Hullulla on halvat huvit eli kylläpä sain makeat naurut

Kerroin edellisessä avauksessa visiitistä eräälle Metsähallituksen laavulle. Tässä pieni poiminta kyseisen laavun vieraskirjasta. Naurattaa vieläkin…

Taustan valaisemiseksi on syytä kertoa, että laavu sijaitsee keskellä korpea suuren suoalueen laidalla, ja laavulta lähtee suolle Metsähallituksen ylläpitämä luontopolku.

Nimimerkki ”luontoihminen” oli kirjoittanut vieraskirjaan varsin tuohtuneeseen sävyyn kirpakkaa palautetta Metsähallitukselle. Hänen polveilevan palautteensa ydin oli siinä, että luontopolun pitkospuut ovat huonossa kunnossa, niin kerrassaan kelvottomassa kunnossa, että lenkkitossut uhkaavat kastua .

Yhdistelmä luontoihminen+erämaasuo+lenkkitossut sai minussa aikaan niin hervottoman naurukohtauksen, että en meinaa vieläkään siitä toipua.

Naurua pahensi mielikuva kyseisestä luontoihmisestä ja siitä parranpärinästä, joka on syntynyt jossain kalliolaisessa baarissa punkkupullon ääressä, kun asiaa on cityvihreäporukassa pohdittu.

Anteeksi, cityvihreät, mutta en voinut naurulle mitään.

 

5 vastausta artikkeliin “Hullulla on halvat huvit eli kylläpä sain makeat naurut”

  1. Luontopolku pitäisi olla asvalttia ja hyttyset myrkytetty ja aurinko pitää paistaa sekä laavulla olla valmiina rakovalkea vastaanottamassa. Hyvä jos olisi rinkan kantajakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *