Maistui sianlihapatonki

Sain sen naapureiltani muslimeilta, kun eivät voineet itse sitä syödä. Patonki oli avaamattomassa vakuumipakkauksessa, eli ei tarvinnut pelätä, että siihen olisi tehty jotain källiä.

Minulle kyllä maistui hyvällä ruokahalulla, varsinkin näin krapulapäivänä, kun eräs ystäväni tarjosi minulle eilen illan, samalla kun katsoimme netistä Englannin valioliigaa.

6 vastausta artikkeliin “Maistui sianlihapatonki”

  1. Oletko tarkistanut onko muut naapurisi on elossa.. Ettei olisi olisi ollut jotain muuta muslimien tarjoaman patongin välissä… Pieni kevennys tässä jos krapulaa podet…

  2. Joo hyväähän se oikeasti on ostan silloin tällöin mutta ei uskonto tuollasta salli kaikille terv tepivaari

  3. On erittäin helppoa ymmärtää miksi sianlihan kielto on ollut aikanaan uskonnoissa. Uskonnot ovat olleet hyvä tapa saada tarina kiehtovaksi ja terveydelliset perusteet aikanaan olivat erittäin päteviä.

    On uskonnolta yksinkertaisesti typeryyden merkki, että modernit opit eivät ole aikaansaaneet muutosta. Uskonto, joka ei elä tosimaailmassa, on sanalla sanoen typerä. Se on toki uskonnon oikeus ja ihmisillä on oikeus liittyä siihen.

    1. Veikkaan jotta jos olisi jokin kriisi jne ja muslimeille ei olisi muuta syömistä kuin sianliha niin kyllä se ”uskonto” unohtuu kun oikea nälkä tulee ja vaihtoehtona olisi joko nälkäkuolema tai herkullinen sianliha… Kaikki tälläinen uskonto shaiba on ihmisten itsensä keksimää mielikuvitus huttua. Keino hallita henkisesti heikkoja.

  4. Sianlihakielto on aikanaan järkevästi perustunut trikiinivaaraan, mutta nykyaikana se on liioiteltua ainakin kehittyneemmissä maissa.
    Toki ymmärrän sen, että noissa Arabian ja Afrikan maissa edelleenkin tilanne on toinen eikä uskono stuja voi kyseenalaistaa.

  5. Koskeehan se sianlihan syöntikielto juutalaisiakin. Se on aikalailla lähi-idän uskontojen perinteisiin nojautuvaa. Toki se trikinoosi on yksi asia mutta myöskin käsitys puhtaasta ja likaisesta..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *