Merilapin kansaa on kusetettu – riistokapitalismin työnäyte

Riistokapitalistit, jotka operoivat veroparatiiseista käsin ovat nyt näyttäneet mallin, miten Suomen koko terveydenhuolto otetaan yksityisiin käsiin. Veromaksajat maksavat viulut ja riistokapitalistit vievät rahat noin 20 miljardia euroa verovaroja veroparatiiseihin. Tuo n. 20 miljardia on se summa, jonka valtio pulittaa vuosittain sosiaali -ja terveysmenoihin.

Merilapin kansalle ei ole kerrottu koko totuutta ja paikalliset päättäjät on lobattu (lahjottu) tekemään hölmöjä päätöksiä.

Toivottavasti valtiovalta puuttuu tähän asiaan ja peruu kaiken. Yksityiset lääkärifirmat, kuten Mehiläinen on mennyt jo liian pitkälle ja samalla se osoittaa, että valinnanvapaus on vain silmän lumetta. Todellinen valinnanvapaus oli tarkoitettu vain yksityisille lääkärifirmoille.

On pöyristyttävää ja täysin tuomittavaa, että nyt Mehiläinen käyttää häikäilemättömästi Merilapin kansan hätää ja huolta terveydestään hyväkseen suuressa rahanahneudessaan.

Sipilän hallitukselle kansalta käsky. Pankaa nämä riistokapitalistit kuriin ja järjestykseen ja pian.

11 vastausta artikkeliin “Merilapin kansaa on kusetettu – riistokapitalismin työnäyte”

 1. Tienaisikohan valtio jos se alkaisi säännöllisesti julkaisemaan listaa agressiivisista verosuunnittelijoista? Ottaisiko kansa opikseen ja ostaisivat tuotteet ja palvelut joiltain muilta?

  Smoke

  1. Lipposen pariskunta verosuunnitteli agressiivisesti ajatellen, että pakkoruotsituksen, pakkomamutuksen, pakkomokutuksen ja pakkoeurotuksen kustannukset kuuluvat niiden maksettaviksi, jotka ovat niitä vastustaneet.

   No, ei se mitään, niin pyrkivät tekemään muutkin isoruotsalaiset nationalistit. Silti pikkudemarit taputtavat hentoja karvattomia kätösiään. Hellanlettas-Kustaanpoika-Gustafsson siinä muitten narrattavien mukana. Kustaanpoika-Gustafsson kuvitteli opetusministerinä ollessaan, että finnen korkein tehtävä on palvella finländareitten psykopaattisia mielenoikkuja.

   1. Olisi hauska tietää, millä RKP sai Kustaanpoika-Gustafssonin pauloihinsa. No, ehkä muistelmista selviää.

    Siinä samassa hallituksessa Henrikssonin ollessa oikeusministerinä RKP ponnisteli ankarasti salaisten omistusrekisterien edistämiseksi, jotta isoruotsalaisten äärinationalistien ei tarvitsisi maksaa pakkoruotsituksen, pakkomamutuksen, pakkomokutuksen, pakkoeurotuksen tai mahdollisen pakkonatotuksen kustannuksia.

  2. Sillä tavalla! Sama peli on käynnissä täällä Ruotsissa , jossa Kuningas huone, jolla on yhteydet monin tavoin näihin riskikapitalisti rosvoihin, ovat kuulemma perheen henkilökohtaisia ystäviä! Tällä tavoin homma toimii demokratiaksi itseään nimittävässä Monarkiassa. Itse Republikaanisen yhdistyksen jäsen, ja Monarkia (ei edes muodollinen)ei kuulu todelliseen demokratiaan.
   Se siitä sananvapaudesta niin Ruotsissa kuin Suomessa.
   ”Korruptiotahan ei kummassakaan maassa ole”? Hah hah! Ei tietenkään, koska sitä tutkita . Muita maita kyllä syytellään. On ”Putninin lähipiiriä” ja muuta roskaa jota länsimedia suoltaa ulos harva se päivä.

   On olemassa kuvitelma ne ovat näiden veronkirtöjien omia rahoja?Näin ei ole! Ne on rosvottu työläisiltä jotka esim. työskentelevät privatisoiduissa terveyspalvelu, vanhainkoti installaatioissa. Miljardeittain valuuttaa pakenee maista, ja näiden riskikapitalistien verojen maksu on minimaalinen, tai sitten ei ollenkaaan.

 2. Mihin hallituksen sitten tulisi puuttua?

  Poistaa kunnallinen itsemääräämisoikeus?

  Kieltää yksityisten tereveysyritysten toiminta?

  Hallituksen olisi ehkä kuitenkin helpointa puuttua omaan toimintaansa, jonka suoraa seurausta tämä tapahtumasarja on.

 3. Mielestäni hallituksen tulisi saattaa sote-uudistus maaliin, muussa tapauksessa ongelmat ainoastaan paisuvat.

  Toisaalta lausuntokierroksella nyt oleva esitys ei hyvin todennäköisesti tule menemään läpi ja hämmennys vaan jatkuu.

 4. No eihän niitä merilappilaisia ois mikhän auttanu, nythän oli jo sanottu, että kaikki toiminta loppuu sillä alueella, tämä oli ees yritystä, että jotaki jäis. Muutenkihan kaikki mennee yksityiselle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *