Aku ja muut Louhimiehet, vastaan feminismi?!

Hyvän on sitten. tehdään niin, että mieselokuvaohjaajat tekevät elokuvia vain miehille miesnäyttelijöillä, ja naisohjaajat vastaavasti naisille naisnäyttelijöillä.

Elokuvateatterit jaettakoon naiskatselijoille ja mieskatselijoille.

Saman tien, mitäs turhia kursailemaan, koulut muutettakoon vain tytöille ja pojille, jossa pojilla vain miesopettajat, ja tytöille naisopettajat.

Ja mitäs, miehille omat kaupat joissa on miesmyyjät, ja naisille omat kaupat joissa naismyyjät.

Ja parempi parisuhteissakin, varmuudenvuoksi, miehet elävät yksin tai miehen kanssa, ja naiset yksin tai naisen kanssa.

Vittu, tämä kireänutturaisten kukkahattutätien feminismi on mennyt ihan LIIAN PITKÄLLE!!!!!!

Omassa puolueessanikin SKP:ssä feminismivouhotus on saanut jo suorastaan vihan feminismiä kohtaan itsessäni.

Missä on tasa-arvo!!! HÄH!!!!!

Koska lopetetaan koheltaminen?

Normaalista parisuhdetoiminnasta ja sen rakentamisesta on tehty täysin luonnotonta.

Ei tässä uskalla katsoa edes naista silmiin saati puhua, ettei vaan tule syytettä jostain saatanan ahdistelusta tai kiusaamisesta.

Nämä saatanan perkeleen kireänutturapäät ovat tehneet kaikesta vaikeaa ja ahdistavaa.

Miksi ei keskitytä siihen, miten työväkeä lyödään suurpääomien toimesta?

Miksi tavalliselta työkansalta pyritään viemään kaikki ihmisoikeudet ja tilalle orjuutta ja kurjuutta.

Miksi  vasemmistolainen työväenliike ei tartu oikeisiin asioihin vaan puuhastelee tällaisten saatanan pikku näpertelyn parissa ja karkotetaan tavallinen kansa mahdollisimman kauas työväenliikkeestä?

Vai onko suurpääomapiirit ostaneet osan työväenjohtoa tekemään tällaista myyräntyötä.

Ja siten saadaan työväestö äänestämään ja kannattamaan oikeistoa tai äärioikeistoa? Esimerkkinä Persut ja peräti suurpääoman puoluetta kokoomusta? Häh? Saitteko hyvät rahat? ja saitteko hyvät kiksit kun vasemmisto kyntää syvällä omassa paskassaan?

Louhimies on tehnyt hyviä elokuvia ja saanut näyttelijöistä irti suorastaan ihmeitä.

Ne ovat olleet metodeja, mutta nyt ”meetoo” neiti-ihmiset ruikuttaa ja valittaa, kun ei muuhun kykene…hyh…hyh.

Mihin ihmeisiin feministit vielä taipuu?

Onko tarkoitus nujertaa kaikki ja kaiken?

Kuka järki-ihminen viheltää pelin poikki ja palataan ihmisyyden tielle?

Jokainen ihminen on syntynyt samoissa vaatteissa tähän maailmaan, tytöiksi ja pojiksi.

Elämän perimmäinen tarkoitus on lisääntyminen, mutta jotkut sairaat ihmiset ovat siitäkin tekemässä jotain luonnotonta.

15 vastausta artikkeliin “Aku ja muut Louhimiehet, vastaan feminismi?!”

  1. Tämä ei ole otsikosta huolimatta ilmestynyt Kansan äänessä ainakaan vielä:

    https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/kansan_aani-onko-tampereen-uudesta-yliopistosta-tulossa-roskapankkiyliopisto/

    ” Kansan_Ääni: Onko Tampereen Uudesta Yliopistosta tulossa roskapankkiyliopisto?

    Tampereen Uuden (kolmen) Yliopiston Säätiön puheenjohtajaksi on valittu 70-vuotias biokemian tohtori Marja Makarow, joka on ollut mm. Helsingin yliopiston vararehtorina, Suomen akatemian tutkimusjohtajana, Euroopan Tiedesäätiön puheenjohtajana Strassburgissa, Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin hallintoneuvostossa sekä perustamassa myös kilpailevaa Aalto-säätiöyliopistoa.

    Ainakin minun mielestäni hän on epäonnistunut kaikissa tiedejohtajan tehtävissään ainakin tieteen kannalta. Herää kysymys,onko Tampereen uusi yliopisto tosiasiassa Suomen tieteen roskapankki. ”Elinkeinoelämähän” yleensä vaatii Suomen yliopistomäärää karsittavaksi ja keskitettäväksi ”yhteen tai pariin huippuyksikköön” – joihin Tampere ei näytäkään kuuluvan!

    ”Naisten tieteen” humua ja sumua Halosen kaudella…

    Julkaistu Tiede-lehdessä 3/2004

    ” Naisten päivän päätilaisuus on vetänyt Helsingin yliopiston juhlasalin liki täyteen merkittäviä naisia kunnianarvoisan Helvi Sipilän johdolla. … Taiteilijaprofessori Kaari Utrion ja professori Outi Hovatan puheiden jälkeen eturivistä nousee asiallisen tyylikkäästi … pukeutunut nainen. Marja Makarow kävelee puhujapönttöön esittämään juhlaväelle naistutkijan tervehdyksen. Hän kertoo Viikin kampuksella vuosittain järjestetyistä naisten päivän seminaareista, joissa tutkijanaiset ovat puhuneet kokemuksistaan.

    – … Halusimme järjestää tämän tilaisuuden siksi, että voisimme tarjota rohkaisevia roolimalleja nuorille naisille – ja meille muillekin, Makarow päättää ja jättää lavan Tarja Haloselle.

    Marja Makarowia itseään vakuuttavampaa roolimallia tutkimuksen maailmasta on vaikea löytää (”Tieteen” mielestä) ”…

    Tiede korvattiin Helsingissä neurohölynpölyllä…

    Tuon ajan “erityistä naistentiedettä” edustivat ehkä vieläkin enemmän ainakin julkisuudessa “Ihmisen peilineuroonien” mukamas “todistaja” Riitta Hari Teknillisen Korkeakoulun kylmälaboratoriosta, psykologian professorit Liisa Keltikangas-Järvinen, Kirsti Lonka ja Marjaana Lindeman (”synnynnäinen tieto”) Helsingin yliopistosta.

    Maria Makarowin yksi perusvirhe oli, että hän tiedejohtajana kaatoi noille rahaa kuin suokokalla, miljardeittain. Se myös osoitti, että hän ei tosiasiassa ymmärrä tieteestä. Tämän ei ole tarkoitus olla loukkaus naisia vaan hölynpölytiedettä vastaan. Se käyttää kaikkia mahdollisia ja mahdottomia ”kortteja”, mitä ikinä vaan keksii.

    Vararehtori Marja Makarov opetti ja opetutti Eric Kandelin paskaa ”neurofysiologiana”!
    ….

  2. Tämä oli odotettavissa oleva reaktio.
    Ihmettelen edelleen mitä muuta on tulossa.

  3. Eikös meillä aikanaan ollut koulut pojille ja tytöille erikseen. Joissain maissa edelleenkin erotellaan vahvasti pojat ja tytöt.

    Katsotaanpa miten hyvin niillä mailla menee tasa-arvo.

    Kysytäänpä sitten onko se juuri se mitä haluamme.

    1. Taitaa osa olla briteillä vieläkin koulupukuineen. Sama Usan yliopistoissa.

      Muuten tämän blogin ja kommenttien yhtäläisyyttä en ymmärrä alkuunkaan. Tuntuu niin kuin olisi sotkettu kaksi avausta keskenään.

  4. Marko – noilla sanoillasi pääsisit alta aikayksikön otsikko lööppeihin jos olisi esim.kunnanvaltuutettu tmv. ”silmää tekevä henkilö” kylän raiteilla kuin katuvalojen loisteessa.

    Ehkei huolittaisi kabinetteihin kuitenkaan ?

    Mutta lööpeissäkin voi olla ”uutisviruksia” !

  5. Aika typerää tehdä Louhimiehen työpaikkakiusaamisesta sukupuolinen harhautus.
    Siitähän tuossa vain on kyse ja kommunistien vinkuminen vielä ikävämpää.
    Kommunismi ei koskaan, missään halua ihmisten tasa-arvoa, vaan aina luokittelee ihmiset oman jäykän agendansa myötä ”toimeliaisiksi miehiksi” ja sitten on niitä nättejä, hiljaisia naisia.

    Louhimies voi olla helvetin hyvä ohjaaja mutta selvästi tekee uraansa muiden kustannuksella. Jätkän uran jäljillä näyttää olevan kymmeniä tuhottuja ihmisten psyykeitä.

    1. Hyvin sanottu Tapio. Selvähän se on että ohjaajamestarimme on toiminut ”kuin legendaariset ohjaajat” eli ollut julma, ehkä tarpeettomankin julma hakiessaan absoluuttista parhautta. Osa väitteistä mitä on esitetty ei selvästikään pidä paikkaansa mutta kuten hän itsekin myöntää, kovaa peliä on pelattu.

      On psykologiassa erinomaisesti tunnettu ilmiö että tämmöisessä ”joukkolynkkauksen mielialassa” omiin muistoihin ei voi luottaa erityisen hyvin. Ihminen alkaa uskomaan mitä haluaa ja huhut / painajaiset muuttuvat todellisiksi kokemuksiksi. Media on tästä ilmiöstä uutisoinut niin usein, sen pitäisi myös uskoa siihen. Nyt jos koska pitäisi olla tarkka huhujen kanssa.

      Faktaa ovat liian kovat työolot. Toisaalta, niin ovat myös liian kovat palkat…

  6. https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2014/09/tunnustuksellinen-irrationalismi-ja-antirationalismi-tiedonvastaisuus-eivat-kuulu-yliopistoihin-minkaan-lipun-alla

    Tunnustuksellinen irrationalismi ja antirationalismi (tiedon-/ järjenvastaisuus) eivät kuulu yliopistoihin minkään lipun alla

    ” Rationaalisuus ”(tuomittavaa) miesten tiedettä ” ” ?

    Saara Huttunen, VAS: ” Naisellisuudessa ei ole mitään vikaa

    Vuosisadat MASKULIINISET ominaisuudet kuten vahvuus, itse-päisyys, tunnekylmyys ja RATIONAALISUUS on nähty yhteiskun-nassa hyvinä ominaisuuksi- na. Ne on niitä sellaisia ominaisuuksia, joilla tehdään politiikkaa, johdetaan valtiota ja yrityksiä. …

    Naisellisuudessahan ei todellakaan ole mitään vikaa.

    MUTTA (HALONPERKELISTISESSÄ!) IRRATIONALISMISSA JA ANTIRATIONALIMISSA ON!

    Nimenomaan YLIOPISTOT ja TIEDE EIVÄT TARVITSE IRRATIO-NALISMIA ei- vätkä ANTIRATIONALISMIA, jotka ovat JÄRJEN saati sitten TOTUUDEN (jota rationaalisuuskaan ei suinkaan TAKAA,mutta SEN PUUTTUMINEN SEN TAKUUVARMASTI HÄVITTÄÄ!) VASTUSTAMISTA!

    ANTI- JA IRRATIONALISMILLE ON YHTEISKUNNASSA IHAN ERI ORGANISAA- TIOT, ylitse kaikkien muiden KIRKKO!!!!!

    http://saarahuttunen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/145006-naisellisuudessa-ei-ole-mitaan-vikaa

    Aiheesta on kirjoitettu myös legendaarinen ”länsimaisen filosofian kritiikki”, Genevieve Lloydin ”Miehinen järki”:’

    ” Järki on miesten juttu

    Tasa-arvo toteutui, kun naiset luopuivat naiseudestaan

    Julkaistu: 21.6.2000 lehdessä osastolla Kulttuuri

    Helsingin Sanomat ”

    Katson aiheelliseksi (jo naisten ystävänäkin!) heti ilmaista periaat-teellisen kielteisen kantani otsikon väitteeseen, ennen kuin olen vilkaissutkaan itse juttua, saati kirjaa (jota en edes aio vilkaista)!

    Ainakaan määritelmällisesti ’järjen’ (ven.razum, s. Vernunft, e. rea-son, eri kuin esim. eri kuin ’ymmärrys’ = ponimanie, Verstand, un-derstanding tai ’viisaus’, sillä ’järki’ on UUDEN TIEDON LUONTIA: jos ei sitä yhtään osaa, ei ymmärrä kunnolla vanhaakaan tietoa…) käsitteessä.

    http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/148953?page=1#149416
    ” JÄRKI (razum)

    – ajattelun muoto (forma mysljenija), joka antaa ihmiselle mahdol-lisuuden työstää (pererabotatj) tieteellisessä mielessä annettuja tarkasteluja (sozertsanie) ja mielikuvia (predstavljenie), t.s. kaikin-puolisesti uudelleentuottaa tiedollisesti (vosproizvesti) sisäisten yhteyksien (svjazj) järjestelmä, joka tuottaa (porozhdatj) annetun kokonaisuuden, paljastaa (raskrytj) tämän (kohteen) olemus (sushtshnostj). ”

    ’Järjen’ tämänhetkisessä tieteellisessä määritelmässä EI NÄY SU-KUPUOLTA (eikä sitä tule näkymään tulevaisuudessakaan!), mutta sen sijaan siellä kyllä näkyy, olemuksellisena, (yllätys, yllätys!) ’TIEDE’!

    Niin kauan kuin emme ole erikseen määritelleet käsitettä ’tiede’, tämä jät- tää tietysti puhtaasti muodollisloogiselta kannalta auki sellaisen ”mahdolli- suuden”, että muka OLISI OLEMASSA KOKO-NAAN ERIKSEEN ”MIESTEN TIEDE” JA ”NAISTEN TIEDE”! 😯

    Juuri tätä monet ajavatkin takaa: jos on periaatteellisesti ja ikuisesti ”kaksi eri tiedettä”, se tarkoittaa, että KUMPIKAAN EI VOISI OLLA OBJEKTIIVISEN TODELLISUUDEN PAIKKANSA-PITÄVÄÄ HEIJASTUSTA, eli koostua tosista asettamuksista EDES KEHITYKSEN PÄÄMÄÄRÄNÄ!

    Tuolloin ’tiede’ (tieteenala) ei ylipäätään voisi olla ”tutkimuskoh-teeseen liittyvien tosien teorioiden järjestelmä”, vaan jotakin muuta! 😯

    MITÄ se sitten olisi, sitä pitää kysyä ”naisten tieteen” kannattajilta.. ”

  7. https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/demokraatti-professori-frank-lilla-puhuu-jenkeissa-asiat-halki/

    Demokraatti-professori Mark Lilla puhuu Jenkeissä asiat halki…

    Tässä on ensin korjattava Hesarin tulkintoja, että USA:n Demokraatit EI OLE VASEMMISTOPUOLUE, vaan se on talous-, oikeisto-, kulttuuri- ja identiteettiliberaalinen porvaripuolue, jonka historiallinen tausta on etelän orjanomistajataustaisissa plantaašinomistajissa, katolisessa väestössä ja muissa ei-protestanteissa ja identiteettitietoisissa vähemmistöissä.

    Siellä ei ole ikinä suunniteltu minkäänlaista sosialismia, eikä kukaan voi myöskään kuvitellakaan sen neuvottelevan puolueena mistään ”tupo/ kiky-sopimuksesta” ”työtätekevien” nimissä, kuten vaikkapa Englannin työväenpuolueen. Sellainen on nimenomaan kategorisesti heidän puolueideologiansa vastaista. Kun uudistuksia välttämättä tarvitaan, demokraatit luottavat ylhäältäpäin määräävään (valtion takaamaan) ”Liberaaliin Kapitalistiin”, joka samalla vetää myös poliittiset pisteet Demokraattipuolueelle. …

    … Minä en tosin juurikaan tiedä, miten siellä puhutaan, paitsi mitä olen pärissyt erittäin asiantuntevien FB-kavereiden kanssa, mutta tiedän yhtä ja toista mitä siellä kirjoitetaan, myös selaista, joka ohjaa monia päättäjiä (Kuten Donaldia), mutta josta meikäläisessä meediassa näkyy korkeintaan valehtelua.

    Nyt ”Demarit” ovat kompastuneet retoriikkansa ”vasempaan” kulmakiveen, jos on uskominen puoleen omaan alan professoriin.

    Lisäksi puolueen kaikenkansan-retoriikka on fokusoitu virheellisesti ”Joogamatto-Jessicalle”, josta kukaan ei pidä eikä ole hänen mielipiteistään kiinnostunut.

    https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005390857.html

    Yhdysvaltojen vasemmiston suututtanut professori HS:n haastattelussa: Trump voitti, koska kansa pitää Kalja- kori-Joesta enemmän kuin Joogamatto-Jessicasta

    Professori Mark Lilla kirjoitti Yhdysvaltojen demokraattien nöyryyttävästä tappiosta kirjan, joka sai vasemmistolta ”murhaavan” tuomion. HS:n haastattelussa Lilla pysyy kannassaan: Yhdysvaltojen vasemmiston pitäisi kääntää katseensa vähemmistön oikeuksista enemmistön tarpeisiin, jos se haluaa takaisin valtaan.

    … Columbian yliopiston professori Mark Lilla kirjoitti vaalien jälkeen lehtiartikkelin ja kirjan siitä, kuinka demokraattien on laskeuduttava norsun-luutornistaan ja vedottava tavalliseen kansaan. Palaute omilta oli murhaava. (KUVA: Pontus Höök)
    Laura Saarikoski HS

    New York

    Yhdysvaltojen presidentti ja demokraattien ikoni John F. Kennedy sanoi aikanaan: ”Älä kysy, mitä maasi voi tehdä hyväksesi, vaan mitä sinä voit tehdä maasi hyväksi.”

    Columbian yliopiston filosofian professorin Mark Lillan mukaan nuoret demokraatit kysyvät nykyään: ”Mitä maani on minulle velkaa sen takia, kuka olen?”

    Lillan mukaan Yhdysvaltojen vasemmiston on lakattava keskittymästä identiteettipolitiikkaan eli seksuaalivähemmistöjen ja etnisten vähemmistöjen ongelmiin, jos se haluaa takaisin valtaan. Demokraattien pitää kääntää katseensa enemmistön tarpeisiin ja hyväksyä se, että kaikista ei koskaan tule yhtä poliittisesti korrekteja.

    ”Politiikassa on kyse toisten vakuuttamisesta, ei itseilmaisusta”, Lilla kirjoittaa elokuussa ilmestyneessä kirjassaan The Once and Future Liberal, joka on Yhdysvalloissa syksyn puheenaihe.

    ”Jos huutaa ’olen tässä, olen homo’, ei saa osakseen muuta kuin päänsilittelyä tai silmien pyörittelyä.”

    Murhaavaa! Muulla tavalla Lillan saamaa palautetta ei voi tiivistää. ”

  8. No NYT saadaan varamsti Huhatalta asiantuntijalausunto:

    OHO! #metoo onkin ”stalinismia”!?

    http://veikkohuuska.puheenvuoro.uusisuomi.fi/252782-taisteluun-metoo-stalinismia-vastaan

    ” Taisteluun #Metoo -stalinismia vastaan!

    24.3.2018 09:06 Veikko Huuska

    Aku Louhimies

    metoo

    Punavihreä kupla

    Stalinismi

    63 kommenttia

    ilmoita asiaton viesti

    Metoo-kampanja on vuoden vaarallisin ja tuhoisin kampanja. Ja nimenomaan siltä osin miten sujuvasti ja luonnollisesti se edustaa täydellistä kulttuuristalinismia.​

    Metoo -kampanja on riistäytynyt käynnistäjiensä käsistä, tai ainakin sen julkilausutusta hyvästä tarkoituksesta.

    Siksi on aika käydä taisteluun tätä ”oikeamielisten” kollektiivista tuholiikettä vastaan.

    Metoo tuottaa heppoisin perustein epäihmisiä, leimallisia konnia ja epäkelpoja bastardeja, jotka suljetaan yhteisön ulkopuolelle, mitättömyyteen ja unohdukseen, vaille vähäisimpiäkään mahdollisuuksia saada asiansa oikeudelliseen käsittelyyn – ja ihan normaaliin kohtuullisuusharkintaan.

    Nythän näyttää vakiintuvan aivan hyväksyttäväksi – ja suorastaan hurmioituneen ihailtavaksi menettely, jossa uhriksi ilmoittautunut toimii omassa asiassaan yleisenä syyttäjänä, ja samanhenkiset älyn jättiläiset ja kulttuuri kohokkaat äänekkäänä kuorona julistavat peruuttamattoman tuomionsa, josta ei ole oikaisun eikä armahduksen mahdollisuutta.

    Tuomitut, nuo kollektiivisen näytösoikeudenkäynnin uhrit, retusoidaan elokuvista, tajunnasta – ja kohtapitäen kai varsinaisesta elämästäkin..

    Jäljet pelottavat. – Siksi vastaiskun paikka. ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *