Muuttuuko Eurooppa lopulta Lähi-idän kaltaiseksi?

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005918811.html

2.12.2018

Kolme kuollut ja 130 loukkaantunut Pariisin mellakoissa – Poliisi vaatii poikkeustilaa

”Keltaliivit” aikovat jatkaa mielenosoituksia ensi lauantaina. Levottomuudet ovat aiheuttaneet ruuhkia, joissa on kuollut ihmisiä.

https://is.mediadelivery.fi/img/1440/59c5d944ce2a4a9981bee4ef650f3dee.jpg.webp

 

Jaa käyttäen:


15 Replies to “Muuttuuko Eurooppa lopulta Lähi-idän kaltaiseksi?”

 1. Suomalaiset laiskat työntekijät pitää irtisanoa ja tilalle pitää ottaa sandaaliäijiä lähi-idästä. Hyvä homma siinä on ettei he hoida mm lähihoitajina sitten naisia, tiedän koulun jossa näitä lähi-idän iphone äijät opiskelee itselleen hoitoalalle ammattia, he on kieltäytyneet hoitamasta naisia kulttuurillisiin perinteisiin nojaten. Hieno homma, juuri tälläisiä miesten hoitajia tarvitaan, suomalainen mieshän on tuppisuu ja ”arafat ” ei puhu mitään 🙂

 2. Yksi sana: somekratia.

  Kun ihmisiä koulutetaan vihaamaan ja kärjistymään, totta helvetissä se näkyy myös kaduilla. Tämän on aivan liian moni oppinut psykologian tuntija ja tutkija jo meille sanonut.

 3. Pariisin keltaliivien tarkoitus on ollut rauhanomainen mielenosoitus hinnan korotuksia ja veronkorotuksia vastaan. Niin äärivasemmisto kuin äärioikeisto aiheutti siellä seassa väkivallan teot, ei rehellinen ranskalainen.

  Oletteko miettineet kuka voi operoida tässäkin ”piruna seinällä…” kun kyseessä on EU.

 4. Muutos on jo alkanut. Tämä on jo nähtävissä. Tulijat määräävät miten heitä
  palvellaan.

 5. On muuttunut jo Ranskassa ja Ruotsissa. Onneksi Itä-Eurooppa ja Italia ei ole menossa tähän mukaan.

 6. ”Muuttuuko Eurooppa lopulta Lähi-idän kaltaiseksi?”

  Kun hollitupalaisia päästetään salin puolelle, niin he eivät muutu. Mutta sali muuttuu hollituvaksi.

 7. Ihan oikein ne tekee kun on tuo Makarooni hintoja nostelemassa ym. Ei takuulla valita toista kertaa pressaksi. Mut ei tartte autoja poltella yms.

  1. Le Pen tuntui jo silloin ainoalta oikealta vaihtoehdolta, mutta ehkä ihmiset äänestää ulkonäön mukaan. Voi käydä Trumpit sielläkin ja Euroopassa kun poliitikkoihin ei voi luottaa.

 8. Meillä ei lennetä, ei ole lennetty yli 40-vuoteen pl Pv:n henkilökuljetukset. Ei lennetä tulevaisuudessakaan. Olemmekohan merkillisiä vaiko esimerkillisiä?

 9. Ei mikään ole muuttunut, Ranska vaan on Ranska. Kannattaa kaivaa historian kirjat esiin ja katsoa vuosi 1789 ja siitä eteenpäin. Silloin ranskalaiset pistivät ensimnmäisen kerran kunnolla hulinaksi. Syynä olivat eliitin etuoikeudet ja mm. huono sato. Kuningas ja kuningatar mestattiin ja kohta muutama kymmenen tuhatta kansalaista ”vallankumouksen vastustajina”. Giljotiinin keksi lääkäri nimeltä Guillotin, se oli ”inhimillinen” tapa mestata, kas kun sen terä leikkaa aina tasaisen varmaan kuin Stiga -ruohonleikkuri, kun taas pyöveli usein tunaroi ja joutui hakkaamaan mestattavaa useamman kerran, ennen kuin henki lähti. Ihmisiä myös mm. hukutettiin jokeen joukoittain ja syyksi kuolemantuomioolle riitti jopa jos suri toista mestattua tai päästi suustaan jotain sopimatonta, mitä lie vihapuhetta.

  Sitten ranskalaiset kapinoivat taas 1830, 1848 ja 1871. Ei auttanut, vaikka Napoleon III eli ensimmäisen veljenpoika levennytti Pariisin kadut, jotta barrikadeja olisi vaikeampi rakentaa. Valtansa hänkin menetti, kun kiukustui ja yltyi sotimaan Preussin kanssa, häviten nopeasti.

  Nykyisinkin, kun ranskalaiset suuttuvat, he eivät murise ja kirjoita kiukuissaan iltapäivälehtien mielipideosastolle. Ehei, he lähtevät kaduille. Maanviljelijät taas ottavat suuttuessaan traktorinsa, tukkivat liikenteen ja käyvät kippaamassa lantakuorman parlamentin rappusille.

 10. HS=Ranskan hallitus aikoo luopua suunnitelmastaan korottaa polttoaineveroa, kertoo uutistoimisto Reuters. Tieto perustuu hallituslähteeseen.

  Lähteen mukaan pääministeri Edouard Philippe aikoo kertoa asiasta myöhemmin tiistaina. Mikäli tieto vahvistuu, päätöstä voi pitää merkittävänä poliittisena U-käännöksenä.

  Pariisissa on nähty viime päivinä väkivaltaisia mellakoita hallituksen toimia vastaan. Keltaisiin huomioliiveihin pukeutuneet mielenosoittajat tuhosivat viikonloppuna liikkeitä ja muun muassa Ranskan tärkeimpiin muistomerkkeihin kuuluvaa Riemukaarta.

Kommentoi