Suomeen vai kuoleen

Tässäkö suomalaisen koulun oppi alaikäisille oppilailleen?

Maailmassa on toki satoja miljoonia käsittäviä alueita, joissa elo on enemmän tai vähemmän kaoottista. Pitäisi näiden maiden ratkaista ongelmansa vai onko ratkaisuna ihmisten siirtäminen Suomeen? Kannattaako Suomen oppilaitos jälkimmäistä vaihtoehtoa?

*

https://areena.yle.fi/1-4234993#autoplay=true

Yle Uutiset 20.30 , ma 1.10.2018

Alusta 14.20

Ajassa 15.30 .. Jorma Kauppinen / Johtaja Opetushallitus : Meillä on kaikki kunnossa.

*

https://www.iltalehti.fi/politiikka/c3e37525-d8f1-4306-92bd-c1e14dfc394c_pi.shtml

30.9.2018

Julisteessa vasemmalla puolella ovat tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja vihreiden kansanedustaja Pekka Haavisto. Oikealla puolella ovat perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho ja Laura Huhtasaari.Julisteen keskellä on vene, jossa on turvapaikanhakijoita. Julisteen otsikkona on ”Suomeen vai kuoleen”.

110 vastausta artikkeliin “Suomeen vai kuoleen”

  1. Laura Huhtasaari paljasti Sammon koulussa tapahtuneen poliittisen kiihotuksen. Ei se kiukuttelemalla muuksi muutu. – Huhtasaaren paljastus kirvoitti keskustelun opettajien poliittisesta asenteellisuudesta ja myös muusta mitä koulumaaimassa tapahtuu.

    Ehkä, sanon ehkä, Huhtasaaren paljastus sai lääkintöneuvos Mikko Paunion
    (sosiaalidemokraatti) tarttumaan tunnetusti terävään kynäänsä ja kirjoittamaan Uuteen Suomeen blogin ”Punavihreää
    koululaisten aivopesua – Tässä todisteet.”.
    Blogi on päivätty tälle päivälle ja kannattaa lukea, myös siinäkin tapauksessa jos luulee, ettei koululaisia voi aivopestä.

    1. Tässä suoraan Hommaforumilta nuorisovaalien tulokset viime eduskuntavaaleista:

      Kokoomus 20,41 %
      Vihreät 11,42 %
      Keskusta 10,18 %
      Itsenäisyyspuolue 7,99 %
      Perussuomalaiset 7,34 %
      Muutos 2011 7,03 %
      Kristillisdemokraatit 6,04 %
      Sosialidemokraatit 5,95 %
      Piraattipuolue 5,87 %
      Ruotsalainen kansanpuolue 5,39 %
      Vasemmistoliitto 4,90 %
      Kommunistinen puolue 4,13 %
      Köyhien asialla 1,59 %
      Sinivalkoinen Rintama 0,97 %
      Kristiina Ilmarinen 0,78 %

      Onko tämäkin koululaisten aivopesun syytä kun Vihreät on heillä toiseksi suosituin puolue? Ja miksi opettaja on aivopessyt nuoret uskomaan, että presidentti kannattaa liberaalia maahanmuuttopolitiikkaa? Vastauksia ei kuulu, vain jankutusta aivopesusta. Eihän nyt kukaan oppilas saattaisia arvostelle perussuomalaisia poliitikkoja ilman että opettaja on aivopessyt…

  2. Sannikka & Ukkola 5.10.2018

    https://areena.yle.fi/1-4493549?autoplay=true

    28 min
    pe 5.10.2018
    Lietsoiko poliitikko vihaa lapsia kohtaan? Studiossa Laura Huhtasaari. #sannikkaukkola
    ***
    YLE- vero pois . Tienatkoon YLE :n päälle puhujien palkat maksukorttien myynnillä.
    ***

    Marja Sannikan mielilause oli – ’ei nyt puhuta siitä..’

    ****
    Pitäisi myös kysyä, että levittäväkö Tampereen kaupungin kulttuurikasvattajat vihanlietsontaa somen välityksellä?

    *
    Marja Sannikan poliittinen suuntaus kuuluu olevan vihreä. Onko YLE:llä muunlaisia toimittajia?
    https://www.instagram.com/marjasannikka/?hl=fi
    https://twitter.com/marjasannikka/status/248456965183922176?lang=fi

  3. Aikoinaan kommunistit olivat ”ikeen/reen alla” ja nyt perussuomalaiset kun halutaan hiukka näyttäytyä totutusta poliittisesta linjasta,jonka aikoinaan aloitti Timo Soini ”apureineen”.

    No,ehkä Laura Huhtasaari on liian ”suora hyökkääväinen ehkä uhriutujakin” sanonnoillaan ja teksteilläänkin mutta herättävä – puolesta taikka vastaan !

    Suomilippu oli korkealla kun Viren,Vasala että Väätäinen näytti maailmakuvaa,jotta onko nykyään suomihyve pahasta,vaikka mm.perussuomalaiset pitää sitä yllä – oma maa/kansalaiset ensin – siinä sivussa kuitenkin ymmärtäen maailman tuskaa jopa yli rajojenkin.

    Hyvä iskulause : Jotain rajaa – EU;n tähtilipun allakin olla pitää !

  4. Laura Huhtasaari versus Marjatta Väänänen (Pirkkalan kokeilu).

    ”Totalitarismi rakastaa lasten ja nuorten aivopesua ts. indoktrinaatiota.

    ”Pirkkalan moniste” ja yritys Suomen lasten politisoinnista.
    – – Eräs mielenkiintoisimmista kokeista, oli ns. Pirkkalan moniste-kokeilu joka kykeni opetusministeriön, kouluhallituksen ja Tampereen yliopiston psykologian laitoksen avulla keittämään kokoon historian opetusmateriaalin, jossa pyrittiin viidennen luokan lasten tietoisuuden mobilisoimiseksi kapitalistista ja porvarillista yhteiskuntaa vastaan. – –
    Tämä yritys kaatui kun asiasta nousi häly ja eduskuntakysely v. 1975.

    Demari ja aikanaan maan nuorin ministeri Ulf Sundqvist joutui nöyrtymään. Toinen opetusministeri – kuten silloin sanottiin ko. hallituksen ainoa mies – opetusministeri Marjatta Väänänen – piti kokeilua skandaalina ja eduskuntakeskustelun jälkeen reagoi asiaan lopettamalla tämän yrityksen. – –

    Pirkkalan kokeilu kuihtui yhtä aikaa Teiniliiton ja kouluneuvosto-kokeiluiden kanssa. Aivopesu ei edennyt sillä Suomi ei kertakaikkiaan kääntynyt sosialismiin. – –

    Kuten tiedämme kansanedustaja Laura Huhtasaaren esille tuoma epäkohta ideologisen opetuksen vaaroista kehitti harvinaisen somemyrskyn.
    Huhtasaaren toimintaa on paheksuttu ”maalittamisena”, kunnes pian paljastui, että ko. kuva oli jo sosiaalisessa mediassa. Sitten keksittiin, että koulu on vaarassa ja sinne pitää saada turvamies.

    Nyt torstaina kun tämä väärään puolueeseen ja väärään ihmiseen kohdistunut syväpöyristymisen ihanuus on haihtumassa, ovat nämä ”gut-mench” piirit havainneet, että he joutuvat ottamaan kantaa päälysymykseen: voiko Suomen kouluissa harjoittaa poliittista toimintaa ja indoktrinaatiota. – – ”
    Lähde: Oikea Media, Arto Luukkasen kirjoitus 4.10.2018 otsikolla ” Kiihkoilu pois Suomen kouluista.

    1. Mikä oli indoktrinaatioita? Oppilaiden juliste? Oppilaatko siis harjoittivat indoktrinaatiota? Mikä on poliittisen kannanoton ja indoktrinaation ero? Onkom yhteiskuntaopin opetus ”poliittista toimintaa” ja pitäisikö oppilaita kieltää ilmaisemasta omia näkemyksiään?

  5. Jos koululle on lähetetty tappouhkauksia tai muuta paskaa, niin todennäköisesti asialla ovat olleet takkulaiset, jotka ovat sivustoillaan aiemmin kehuskelleet patrioottisen PS:n sabotoinnista feikkiviestein. Jokin kansallisvaltiovihamielinen taho kiittänee takkulaisia rahalähetyksellä.

    Takkulaiset ovat myös rikkoneet PS:n toimitiloja ja vaalimainoksia.

    Sanna Marin ja Li Andersson: ”Vasemmiston väkivalta on toisenlaista”.

  6. Täällä ei näytä persut ymmärtävän vapaan taidekasvatuksen merkitystä. Opettajan briefi oli vapaa tehdä juliste, joka kiinnittää huomiota yhteiskunnallisiin asioihin. Suinkaan opettaja ei antanut mitään viitettä arvostella persuja.

    Saman olisi voinut tehdä Touko Aallon homoklubin touhuista.

    1. No on hyvä jos ymmärrät mainitsemani julisteen taidekasvatuksellisen arvon. Loukaslorpikin ymmärtäisi, samoin ope ja reksi. Minä en välttämätä ymmärtäisi.
      Mutta oppilaat voisivat nyt talkoilla ruveta väsäämään julistetta Loukaskorvesta, paskasta, mummoista ja rantatunnelista, koska Loukaskorpikin niin tykkäisi.

      1. Loukaskorpi -taideteokset voisi reksi postata paitsi instagrammiin niin myös lärvikirjaan, twitteriin ym. ym.
        Paperikuviin Loukaskorpi voisi käydä merkkaamassa oman puumerkkinsä. Kuvat voisi myydä vaikka kirpparilla oppilaiden retkeilykassan kartuttamiseksi.

    2. Jos juylisteessa olisi ollut Loukaskorpi, tunneli ja kärsiviä vanhuksia, niin mikä ettei, miksi ei muka olisi? Mikö olisi ollut julisteen teksti?

  7. Laura Huhtasaari nosti kissan pöydälle, joko vahingossa puolustaessaan itseään ja puoluettaan, tai sitten tarkoituksella. Kummin vain, nyt pitäisi pitäisi tarkastaella mitä Suomen kouluissa opetusrintamalla oikein tapahtuu.
    Tämän sijaan on nostettu kauhea meteli ”Huhtasaari sitä, Huhtasaari tätä”. Tarkoituksellako?

    Esimerkiksi pari vuotta sitten opetus- ja kulttuuriministeriö lahjoitti peruskoulun yhdeksäsluokkalaisille kirjan ”Meidän pitäisi kaikkien olla feministejä”. Jos tämä ei ole koulalaisille suunnattua aivopesua, mitä se sitten on?

    Entä tämä Sammon koulun Ingastramissa julkaistu kuva, jos se ei ole ko. koulussa tapahtunutta poliittista kiihotusta ja koululaisten käsikassarana käytettyä vihapuhetta demokraattisesti valittuja kansanedustajia kohtaan (Huhtasaari ja Halla-aho), mitä se sitten on? Sosialistista realismiako versus Neuvostoliitto?

    Lääkintöneuvos Mikko Paunio kirjoitti Uudessa Suomessa 4.10. blogin:”Punavihreää koululaisten aivopesu – tässä todisteet.” Ilmeisesti tapaus Huhtasaaren innoittamana.

    Kohulla ”Huhtasaari sitä, Huhtasaari tätä” yritetään ilmeisesti ohittaa itse asia eli se aivopestäänkö Suomen kouluissa lapsia opetuksen sijaan

    1. Aivopesu,iskostus ja indoktrinaatio tapahtuu pääasiassa kansallisvaltiovihamieliseen suuntaan.
      Tulee äkkikäännös sitten, kun tapahtumat alkavat käydä ylitsemme meiltä lupaa kysymättä.

  8. ”Entä tämä Sammon koulun Ingastramissa julkaistu kuva, jos se ei ole ko. koulussa tapahtunutta poliittista kiihotusta ja koululaisten käsikassarana käytettyä vihapuhetta demokraattisesti valittuja kansanedustajia kohtaan (Huhtasaari ja Halla-aho), mitä se sitten on? Sosialistista realismiako versus Neuvostoliitto?”

    Kannattaisi kysyä niiltä sen laatineilta oppilailta ja tehtävän antaneelta opettajalta. Mutta yleisen tiedon mukaan kyseessä oli oppilaille annettu tehtävä jossa laadittiin kantaa ottavia julisteita. Oppilaatko sitten harjoittivat ”!poliittista kiihotusta”? Mikä on poliittisen kannanoton ja kiihotuksen ero? Ovatko sinun kannanottosi nyt ”poliittista kiihotusta”?

    Eikä Huhtasaari mitään kissaa nostanut pöydälle, kun sellaista ei tässä tapauksessa ainakaan ollutkaan, ei edes hamsteria. Huhtasaari on mahdollisesti kopioinut koko idean Saksasta, jossa AfD -puolue on käynyt koulujen opetuksen kimppuun aiemmin samalla tavalla.

    Opetusministerön lahjoittamalla kirjalla ja oppilaiden itse tekemällä julisteella on vähän eroa. Osaatko sanoa mitä? Kirjan jakaminen oli omituinen tempaus, miksi siitä ei nostettu meteliä? Luin vain jostain opettajasta, joka kiletäytyi sitä jakamasta, Huhtasaaret olivat hipi hiljaa.

    1. Kaikeata huolimatta persujenkin julistaminen murhaajiksi on kohtuutonta ja vastuutonta.
      Opettajan vastuulla olisi ollut estää sellainen kenen tahansa kohdalla.

      1. Eihän siinä murhaajiksi ketään syytetäkään. Julisteessa vain väitetään, että jos turvapaikanhakijoita ei oteta Suomeen he kuolevat tai ainakin joutuvat kuolemanvaaraan. Huhtasaari ja Halla-aho leimataan sellaisen politiikan tukijoiksi ja virheellisesti Niinistö vastustajaksi. Eihän väite oikeastaan poikkea siitä, mitä jotkut esittävät turvapaikanhakijoiden pakkopalautusten suhteen. Eivät Huhtasaari ja Halla-aho julisteessa ketään murhaa, he vain kiletäytyvät auttamasta ja julisteen mukaan se johtaa tai voi johtaa noiden ihmisten kuolemaan. Juliste syyllistää, ilman muuta, mutta niinhän meillä syyllistetään hallitustakin pakkopalautuksista.

  9. Ei murhaajiksi mutta pettureiksi voi heitä kyllä sanoa .

    Mutta katsotaanTimon touhuja meneekö perussuomalaisiin takaisin silloin voi sanoa perse on myyty .

    Samoin tuo kun vaalin tulos on julki tullut ja sanotaan pulinat pois, niin oman puolueen vaalissa puheenjohtajasta kävi kun tulos ei miellyttänyt .

    Jaettiin puolue kahtia ja pulinat jatkui .

    Ja koko eroa pitää pellen temppuina, ja Timon on hyvä muistaa heidän hokemia kyllä kansa tietää .

    Tietää ja muistaa nuot niin että pulinat pois koskee myös Timoa terv tepivaari

  10. Opetus- ja kulttuuriministeriö syöttää peruskoulaisille feminismiä.

    ”Opetus- ja kulttuuriministeriö osti Chimamnhda Ngozi Adichiin kirjan ”Meidän kaikkien pitäisi olla ”feministejä” (Otava) ja lahjoitti kirjan jokaiselle suomalaiselle peruskoulun yhdeksäsluokkalaiselle. – –
    Tein aiheesta kirjallisen kyselyn opetus- ja kultttuuriministerille 16.12.2016.”
    Mika Raatikainen (perusS) Uusi Suomi Puheenvuoro 22.3.2017, otsikko sama kuin tässä.
    ———————————————————————————————————–
    Opettajat feministisen propagandan kohteena.

    ”Historian ja yhteiskuntaopin lehtori Juho Mäenpää kirjoittaa tämän päivän Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksessa (Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä), että hän ei ryhdy yhteiskuntaopin opettajana minkään kiistananalaisen ideologioita propagoivien tahojen mainoshenkilöksi.- – (Minä: : Mäenpään kirjoituksen taustalla on kyseinen kirja ”Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä”)

    -Tällainen feministinen propaganda on ”luonnollista” jatkumoa opetushallituksen sukupuolineutraalille propagandalle. – – Sukupuolineutraali ideologia on tyypillistä nykyajan feminismiä, joka pyrkii tuhoamaan kasvuiässä olevien lasten identiteettiä. – -”
    Aleksi Niskanen Uusi Suomi Puheenvuoro 1.12.2016,otsikko sama kuin tässä.
    ———————————————————————————————————
    Vanhat puolueet (ja turmeltuneet?) katsovat läpi sormien Suomen kouluissa tapahtuvaa aivopesua. Perussuomalaiset taas eivät. Miksi ei? Koska perusuomalaiset ovat vastaan kaikkea epätervettä kehitystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *