Kun ”anemiat” loppuvat, toiset jatkavat

 

Merkillinen syyttely Pirkan blogeille jatkuu, Al- bogeilla.

http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/100-varmuus-siit-ett-mahdollisen-uuden-pirkanmaan-blogin-alustat?xg_source=activity&id=2119722%3ABlogPost%3A1788793&page=1#comments

Eihän tässä ole enää päätä eikä häntää, kun jo puhutaan JSN;n mahdollisesta puuttumista asiaan. Onkohan ko. puhujilla edes mitään käsitystä, tai tietoa siitä, miten ja kenen asoita JSN valvoo.

Jos nyt joku katsoo, että nämä blogit , tai näillä blogeilla on jotain laitonta, tai hyvän tavan vastaista. Se kuuluu poliisille, eikä missään tapauksessa, eikä vähääkään JSN; lle. Siitä vaan sitten ilmoittamaan, niin kyllä poliisi tutkii ja selvittää, onko asiaa syytä tutkia enempää ja aihetta viedä syyttäjälle, epäilen.

JSN tutkii ja huomauttaa tarpeen vaatiessa julkista mediaa ja siihen liittyneitä ja allekirjoittaneita osallistujia.

JSN jäsenyyden allekirjoittajat.

”100 % varmuudella.”

 

20 vastausta artikkeliin “Kun ”anemiat” loppuvat, toiset jatkavat”

 1. Onhan JSN sinänsä ihan hyvä organisaatio olla olemassa, mutta kun ei se vaan liity meihin mitenkään. Pitäisi olla kaupallinen mediaorganisaatio sitä varten.

  Eli haukutaanko tässä sitä että tämä palvelu ei ole bisnes? Pitääkö kaiken olla bisnestä? Hassua…

 2. En enää pääse katsomaan, mutta ilmeisesti jollakin pata kiehuu totaalisesti yli.
  On se todella hienoa, että tätä blogia vieroksuvat/vihaavat koittavat keksiä kaikenlaista blogia vastaan.
  Sinänsä parin AL-blogistin kirjoitusten perusteella se ei todellakaan yllätä.

  1. Kyllä minä Karjalainen JSN:n tiedän, mutta AL-blogien hysteriaa Pirkan blogien suhteen en todellakaan ymmärrä.
   Sinänsä huvittaa, että sanoit tälle blogialustalle suureen ääneen hyvästit, mutta silti kommentoit täällä, kun luvittelet pääseväsi ”loistamaan”.
   Kuten aiemmin on todettu, ei JSN:llä ole mitään tekemistä yksityisen blogialustan kanssa, joten AL-blogien puuhastelu ja hysterisointi on lähinnä osoitus kirjoittajistaan – ei ongelmasta tämän blogialustan suhteen.

     1. Ihan oikeasti edelleenkään tämä blogialusta ei AL:n blogistien hysterisoinnista huolimatta ole julkinen media eikä kuulu JSN:lle mitenkään.

 3. Mitähän tässä plokiavaruudessa ny o sitte jotain joka kiinnostais muitaki ku meitä ??
  Tää PB o hyvibki siisti jutuiltaan….

 4. Eikö se linkki muka toimi, ainakin minulla aukeaa tässä kännykässäkin.

  Ehkä se sitten on niin pieni suljettu piiri, minä kun en ole vielä irtisanonut itseäni.

 5. Se on se pieni suljettu piiri ja irtisanoutuneet eivät enää pääse edes katsomaan.

 6. Ehdotan että tepi on ihan oikeassa – antaa koirien haukkua.

  Meille on muodostunut tänne varsin ”lupsakka” blogiyhteisö. Ei niin vakava kun Uusi Suomi, mutta tarviiko kaiken nyt niin hemmetin vakavaa olla? Nettimaailma on niin täynnä hätää ja uhkaa, mitä jos olisi yksi nurkka missä tungetaan netin täytteisiin jotain muutakin?

 7. Onko JSN rikki?
  ”Tällä kertaa riita alkoi ilotytöstä.
  Tampereella ilmestyvän Aamulehden toimittaja Matti Kuusela oli päättänyt hälventää venäläisiin naisiin kohdistuvia ennakkoluuloja ja lähtenyt valokuvaajan kanssa etsimään ”Sortavalan ruminta huoraa”.
  Joku piti juttua naisten ja lasten ihmisarvoa loukkaavana ja kanteli siitä median käyttäytymistä valvovalle Julkisen sanan neuvostolle JSN:lle.
  Neuvoston kanta oli selvä: juonirakenne yhdisti jutussa esiintyvät lapset prostituutioon, joten Aamulehdelle annettiin huomautus hyvän journalistisen tavan rikkomisesta. – –
  Aamulehden moitteista nousi meteli. Päätoimittaja Jouko Jokinen kertoi Facebookissa pitävänsä JSN:n päätöstä ”järkyttävänä”. Keskustelussa useat muut päätoimittajat, entiset neuvoston jäsenet ja alan vaikuttajat yhtyivät näkemykseen.
  ”Surulliseksi minut tekee JSN:n yhdeksän jäsenen kykenemättömyys tunnistaa laatujournalismia”, Jokinen kirjoitti.
  ”Olen erittäin huolestunut Julkisen sanan neuvoston linjauksista.”
  Lainauksen lähde. Suomen Kuvalehti 2.11.2016, artikkelin otsikko ”Julkisen sanan neuvosto näpertää, eikä kykene puuttumaan isoihin asioihin – onko JSN rikki?”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *