Onko YK valinnut pölkkypään pääsihteeriksi???

António Manuel de Oliveira Guterres GCC (s. 30. huhtikuuta 1949 Lissa- bon, Portugali [1]) on portugalilainen sosialistipuolueen poliitikko [1], joka toimi Portugalin pääministerinä 1995–2002. Lokakuussa 2016 hänet valittiin YK:n pääsihteeriksi.

Guterres on kotoisin Lissabonista, jossa hän opiskeli teknillisessä kor- keakoulussa [1]. Hän on koulutukseltaan fyysikko ja sähköinsinööri [2]. Valmis-tuttuaan hän jatkoi jonkin aikaa urallaan akatemiassa, joka oli tuolloin vahvan katolisen vaikutusvallan alainen. Vuonna 1974 Guterres liittyi Portuga- lin sosialistiseen puolueeseen ja samana vuonna Portugalin Estado Novo -diktatuuri päättyi neilikkavallankumoukseen. [3] Hän on ollut sosialistipuolueen aktiivinen jäsen koko uransa ajan [1].

Guterres toimi vuosina 1995–2002 Portugalin pääministerinä. [4] Hän on myös kansainvälisesti merkittävä vaikuttaja: hän oli Sosialistisen internationaalin presidentti 1999–2005 [5]. Hän oli 2005–2015 YK:n pakolaisavun (UNHCR) pääsihteeri [6]. Guterresin toimiessa UNHCR:n pääsihteerinä sen Geneven päämajan henkilöstön määrää leikattiin ja henkilöstöä sijoitettiin lähemmäs maailman konfliktialueita. Maailmalla hänet tunnetaan erityisesti toiminnastaan Euroopan pakolaiskriisin aikana, jolloin hän pyrki saamaan maailman rikkaat maat tekemään enemmän konflikteja ja onnettomuuksia pakenevien ihmisten hyväksi. [3] YK:n pakolaisavun pääsihteerinä ollessaan Guterres vieraili 2015 Suomessa. [2]

YK:n turvallisuusneuvosto äänesti 6. lokakuuta 2016 yksimielisesti Gu- terresin YK:n pääsihteeriehdokkaaksi Ban Ki-moonin seuraajaksi. [4][7] YK:n yleiskokous vahvisti valinnan viikkoa myöhemmin. Guterres aloitti YK:n pääsihteerinä vuoden 2017 alussa. [8]

Guterresilla on kaksi lasta ensimmäisen vaimonsa kanssa, joka kuoli autokolarissa vuonna 1998. Hän avioitui uudestaan vuonna 2001. Guterres puhuu sujuvasti portugalia, englantia, espanjaa ja ranskaa.[3]

Kahden, kolmenkin erinomaisen pääsihteerin jälkeen Sosialistisen Inter-natsionaalin NOSKET saivat ensimmäisen (ja viimeisen) kerran YK:n pää-sihteerin paikan. Hänen taustansa on samanlainen kuin vaikkapa Alexis Tsiprasin. Silloin tiedetään, että on syytä olla varpaillaan ja kieli keskellä suuta, mitä tuleman pitä…

Pääsihteeri (joka johtaa mm. YK:n oikeussysteemiä, ja voi yksin haastaa valtioita YK-oikeuksiin) Ban Ki Moon nimitti vuonna 2014 avukseen eri- tyisen Rauhanturvaneuvoston, johon kuuluu ansioituneita ja asiantun- tevia rauhanturvaajia, ja muutama vapaustaiatelijataustainenkin. (Gutierrez ei sitä ole sillä ”ansiolla”, että liittyi salaa vallankumouksen hajottajana heti sotilasdiktatuurin kaaduttua toimineeseen Soaresin noskepuolueeseen noin vuosi ennen avoimen sotilasvallan kaatumista.)

Ja NYT SITÄ KYLMÄÄ KYYTIÄ SITTEN TULEE:

SIKAMAINEN HIROHITOISTINEN TIETEENVÄÄRENTÄJÄ JA INFO-TERRORISTI TARJA HALONEN, HÄRSKI SODANLIETSOJA (JA NIIDEN SYIDEN VÄÄRISTELIJÄ!) TARJA HALONEN NIMITETTIIN ”RAUHANTURAVNEUVOSTOON”!!!!

MINÄ ÄÄNESTÄN VAIKKA LAURA HUHTASAARTA, JOS HÄN EHDOT- TOMASTI LUPAA VETÄÄ EMÄSIAN POIS HÄPÄISEMÄSTÄ KANSAINVÄLISTÄ OIKEUS- JA RAUHANTURVAJÄRJETELMÄÄ!!!!

JO PELKÄSTÄÄN HALONPERKELISTINEN PUOSKARITIEDE RINNAS- TUU JOUKKOMURHAAN, JOKA ON KANSAINVÄLINEN RIKOS IHMIS- KUNTAA VASTAAN,JOLLAISET YK:N TULEE ESTÄÄ JA RANGAISTA EIKÄ ”PALKITA” (SUURILLA TURHILLA KOKOUSPALKKOILLA JA MATKAKULUILLA) JA (MUKA) ”LEGITIMOIDA”!!!!

(RUPEAN MYÖS KANNATTAMAAN KIM JONG UNIA…)

https://yle.fi/uutiset/3-9836130

Paneelin jäsenet ovat kokeneita rauhanvälityksen ja diplomatian asiantuntijoita.

16.9.2017 klo 08:30päivitetty 16.9.2017 klo 09:06

Presidentti Tarja Halonen on nimitetty YK:n pääsihteerin rauhanvälityk- sen korkean tason neuvoa-antavan paneelin jäseneksi, kertoo ulkoministeriö.

Paneelin jäsenet ovat kokeneita rauhanvälityksen ja diplomatian asian-tuntijoita, jotka avustavat pääsihteeri Antonio Guterresia rauhanvälitykseen liittyvissä asioissa.

Ulkoministeriön mukaan rauhanvälitys on noussut kansainvälisesti en- tistä tärkeämpään rooliin. YK:n tavoitteena on lisätä rauhanvälityska- pasiteettia sekä tukea alueellisia ja kansallisia rauhanvälitystoimia.

Paneelin on perustanut YK:n edellinen pääsihteeri Ban Ki-moon vuonna 2014, jolloin paneeliin nimitettiin 14 jäsentä. Suurella osalla paneelin aiemmista jäsenistä on taustaa eri YK-operaatioiden johdossa.

Presidentti Tarja Halonen toimii tällä hetkellä useissa kansainvälisissä tehtävissä, ja hänet on nimetty muun muassa rinnakkaispuheenjohta- jaksi YK:n naisten ja lasten terveyttä ja ihmisoikeuksia edistävään korkean tason työryhmään. ”

Jää vain puuttumaan, että HÄNTÄ TODELLA AJETTAISIIN ”UKRAINAN RAUHANVÄLITTÄJÄKSI”, kuten eräs (Eduskunnasta infoterroristin tieltä väistänyt) pölhönoskekana taannoin ehdotti!!!

NO JOHAN ON HÄVYLTÄ KATKAISTU HÄNTÄ: ”HALONEN UKRAINAN SOVITTELIJAKSI!”!!!!

https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2011/08/miten-halosen-ja-hautalan-tilastokeskus-sepitti-eu-lle-70-miljoona-tapettua-maon-uhria

EI JUMALAUTA!!!

Tämä on nyt yhden tanneristieuropuolueen ja EU:n russofobisen blokin vanhanemännän junailema varmaan koko Ukrainan kriisi…

Jos fiksuja MAMUJA kuten Belle Selene XIa, niin ON ”NIITÄ TOISIAKIN ”…

Euroehdokas esittää Halosta sovittelijaksi Ukrainaan

Sovittelijan käyttäminen lisäisi Ukrainan mahdollisuuksia rauhaan, SDP:n eurovaaliehdokas Nasima Razmyar sanoo. Europarlamentaarikko Tarja Cronberg (vihr.) ehdotti aiemmin, että Suomen tulisi toimia sovittelijana Ukrainan kriisissä. Razmyar pitää ajatusta oikeansuuntaisena.

– Meillä on paljon rauhanrakentamisen osaamista Suomessa. Meillä on tasapuolinen ja rakentava maine.Lisäksi Suomessa on paljon kyvykkäi- tä ihmisiä sovittelijan tehtävään. Yksi erittäin hyvä henkilö voisi olla presidentti Tarja Halonen.

– Presidentti Halosella on erinomaiset suhteet henkilökohtaisesti sekä Venäjälle että Euroopan unioniin. Hänellä on laaja kansainvälinen koke- mus ja arvostus kanainvälisessä yhteisössä. Lisäksi hänet tunnetaan voimakastahtoisena rauhan puolesta puhujana.

Razmyar puhui Suomessa asuvien ukrainalaisten verkoston järjestämässä paneelikeskustelussa Helsingin Eurooppasalissa. ”

Jos tuo noin menee, siitä tulee maailmansota, johon Halonen näyttää viimeiset 30 vuotta pyrkineenkin (kuin Tanner aikanaan)… ”

https://www.murha.info/phpbb2/viewtopic.php?t=8028

TÄMÄ ON HIRVITTÄVÄ SKANDAALI!

 

*****

YK:n uuden pääsihteerin Guterresin esiintyminen Irakin Kurditasaval- lan itsenäisyystavoitekansanäänestystä vastaan vahvistaa kuvaa joko epärehellisestä tai pölkkypäästä, joka joko ei tunne YK:n Peruskirjaa tai ei välitä siitä.

Kansallisena osavaltiona Irakin Kurditasavallalla on jo nyt halutessaan lähes itsenäisen valtion asema. Irakin keskushallinnolla ei ole oikeutta heikentää sen asemaa laillisesti. Sellaista mahdollisuutta ei ole YK-tuo- miostuimilla eikä edes Yleiskokouksella PERUSKIRJAA MUUTTAMATTA.

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201709252200417461_ul.shtml

YK varoittaa: Kurdistanin kansanäänestys saattaa aiheuttaa epävakautta alueelle

Maanantai 25.9.2017 klo 20.22

Irakin Kurdistanin kansanäänestystä masinoinut kurdien presidentti Massoud Barzani kävi myös itse äänestämässä maanantaina. (AOP)

YK on toistanut huolensa siitä, että Irakin Kurdistanin maanantaina pidetty kansanäänestys saattaa epävakauttaa aluetta entisestään.

YK:n mukaan järjestön pääsihteeri kunnioittaa Irakin suvereniteettia, alueellista koskemattomuutta ja yhtenäisyyttä. Kaikki epäselvyydet Kurdistanin ja Irakin keskushallinnon välillä pitäisi ratkaista neuvottelemalla ja pyrkimällä kompromisseihin.

Levottomuuksia

Kirkukin aluella, Irakin ja Irakin Kurdistanin rajaseudulla on jo ollut ongel- mia kurdien peshmergajoukkojen ja Irakin hallinnon joukkojen rinnalla taistelevan Hashed al-Saabi-militiajoukon kesken.

Irakin pääministerin tiedottajan mukaan alueella mahdollisesti esiintyvät konfliktit on ratkaistava kansallisten joukkojen kautta.

Hashded al-Shaabiin kuuluvan Badr Brigade -militian johtaja Karim al-Nurin mukaan hänen johtamansa puolisotilaallinen joukko on valmis siirtymään Kirkukiin ja ottamaan alueen haltuunsa ”rosvojoukoilta”, jotka eivät noudata asevoimien komentoketjua.

Lisäksi eri lähteiden mukaan Turkki ja Irak aloittavat tiistaina yhteisen sotaharjoituksen. ”

***

Eikä todellakaan ole ainoa sairas (demari)vitsi ihanviime aikoina YK:on liittyen…

https://m.iltalehti.fi/ulkomaat/201710212200477657_ul.shtml

WHO nimitti pahamaineisen Robert Mugaben hyvän tahdon lähettilääksi – ihmisoikeusjärjestöt raivostuivat: ”Tämä on sairas vitsi”

Tänään klo 18:25
Asiantuntijat ja ihmisoikeusjärjestöt eivät voi käsittää Maailman terveysjärjestön päätöstä.
Maailman vanhin valtionpäämies Robert Gabriel Mugabe pitämässä puhetta Zimbabwen pääkaupungissa Hararessa 8. lokakuuta.
Maailman vanhin valtionpäämies Robert Gabriel Mugabe pitämässä puhetta Zimbabwen pääkaupungissa Hararessa 8. lokakuuta. XINHUA / AOP

Maailman terveysjärjestö WHO on päättänyt nimittää Zimbabwen 93-vuotiaan presidentin Robert Mugaben järjestön hyvän tahdon lähettilääksi.

Mugaben on WHO:n mukaan tarkoitus keskittyä roolissaan hyvän tahdon lähettiläänä sydänkohtausten ja aivohalvausten ehkäisyyn.

WHO:n aiemmin tällä viikolla julkistama päätös on herättänyt voimakasta kritiikkiä ja suoranaista raivoa asiantuntijoiden ja ihmisoikeusjärjestöjen parissa.

Jo lähes 30 vuotta Zimbabwen presidenttinä toiminutta Mugabea on vuosien varrella syytetty muun muassa vallan väärinkäytöstä, korruptiosta ja ihmisoikeusloukkauksista.

– Mugaben hallinto on kohdellut raakalaismaisesti ihmisoikeusaktivisteja, murskannut demokratiaa vaativia toisinajattelijoita ja muuttanut Afrikan vilja-aittana tunnetun Zimbabwen hermoraunioksi, YK:n toimintaa tarkkailevan UN Watch -ihmisoikeusjärjestön johtaja Hillel Neuer sanoi järjestön tiedotteessa.

Samassa tiedotteessa Mugaben valinnan kuvailtiin olevan ”sairas vitsi”.

Twitterissä Neuer vaati WHO:ta perumaan Mugaben nimityksen.

Neuer muistutti, että Mugaben hallinto on brutaali, korruptoitunut ja itsevaltainen.

UN Watchin mukaan Zimbabwen terveydenhuoltojärjestelmä on romahtanut täydellisesti Mugaben valtakauden aikana. Samaan aikaan kun zimbabwelaiset sairaalat kärsivät jopa aivan perustarvikkeiden puutteesta, Mugabe matkustaa itse aina tarvittaessa ulkomaille hoidattamaan itseään.

Human Rights Watch -järjestön ohjelmajohtaja Iain Levine puolestaan sanoi Mugaben nimityksen saattavan WHO:n häpeään.

Viikonloppuna WHO:n päätöksen kritisoijiin liittyi myös Britannian hallitus, jonka tiedottaja kertoi hallituksen ilmaisseen huolensa asian johdosta WHO:n johtajalle.

Kritiikistä huolimatta WHO on vain tyytynyt kehumaan Zimbabwen terveydenhuoltoa.

WHO on YK:n järjestö, joka perustettiin vuonna 1948.

Lähteet: CNN, UN Watch, BBC

2 Replies to “Onko YK valinnut pölkkypään pääsihteeriksi???”

 1. ”Jos tuo noin menee, siitä tulee maailmansota, johon Halonen näyttää viimeiset 30 vuotta pyrkineenkin (kuin Tanner aikanaan)… ””

  Ei kai ihan noinkaan sentään, seuraa vaan edeltäjänsä jalanjälkiä, tavallaan.
  Usko pois, Risto, minä ihan oikeasti joskus luen näitä kirjoituksiasi, tai lainauksiasi. Hiukan siinä ja sen partaalla liikutaan, taaskin.

  1. EU yrittää kaataa YK:ta Tuomioistuinsysteemin kautta, jota johtaa pääsihteeri. Pääsihteeri voi haastaa esimerkiksi Venäjän oikeuteen, mutta sitä ennen on tuomioistuimet mulkattava EU-kaappareiden mieleisiksi.

   Carla del Ponte saikin jo kalossai, ja hänen ”uutisoitiin” EU-meedioissa puhuneen täysin päinvastaisia kuin todellisuudessa puhui, vaikkapa että hän olisi muka ”sanout Al-Assadin käyttäneen kemiallisia aseita”, mitä hän ei ollut nytkään sanonut, ja aina ennen sanonut päinvastaista.

   https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/suomen-eduskunnan-pakkoinfoterroristi-yle-valehtelee-ykn-syyria-tutkimuskomission-eroavan-puheenjohtajan-valehdelleen-assadin-hallituksen-kayttaneen-kemiallisia-aseita/

   EU:n ainoata Turvallisuusneuvoston pysyväisjäsenen paikkaa hallinnoiva Ranska ei ole tässä mukana, sillä se on kirjannut YK:n Peruskirjan sellaisenaan kansalliseen perustuslakiinsa, ja presidenttikin on sidottu toimimaan sen mukaisesti. Vääntö Ranskaa vastaan on sekin aloitettu:

   https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/euroopan-norsunraatoneuvosto-ja-sen-ihmioikeustuomioistuin-eit-vaativat-ranskaa-noudattamaan-lakejaan-ykn-lakien-sijasta/

   https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2013/10/yk-n-kriisinhallintaa-haukutaan-turhasta-kun-sita-ei-osata-eika-haluta-kayttaa-1

   https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2011/09/suomi-ajaa-natoa-yk-n-tilalle-ei-jasenyytta-viikunanlehtena-kayttaen-2008

Kommentoi