Ruotsissa kohistaan ja turvattomuus lisääntyy – milloin Suomessa uskotaan tosiasiat?

https://www.aamulehti.fi/ulkomaat/ruotsissa-kohistaan-aidatuista-asuinalueista-joita-rakennetaan-yha-enemman-turvallisuutta-mutta-keta-vastaan-kysyy-kolumnisti-201226835/

”Ruotsin tunnetuimpiin tämän päivän kolumnisteihin ja kirjailijoihin kuuluva Alec Schulman kyseli puolestaan kirjoituksessaan Expressenissä, ketä vastaan tätä turvallisuutta haetaan. Mikä on se elävä helvetti, joka uhkaa muurien ulkopuolella? Joululehtienmyyjätkö?, hän kärjisti.”

Olisikohan kolumnisti oikein kunnolla pihalla? Vastaushan on artikkelin lopussa.

”Ruotsissa on puhuttu viime kuukausina paljon myös jengiväkivallasta ja asuinalueiden eriytymisestä. Autojen järjestelmällinen polttaminen muun muassa Göteborgissa säikäytti ruotsalaisia elokuussa. ”

5 vastausta artikkeliin “Ruotsissa kohistaan ja turvattomuus lisääntyy – milloin Suomessa uskotaan tosiasiat?”

  1. No voehan käen munat!

    Leppälintu on outo lintu. Hyväksyy vain isoreikäisen kolon tai pöntön, josta reiästä käki sitten tipauttaa munan onnellisen pariskunnan pesään. Käenpoika työntää pesästä pariskunnan munat ja poikaset loitommalle. Pariskunta ruokkii isoa poikastaan ylpeyttä tuntien. Toiset leppälinnut katsovat kadehtien: Miksi heitä ei onni suosinut? Ehkä sitten ensi vuonna. Mutta leppälintu on linnuista lyhytikäisimpiä, joten onni saattaa jäädä kokematta.

  2. Luulenpa, että tämä joululehtimyyjä on aika ovela täky joka pakottaa jokaisen huutamaan mielessään ”no ne perkeleen mamut” tai ”no ne perkeleen rasistit”, riippuen puoluekannastaan.

    Yhtä kaikki, kansa ei suostu siihen norsunluutornista tarjottuun idylliin mitä Ruotsin valtiojohto myy. Ihminen haluaa suojella itseään ja läheisiään. Se vaisto ei poistu sillä että ministeri sanoo pusipusi.

  3. Muutama kiintiöpakolainen ei Suomea muuta Ruotsiksi. Ruotsi otti 2015 pakolaisaallon aikana vastaan yli 160 000 turvapaikanhakijaa, puhumattakaan jo aiemmin tulleista. Länsi-Roomakin tuhoutui, kun hunneja paenneiden goottien kotouttaminen epäonnistui.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *