Mites nyt suu pannaan herra sotepäällikkö Rehula?

Sotepäällikkö Rehula julisti eduskunnassa vielä perustuslakivaliokunnan annettua täystyrmäyksen sotevalmistelulle, että soten aikataulu pitää. Sote astuu voimaan vuoden 2019 alusta samoin uusi maakuntahallinto.

Tänään olemme saaneet kuulla pääministerin suulla, että sote lykkäntyy ainakin vuodella, jos valmistuu koskaan.

Taisi mennä puihin koko sote, kun täytyy alkaa alusta valmistelu. Mutta oppositiota ei silti oteta mukaan valmisteluun, vaikka se on ollut aina tapana Suomessa, kun on valmisteltu yli vaalikausien meneviä uudistuksia.

Otsikkokysymykseen viitaten, mitä nyt sanoo herra Rehula, joka pian jättää  ministeriautonsa, kun tilalle tulee toinen kepulainen, josta on sovittu silloin, kun hallitusta muodostettiin.

Sotepäällikkö Rehula jää historiaan ministerinä, joka on epäonnistunut kaikessa, mihin on ryhtynyt.

4 vastausta artikkeliin “Mites nyt suu pannaan herra sotepäällikkö Rehula?”

  1. Pitää tutustua tarkemmin päätöksen taustoihin, tänään ei ole ollut aikaa,mutta palaan asiaan.
    Sote on kuitenkin ratkaistava tavalla tai toisella koska nykyinen muoto on samaan aikaan sekä taloudellisesti kestämätön, että perustuslainvastainen, asia johon kukaan poliitikko ei syystä tahi toisesta ole huomannut puuttua.

  2. Se uho kuin yltiöpäisyys johon tähän SoTeen lähdettiin,niin keskustan että kokoomuksen voimin jopa pika-aikataululla kuulematta asian.tuntij. ja kenttäväkeä – haaksirikkoutuivat pahemman kerran.
    Yltiöpäisyys ns.kaikkitietävyydellä jopa uholla oli näytelmä vertaansa vailla. Edm.puolueiden arvonmitat näiltä osin saivat kalossinkuvat – persuuksiinsa ja vielä ansaitusti !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *