Mitä kansanedustaja tekee Floridassa tänään?

Tietysti on Irmaa paossa ja lukee kirjoja, sekä pelkää. Eikä edes tiedä milloin pääsee takaisin Suomeen. Kokoomuksen kansanedustajan piti tulla perjantaina, mutta lento peruttiin, eikä seuraavasta ole tietoa.  Siis kesäloma jatkuu hamaan tulevaisuuteen.

Eduskunnan syysistuntokausi alkoi 5.9 2017. ErkkiTuomioja myöhästyi hetken, tuli kuitenkin ja nojaili oven pieleen. Siitä tehtiin numero, mutta entäs tämä, joka ei ollut mailla halmeillakaan.

Huomioidaanko se palkassa / palkkiossa, kyllä varmaankin kaiken rehellisyyden nimissä. Vai poistetaanko edesmennyt lomaltapaluuraha.

7 vastausta artikkeliin “Mitä kansanedustaja tekee Floridassa tänään?”

  1. Sopii hyvin kuvaan, kun lukee kuulemma kirjaa nimeltä ”Paska Suomi”. Sopii pysyä poissa, vaikka hiukan pidempäänkin.

  2. Onneksi kukaan ei koskaan ole ollut poissa Arkadianmäeltä vähäisemmästä syystä kuin historian rajuimpiin lukeutuvan hirmumyrskyn aiheuttaman esteen vuoksi.

  3. Olisi joka tapauksessa ollut suunnitellusti melkein viikon myöhässä ilman Irmaakin.

  4. Hän, eli tämä meidän edustajamme oli viikon ylimääräisellä ”työlomalla” tutkimassa Floridan työolosuhteita. Miksi siellä jokaiselle halukkaalle löytyy töitä, se on se suuri arvoitus. ”Onkohan Suomen järjestelmässä jotain vikaa, kun meillä on niitä työttömiä.”

    Onkos muuten Floridassa muita, kuin eläkkeellä olevia veropakolaisia. Ainakin kaikki julkkikset tuntuvan asuvan siellä, kuinkahan moni yleensäkään hakee siellä töitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *