7 vastausta artikkeliin “Mikä meitä riivaa”

 1. Ei hulluus vaan suuri tyhmyys on sellasen ihmisen päässä on . terv tepivaari

 2. Tämä on lievempi esimerkki siitä mitä Imatralla kävi.

  Ihmiset eivät nykyään saa hoitoa, vaikka miten olisivat pahassa jamassa. Täysin sairaita ihmisiä heitetään sairaalasta pihalle ja annetaan pilleripurkki kouraan.

  Hoitamatta jättämisellä säästää satasen ja aiheuttaa sadan tuhannen kulut toisesta päästä.

 3. Imatra oli sellanen esim jossa pakko hoitokin olisi auttanut sitä vaan ei monasti saada ennen kuin tapahtuu jotain .
  Mutta kyuu oikeassa olet ja lisää vaan kadulle mielen häriöisiä kun pitää säästellä .
  Ei se koti hoito aina ole paras hoitomuoto missään asiassa, eikä vanhukselle aina paras paikka asua yksin .
  Sanokoot ministerit ihan mitä vaan . terv tepivaari

 4. Aiemmin oli tapaus, missä nuori mies puukotti satunnaisen vastaantulijan päästäkseen hoitoon, koska yritykset siihen oli torpattu erilaisin tekosyin – säästämällä jokunen euro.

 5. Olen todistanut henkilökohtaisesti, hyvinkin läheltä ja usein tapauksia jossa henkilö ei saa hoitoa.

  Eräässä tapauksessa oli osa-aikainen työntekijä, kuitenkin niin että palkallaan tuli toimeen. Hänelle kävi ikävä tapahtuma työssä ja sai siitä melkoisen shokin. Hoitoa ei suotu, vaan pillereitä jotka lopulta pahensivat tilannetta. Työhön palaamisen sijaan nyt on yli viisi vuotta työkyvyttömänä ollut ja sairaalajaksojakin mahtunut. Siinä mielessä viisas henkilö ettei ole tikullakaan päihteisiin koskenut.

  Vaan siinäkin on monta veroeuroa jäänyt saamatta ja samalla varmaan kuusinumeroinen määrä euroja mennyt sosiaalitukiin, hoitoihin, lääkkeisiin…

  Väitteeni on tämä: valtion taloudesta vastaavat henkilöt ovat helvetin huonoja taloudenhoitajia kun eivät osaa katsoa kokonaiskuvaa.

 6. Kyuu: Väitteeni on tämä: valtion taloudesta vastaavat henkilöt ovat helvetin huonoja taloudenhoitajia kun eivät osaa katsoa kokonaiskuvaa.
  Olisiko niin myös että virkamiehiltä puuttuu motiivia ja kannusteita tehdä työnsä mahdollisimman hyvin. Entäs sekin kun työpaikka on taattu teit työnsä miten hyvänsä. Joku ilkeämielinen on väittänyt sellaistakin että aktiivisin osa ihmisistä pyrkii töihin joissa pääsee näyttämään osaamisensa, on valmis puurtamaan paremman osan eteen.
  Tällaiset aatokset eivät tietysti koske terveydenhoitoalalla ja hoivatöissä ahertavia joilla usein on ollut kutsumustakin ammattinsa valitsemiseen vaan enemmänkin konttoreissa laki selkänojanaan työskenteleviä virkamiehiä.

 7. Valitettavasti tällaisia sairaita esteiden /ansojen laittajia, kivien/jäämöykkyjen autojen tuulilaseihin heittäjiä, koirien myrkyttäjiä jne. jne on jonkinlainen määrä eikä kaikkia millänä saada aisoihin.
  Ainoa, mitä yleisesti voidaan tehdä, on tällaisen toiminnan tuomitseminen ja tekijöiden halveksiminen julkisesti mahdollisimman voimakkaasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *