Paperittomien ongelma ratkaistu – annetaan heille paperit

Suomen maahanmuuttopolitiikkaa hoidetaan amatöörimäisesti ja improvisioiden. Jo kauan on tiedetty, että ne tuvapaikanhakijat jotka eivät saa turvapaikkaa joutuvat lähtemään pois maasta. Ongelmana on, että he eivät halua lähteä ja jäävät maahan laittomasti ilman papereita. Tämäkin on jo kauan tiedetty, mutta maahanmuuttoviranomaiset eivät ole löytäneet ratkaisua asiaan. Saatanan tunarit, sanoi UKK aikanaan.

Nyt paperittomille  on etsitty keinoja, miten heille voitaisiin taata jonkinlainen miniperusturva esim. sairauden yllättäessä. Asian kanssa ministeriön virkamiehet ovat askarrelleet ilman tulosta.

Nyt ovat oppositiopuolueet SDP, Vihreät, Vasemmistoliitto ja RKP tullut apuun ja löytänyt ratkaisun. Hurraa! ANNETAAN PAPERITTOMILLE PAPERIT. Nerokkaampaa ratkaisua saa hakea.

Siis kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille annetaan lohdutusvoittona turvapaikka. Voi pyhä jysäys! On meillä fiksuja poliitikkoja oppositiossa.

Ensin on vuositolkulla haastateltu ja pähkäilty kelle voi antaa turvapaikan ja rahaa on palanut paljon ja sitten annetaankin kaikille anojille turvapaikka. Suomalainen ratkaisu vailla vertaa.

Miksi ei kielteisen päätöksen yhteydessä heti saatettu kielteisen päätöksen saaja suoraan rajalle ja pois maasta.

Jos ei nyt jo vaihdeta koko maahanmuuttoviraston ylintä johtoa tulee maahanmuutto maksamaan meille veronmaksajille aina vaan enemmän.

Oppositiolle on hyvä, kun ovat oppositiossa sillä hallituksessa he tekisivät vielä suurempia virheitä.

26 vastausta artikkeliin “Paperittomien ongelma ratkaistu – annetaan heille paperit”

 1. – Minne palautat, jos lähtijämaa ei vastaanota pakkopalautettavia?

  – Papperien antamisen syy oli se, että he eivät painuisi maan alle, vaan ovat ilmoittautuen kontrollissa.

  – Voitasiin panna vastikkellisiin töihin henkisen ja fyysisen mätänemisen estämiseksi.

  – Tuosta paperittomuudesta johtuen heitä on iso joukko, joista ei tiedetä, missä ovat.

  Täydellistä hurskastelua ja Voi Hyvä Syvi !

  1. Täydellistä hurskastelua tosiaan.

   Mietihän nyt vielä kerran.

   Kauanko ajattelet, että kestää sanan leviäminen siitä, että Suomesta saa oleskeluvan kielteisistä päätöksistä huolimatta, Sipilän ”talolupaus” levisi mm. arabiankielellä hetkessä maailmalle.

   Ja ihan tarkalleen missä kontrollissa väki olisi ja mikä sen kontrollin merkitys olisi?

   Mihin töihin laitetaan ja kuka maksaa ?

   Paperittomat = laittomasti maassa olevat rikkovat Suomen lakeja ja sinä haluat palkita heidät antamalla oleskeluvan ?

   Kärjistäen, pitäisikö rattijuopolle antaa auto ja pullo viinaa?

   1. Minne herrat palauttavat paperittomat, kun vastaanottajamaa ei ota vastaan- kertokaa- piikkilankasaarellekio ? Palautetaan ehdottomasti, kunhan tiedetään minne.
    Parempi on vaikka kuukauden tilapäinen oleskelulupa kuin kuukausi maan alla.

    Töihin sillä välin intin päivärahan korvauksin.

    Älkäänän hyt isot mieht viisatelko. Epärealismi kukkii kunhan persujen aatteeista pidetään kiinni.

    1. Laittomasti maassa riskihenkilöt olevat pitää ottaa matalalla kynnyksellä säilöön, kuten laki jo nyt sallii, ei heitä tarvitse saareen lähettää, eikä kerätä kaikkia samaan paikkaan, vaikka näin nyt niin mielellään halutaan väärinymmärtää. Henkilöt, joiden kohdalla ei uskota olevan riskejä pitää velvoittaa ilmoittautumaan mielellään päivittäin ja jos tämän lyö laimin niin säilöön.

     Säilöönotto jatkuu kunnes henkilöt voidaan palauttaa

     Ei ole maata johon palauttaa, on poliittista ja diplomaattista munattomuutta ja haluttomuutta. Miksi muilla mailla on palautussopimuksia maiden kanssa, joilla suomella ei ole?

     Miksi yleensä kehittyneet länsimaat noudattavat heimokulttuureissa elävien maiden tahtoa, rajoitteita muulle yhteistyölle ja avulle elleivät suostu oman maan kansalaisiaan ottamaan vastaan. Ottaahan länsimaatkin kaikki omat kansalaisensa vastaan olivat sitten tehneet mitä tahansa.

     Vastaa sinä nyt vuorostasi esittämiini kysymyksiin.

 2. Just paperit vaan mutta millä nimellä?
  Miksi lupaa ei anneta jos sillä ei ole mitään merkitystä?
  Vieläkin niitä jotka haluavat tehdä mahdottomasta mahdollisen.

 3. Heikki, olen tottunut pitämään sinua fiksuna miehenä, mutta nyt….
  Täytyyhän meidän viranomaisten tietää nämä asiat tai sitten meillä on vielä tyhmemmät viranomaiset. Miksi sitten tehdään kielteisiä päätöksiä, jos kerran kaikki jotka tulevat rajoillemme saavat automaattisesti turvapaikan ja täyden ylöspidon plus yhtä ja toista muutakin meidän veronmaksajien kustannuksella.
  Tällä menolla olemme me kantasuomalaiset hyvin pian vähemmistönä omassa isänmaassamme.

 4. Mika

  ”Munaton politiikka”- miten sen tänään ja nopeasti muutat? Ei kai diplomaatit nyt ilman munia tai vast. ole. Tuota ongelmaa on yritetty ja yritteään koko ajan ratkaista. Tulokset ovat huonoja.

  Tuo säilöönotto ei vaan toimi, sehän on jo nähty, jos vastaaottokeskukset sellaisiksi katsotaan vaikka tehostetusti. Siellähän mätänevät ja radikalisoituvat.

  .. huu-haa kommentti vailla realismia.

  1. Missä tämä säilöönoton toimivus on nähty, kun sitä ei olla juurikaan käytetty vaikka laki sen sallii?

   Tuosta radikalisoitumisesta on kyllä niin paljon tutkimustietoa, joka ei tue väitettäsi siitä, että se tapahtuisi nimenomaan vastaanottokeskuksissa.

   Luistat jälleen esittämistäni kysymyksistä kontrollista, työstä, kaikille annetun oleskeluvan seurauksista jne.

   1. Ovatko meidän päättäjät ja viranomaiset muka noin tyhmiä, etteivät tuota kaikkea tiedä. Heille on vain vuodenkin aikana kasautunt aikamonen vyyhti ongelmia ratkaistavaksi. Ja, kun siihen ei liity pelkästää Suomi.

    Pidän teidän persujen näkemyksiä todella pöllöinä vailla mitään realismia ja, jopa inhimillisyyttä. Nyt vain kalastellaan joka rintamalla ääniä. Kas, kun ette ottaneet katalysaattoriksi lähiajan tapahtumia. No, siihen tämä peitellysti viittaa.

    1. Saatat pitää ajatuksiani aivan pöllöinä, mutta minä kuitenkin pystyn vastaamaan esitettyihin kysymyksiin ja perustelemaan kantani.

     Vailla realismia?

     Esitin täysin realistisia, lain puitteissa jo nyt mahdollisia keinoja, mitään realismia sen sijaan en sinun ehdotuksista löydä, etkä niitä vaikuta pystyvän perustelemaan.

     Vailla inhimillisyyttä?

     Hyvä esimerkki tyypillisestä aiheeseen liittyvästä käsitteestä vailla mitään perustelua.

     Inhimillisyydestä ketä kohtaan, ihmisiä yleensä, vaiko ainoastaan valikoidusti ?

  2. ”.. huu-haa kommentti vailla realismia.”

   Realismia on todeta, ettei mikään enää toimi sen jälkeen, kun seikkailijat on päästetty rajan yli.

 5. Heikki, juttu on niin, että Suomen viranomaiset ovat laiminlyönneet ajoissa neuvotella niiden maiden kanssa, jonka kansalaisia tänne on tullut palautussopimukset. Se on siis hallituksen iso moka muiden isojen mokien joukossa.
  Kuten sanoin blogissani, meidän maahanmuuttoasioita on hoidettu amatöörimaisesti ja inspiroiden. Ei ole osattu visioida tulevia ja toimia niiden mukaan.

  Kun suurin osa pakolaisvyörystä Suomeen tuli Ruotsin kautta, niin palautetaan ne, jotka eivät saa turvapaikkaa Ruotsiin, joka on turvallinen maa. Siinä olisi hallitukselle töitä.

  1. … ”ajoissa”! ? Tiesivätkö he 1,5 vuotta sitten 30 000 ihmisen ryntäystä Suomeen etukäteen. Vielä pöllömpi näkemys .

   Kyllä nyt persujen jälkiviisaus on kukkeimmillaan !

    1. ”Kaiken maailman dosentti(t)”, pitkäaikainen US-puheenvuorolainen, perussuomalainen Arto Luukanen sai Uuteen Suomeen Huuskolta bannit yksipuolisista persumaista rasistisista näkemyksistään.

 6. Heikki, kyllä näistä asioista on puhuttu ja kirjoitettu, mutta kun vastapuoli on leimannut kaikki puheet vain rasismiksi. Nyt on ääni kellossa muuttunut, kun rasismi onkin muuttunut terrorismiksi ja eliitti on pelästynyt.

 7. Lähetetään paperittomat siihen maahan, josta he ovat Suomeen saapuneet. Kaikki Suomea ympäröivät maat ovat luokiteltu turvallisiksi maiksi, joten takaisin vaan. Ruotsiin, Saksaan, Viroon, Norjaan ja Venäjälle. Näistä maistahan tänne viime vaiheessa tullaan.

  Puheet lähtömaasta voidaan unohtaa monien osalta, koska alkuperäistä lähtömaata ei useinkaan tiedetä. Turvapaikanhakijat saattavat oleskella vuosikausia kolmansissa maissa, joista sitten lähdetään eteenpäin, kun kutsu kuuluu.

  Näin kävi vuonna 2015, kun pääministeri Sipilä seurasi Mama Merkeliä ja lähetti ”seireenien kutsun” kiirimään ympäri Lähi-itää. Ja kutsu kuultiin.

  Kielteisen päätöksen saaneet ja maahan paperittomina jäävät oleskelevat laittomasti maassamme. Jos lakien noudattamisen (poistuminen maasta) vaatiminen katsotaan joidenkin osalta epäinhimilliseksi kohteluksi, niin näin on tehtävä sitten kaikkien kohdalla.

  Kuulostaako hyvältä?

 8. Ei tarvitse olla persu ymmärtääkseen Karkalaisen kaltaisten suvaitsevaisten typeryyden ja vastuuttomuuden.
  Toki tuota massaryntäystä ei selkeästi osattu odottaa, mutta reagoiminen sen alkamisen jälkeen meni totaalisesti /Ceelleen.
  Siinä vaiheessa, kun suvaitsevaissakki juhli uutta verta Suomeen, olisi Ruotsin rajalle pitänyt laittaa selväsulku eikä ottaa sieltä turvallisesta maasta tulevia minkään humanistihurraan nimissä tänne.
  Paperittomille on selkeästi osoitettava, että täältä on häivyttävä eikä missään nimessä alkaa antaa papereita sakille, jonka nimestä ja taustasta ei ole mitään todellista ja varmaa tietoa.
  Nyt on tullut ilmi riittävän paljon sellaista, että henkilöt käyttävät useita nimiä ja valehtelevat sekä maansa että ikänsä.
  Lakia pitäisi välittömästi muuttaa niin, että tietojensa valehtelemisesta saa automaattisesti kielteisen päätöksen eiköä sitä voida peruuttaa millään syyllä.
  Vain tällaisella tavalla tuota erilaista huijaamista saadaan kuriin.
  Samoin rikoksiin syyllistyvä pitää välittömästi siirtää palautusjonoon ja jo turvapaikan saaneelta se pitää peruuttaa.
  Huolimatta suvaitsevaisten suuresta huudosta, olisi tarpeen ottaa käyttöön palautuskeskukset, joista palautettavat eivät saa poistua.
  Vain siten voidaan taata se, ettei näitä paperittomia tule koko ajan lisää näistä elintasoturviksista.
  Tosiasiahan on, että, koska nämä paperittomat eivät saa laillista mahdollisuutta tehdä töitä, rikollisuus tulee olemaan merkittävä työllistäjä tuossa joukossa.

 9. No, aletaanhan toimia sitten persujen mallin mukaisesti ja pannaan jono odottamaan Ruotsin ja muiden maiden rajoille.
  Kukaan ei heitä päästä paperittomina rajan ylitse ja maailma naurasi persupolitiikan flopille ja pahuuden hedelmälle, joka on jo mädäntynyt.

  1. Esitähän jokin peruste siitä miksi esim. Ruotsista sotaa ja vainoa paenneet pitää päästä rajan yli?

   Mikäli Ruotsissa on meneillään sota, jonka seurauksena joitain ihmisiä vainotaan niin pitää todeta, että aiheesta on vallinnut täydellinen mediahiljaisuus.

 10. Suomella on raja ja rajalta voisi heti palauttaa ellei ole selvää statusta.
  Koskahan me voidaan saada samat edut ilmoittamalla turvapaikanhakijaksi – niin ja mikä maa ottaisi?

 11. Guantanamossa on pitkä rivi äijiä jotka vapautettaisiin vaikka heti. Vaan ei oo minne laittasivat. Kukaan ei ota vastaan. Ei niiden entinen kotimaakaan.

 12. ” Miksi ei kielteisen päätöksen yhteydessä heti saatettu kielteisen päätöksen saaja suoraan rajalle ja pois maasta. ”

  Mitä teette, jos Venäjä tuo kaikki maassa laittomasti olevat paperittomat Suomen rajalle ja työntää toiselle puolelle?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *