitä kiitos Kyuulle ja kyllä Penttikin osansa siitä saa odottakaa nyt iltojen pimentymistä ja räntä sateiden tuloa terv tepivaari

 3. Tarvitaan vähän lisää väkeä kyllä, se vaatii aikaa – on mukava jos saadaan monenlaisia näkökulmia ja aatteita. En halua totuutta, haluan näkökulmia.

  Vaan aika paljon aikaa se vei Aamulehden resursseillakin. Siellä oli sentäs palkattuja kirjoittajia. Meillä ei.

 4. PS -aatetta täällä ei ole nimeksikään. Ainoastaan yleispätevää kevyttä jutustelua suomalaisista ja heidän hyvinvointinsa edellytyksistä.

  1. Hieman kyllä ihemettelen itsekin tuota PS-viittausta, itse toki olen aivan avoimesti Persu ja varmasti omasta näkökulmastani tuon sen myös esiin, miksi en toisi?

   Toki sitäkin tapahtuu, että Persuiksi yritetään nimetä oli siinä sitten perää tai ei, mutta mistä se sitten kertoo on hieman yksinkertaista monimutkaisempaa.

 5. Juupa juu, on minutkin persuksi nimetty, vaikken koskaan ole persuja äänestänyt.
  Toki, jos valitsemaan joutuisin, todennäköisemmin äänestäisin persuja kuin noita kanssaan eri mieltä olevia samantien persuiksi nimittäviä persufoobikoita kavereineen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *