Vanha koplaaja Kauko Juhantalo (kepu) päässyt pönttöön Eduskunnassa

Muistatteko tämän Kankaanpään miehen, joka aikanaan ministerinä koplasi omat ja valtion rahat keskenään ja joutui valtakunnanoikeuteen. Hänet erotettiin hallituksesta.

Sen jälkeen Juhantalo on ollut hissukseen, mutta ääniä on tullut niin, että on saanut istua Eduskunnan jakarandatuoleilla.

Tänään hän pääsi ”alttarille”, kun hän piti Kepun ryhmäpuheenvuoron budjettikeskustelussa.

Ikuinen koiranleuka Ben ”Risuaita” (kok) ei pysynyt hiljaa tuolillaan, vaan heitti herjaa Juhantalon puheen aikana. Aina, kun kokkarit on hallituksessa Kepun kanssa, niin pieleen menee. Niin menee nytkin. Lähellä on hallituksen kaatuminen ennen, kuin Sote-hedelmät on poimittu. Kepunhan piti saada maakuntahallinnon ja kokkareiden valinnanvapauden yksityisille riistoporvarilääkäreille.

Mutta lausuntokierroksella oleva hallituksen esitys tullee saamaan asiantuntijoilta murskaavat arvostelut.

Kepu ja Kokoomus ovat nyt haukannet niin ison palan uudistusinnossaan, että molemmat tukehtuvat. Luojan kiitos.

Meille tavallisille kansalaisille olisi parasta, että julkista sosiaali -ja terveydenhuoltoa korjattaisiin siellä, missä on korjattavaa.

Lehmänkauppojen aika oli ja meni.

5 vastausta artikkeliin “Vanha koplaaja Kauko Juhantalo (kepu) päässyt pönttöön Eduskunnassa”

  1. Minun on vaikea antaa mielessäni puhtaat paperit äänestäjille jotka rötösherroja eduskuntaan äänestävät. Mutta niin se demokratiassa menee, niin että ei paljon paina ehdokkaan väärinkäytökset jos arvataan änen ajavan itselle mieleisiä asioita.
    Risut antaisin puolueellekin joka rötöstelyyn syyllistyneitä vaalilistoilleen ottaa.

  2. Kepu on aina kepu ja tyypin esiin tulo muistuttaa hyvinkin menneestä eikä ole ainoa kepulainen sillä muistamme nuorisotalo- ja lautakasat ym.

  3. Ihminenhän on puhdas sen jälkeen, kun tuomio on julistettu ja sen jälkeen ”lusittu”. Ei siihen pitäisi olla sanomista.

  4. Omasta mielestäni lusimisen jälkeinen puhtaus ei ole itsestään selvä juttu. Riippuu rikoksen laadusta ja vapautumisen jälkeisestä käytöksestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *