Täällä voi kirjautua sama henkilö usealla tunnuksella ?

Lähetin kännykällä kommentin Rolf Törnroosin alustukseen – siinä oli nimenä Juhani Karjalainen, joka myös on oikea etunimeni osa.

Nyt läppärillä kirjauduin alkuperäisin fb-tunnuksin. Molemmat menivät lävitse. Minulla on siis sivupersoonia täällä.

13 Replies to “Täällä voi kirjautua sama henkilö usealla tunnuksella ?”

 1. Minulla täällä nyt ei ole sivupersoonaa mutta ainakin omalta osaltani kommentointi, niin omiin avauksiini kuin muutenkin on mennyt mahdottomaksi.

 2. Sivupersoonia on parilla henkilöllä, olen huomannut. Joka palvelun kautta kun kirjautuu niin tulee oma tunnus sitä kautta.

  Lisäksi kommentoida voi myös kirjautumatta. Lisäsin pari päivää sitten päävalikkoon Kirjaudu sisään / Kirjaudu ulos -napin jotta mobiilillakin näkee nopeammin kirjautumisen. Suosittelen lämpimästi että kaikki aktiivikäyttäjät kommentoisivat vain kirjautuneessa tilassa, koska silloin kommentit menevät läpi viiveettä.

  Kalle, tuo kommentti ainakin näkyi mutta jos on hätiä, selvitetään toki.

 3. Kyuu, kirjauduin matkalla väliaikaisesti toisella tunnuksella kännykällä, kun perustunnus brakasi. Väliaikainen tunnus on edelleen jäänyt voimaan kännykkään. Nyt taas onnistuu fb: kautta läppärillä, joka oli aikaisemminkin alkuperäinen kirjautumistapa. Nyt myös väliaikainen ”sivupersoona”, googlen toinen tunnus samanaikaisesti toimii ???

 4. Sivupersoona? Josko voisi sitten jatkaa kahdella eri persoonalla. Ollessaan vihainen sillä toisella ja ollessaan rakentaja sillä toisella.
  Eikös Kekkonenkin käyttänyt eri nimimerkkejä joista Känä taisi olla yksi.

 5. Ei se muuta tee mutta sekavuuttaa, kun ei kaikki tiedä onko kyseessä vaikka Heikki Karjalainen vaikko Juhani Karjalainen ja ovatko sama henkilö .
  muuta haittaa ei tuosta ole terv tepivaari

 6. Kiitoksia vaan Heikki Juhanille Rolf Väinöltä. Mulla olisi vielä kolmaskin etunmimi, kun suvussa on tapana, että poikalapselle annetaan oman nimen lisäksi myös isän ja isoisän nimi. Tapa on perua Ruotsin vallan ajoilta, kun vallasväki noudatti sitä tapaa ja suvussani on joitakin vallasväen edustajia Ruotsin vallan ajoilta.

 7. Nyt onnistui kirjautuminen alkuperäisellä nimelläni ja kuvalla. Kiitän Rolfia, Rollea, Väiskiä ja, mitä niitä onkin ollut aina Uudesta Suomesta lähtien. Sama sivupersoona monessa muodossa. Itse kirjoitan kaikille palstoille virallisella nimelläni. Nyt oli pieni poikkeus, mutta ei omasta syystäni.

 8. Minullakin on kaksi etunimeä ja se toinen on ruotsikielisen papin aikaansaannosta, mutta olen
  Suomalainen ja käytän suomalaista nimeä.
  Niin ja sukunimi olisi ruotsalaisen vallasväen ruotusotilaalle antama nimi,
  mutta onneksi sukunimi on muutettu uuden asuinpaikan mukaan kuten sittemmin oli tapa.

 9. Hyvin tavallista on, että meillä vielä tänäänkin on monia ruotusotilaiden ja käsityöläisten perityviä sukunimiä. Perityvä sukunimi piti antaa ja useimmiten sen antoivat ruotsinkieliset papit kaikille ruotusotilaille ja käsityöläisille, koska niihin aikoin käytettiin vain patronyymejä ja matronyymejä ei varsinaisia sukunimiä.

 10. Nyt täytyi taas ottaa sivupersoona käyttöön g-malin kautta, kun fb ei taaskaan toimi. ” URL kielletty tai liian pitkä”. Kaikkialla muualla fb:kin toimii moitteettomasti – täällä kirjautuminen mättää.

Kommentoi