Kokoomus on Brysselin vanki

 

Otsikon väittämä on peräisin sisäpiiri lähteistä, siis lähteistä, joissa asioista tiedetään.

Se tarkoittaa, että Kokoomus on Brysselin byrokraattien (EU:n komissio) etäispääte Suomessa. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että Kokoomus noudattaa kaikessa Brysselin byrokraattien toivomuksia ja vaatimuksia EU:n integraation syventämiseksi eli selkokielellä Suomen itsemääräämisoikeuden kaventamista ja lopulta liittovaltiota.

Kun Kokoomus on hallituksessa voi se vaikuttaa ratkaisevasti Suomen EU-politiikasta. Siksi Kokoomusta ei pidä enään päästää hallitukseen tekemään myyräntyötään Suomen itsenäisyyden menettämiseksi.

Miten tähän on tultu, että vanha kunniakas puolue, joka on aina vannonut isänmaallisuuten ja itsenäisyyteen on muuttunut puolueeksi, jossa oman edun tavoittelu ja hyvät virkapaikat EU:ssa ovat jatkuvan kilvoittelun kohteena?

Meille suomalaisille on syötetty väärää ja valheellista tietoa EU:sta, kuin herkkusienille, joita kasvatetaan pimeässä ja aika ajoin luukku avataan ja heitetään paskaa syötäväksi.

Oikeata ja objektiivista tietoa EU.sta on vaikea saada, kun ”kaiken maailman dosentit” tulkitsevat, vääristävät ja suorastaan valehtelevat jo muutenkin monimutkaisia sääntöjä.

Poliitikot ovat kehittäneet ihan oman EU-slangin, joka muistuttaa erehdyttävästi munkkilatinaa.

Suomen itsemääräämisoikeudesta on jo iso siivu luovutettu Brysselin byrokraateille ilman, että kansa olisi mitenkään reagoinut. Kaikki on tapahtunut suunnitelmallisesti pienten askelten poliitiikalla. Sillä on pidetty kansa hiljaisena.

Se ainoa puolue Perussuomalaiset jotka lupasivat ennen vaaleja olla tiukkana EU-kriittisenä puolueena petti totaalisti Timo Soinin hallituskipeyden vuoksi. Toivottavasti nyt Perusuomalaiset uuden johdon myötä ottaa tiukan otteen Suomen itsenäisyyden puolustamiseksi.

Kokoomus on entinen suomalainen puolue, jolle koti, uskonto ja isänmaa oli aikanaan arvojen arvoja. Nyt Kokoomuksesta on tullut omaan pesään paskantaja.

7 vastausta artikkeliin “Kokoomus on Brysselin vanki”

  1. EU:n namusedät yrittävät tukkia pakenemistiet yhteisestä katastrofista.

    Britanniaa vastaan on kostomielessä jo aloitettu kauppasota Brexitin takia. (Wahlroos, Holmström)

  2. Persuihin uudelleen kääntynyt Väiski on taas päässyt omaan elementtiinsä.
    Täällä se persupropaganda jatkuu samoin kuin Aamulehden blogeissa. Jokunen on vain muuuttanut nimimerkkiään.

  3. … ja persuista ei saa mitään selvää. Mikähän se yleensä on, kun sillä ei ole kuin oppositiovaltaa, jos sitäkään. Julkisuus on ainoa, joka sen pitää jotenkuten otsikoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *