Ihanko totta Veitola?

http://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201803212200826103_vd.shtml

”Feminismiä tarvitaan mm siksi, että maailma on täynnä urpoja, jotka kokevat oikeudekseen ja velvollisuudekseen kertoa millainen nainen on oikea ja hyväksyttävä eli miten nainen saa olla olemassa, Maria jatkaa.”

Eiköhän tuo Veitola ole nimenomaan niitä, jotka kokevat oikeudekseen ja velvollisuudekseen kertoa millainen nainen on oikea ja hyväksyttävä eli miten nainen saa olla olemassa, ja myös, millainen mies on oikea ja hyväksyttävä eli miten mies saa olla olemassa.

9 vastausta artikkeliin “Ihanko totta Veitola?”

  1. Taitaa olla parrei miehelle ettei koske sormellakaan naisia elää kuten minäkin plikka koirulin kanssa se ei moiti koskaan joskus haukkuu
    Senkin kylläkin vain toisille narttu koirille mee pois tää on mun reviiri .
    Tosin on niitä naisia joille ei riitä et kiinnosta minua sanominen vaan ollaan ns tyrkyllä tilaisuuden tullen terv tepivaari

  2. Hämmentää nää veitolat ja kumppanit.
    Ei oikein tiedä mitä heistä ajattelisi.
    Laura, Aku ja niin edelleen.

  3. Aikana jolloin Veikko Huovinen kirjoitti novellikokoelman ”Naiset ovat kultia” ei ollut itseään ja naisasialiikettä täynnä olevia naisia.
    Veitolamaisella kärjistävällä kielenkäytöllä ei ymmärtääkseni saada mitään hyvää aikaan vaan nimenomaan päinvastoin lietsotaan hedelmätöntä ilmapiiriä.
    On varmasti miehiä, valtaosa piilossa julkisuudelta, joiden suhtautumisessa naisiin on parantamisen varaa mutta veitolamaisen hyökkäyksen edessä asettuvat he jääräpäisyyttään parannuksenteon sijasta siilipuolustukseen.

  4. Myllymatti minä vetäydyn pois takavasemmalle en alennu väittelemään .
    Kun korkeintaan vaalikopilla voin sanoa ja katsoa mitä kukin lupaa vaikka ne valheeksi tiedostan .
    Joka kerta kun poistun sanon kunhan lupaat et pidä lupauksias kuitenkaan . terv tepivaari

  5. Voisin linkata taas kerran tämän radio-ohjelman, jossa nimenomaan vähän fiksumpi feministi argumentoi vähän ahdasmielisemmän kanssa. Vastaavia debatteja on pidetty useitakin.

    Ahdasmielisyys on harvoin tie onneen – mutta se on hyvin usein tie leveämmän leivän ääreen.

  6. En ole pitänyt Veitolasta koskaan, mutta sen jälkeen kun Veitola yritti tuhota Tomi Metsäkedon, vaihdan heti kanavaa, jos Veitolan naama ilmestyy ruutuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *