Hurraa – Suomi on saanut uuden missin Venäjältä

Olisikos seuraava mister Suomi esim. Vladimir Putin?

Uusi miss Suomi on inkeriäisen äidin ja venäläisen miehen tytär. Inkeriläiset lähtivät Suomesta jo monta sukupolvea sitten ja suomalaisuudesta ei voi enää puhua.

Koko missitouhu joutuu outoon valoon, kun missiksi kelputetaan ulkomaalainen. Toista oli ennen, kun suomalaista naiskauneutta edusti maailmalla vaalea tosisuomalainen Armi Kuusela, josta tuli peräti miss maailma.

Missibisnes pyörii ja venyttää rajojaan. Seuraavaksi valitaan kaiketi missiksi maahanmuuttaja, joka on musta.

Näin maailma muuttuu Eskoseni, sanoi Nummisuutari pojalleen.

Yhtällä huseeraa hämärämiehet rahanpesupuuhissa ja siinä samalla auttaa Putinia pitämään Venäjän tiukasti Suomen maaperällä lähellä länteen meneviä datakaapeleita.

Toisaalla bisnesmiehet etsivät vain keinoja ansaita rahaa ja venäläinen missi on juuri sellainen, joka säväyttää. Mutta samalla se säväytää niin, että suomalaisilta katoaa mielenkiinto koko missitouhuun.

13 vastausta artikkeliin “Hurraa – Suomi on saanut uuden missin Venäjältä”

 1. Suomalaisia ovat itsensä suomalaisiksi kokevat ja ne, jotka tuntevat lojaliteettia Suomea kohtaan.
  RKP:n freudentalistit eivät antaisi ruotsia puhuvien tuntea itseänsä suomalaisiksi eli finneiksi, vaan heidän pitäisi tuntea itsensä Suomessa asuviksi ruotsalaisiksi, finländareiksi. Rotutohtori A. O. Freudenthalin opit ovat RKP:ssa vielä kovaa valuuttaa. Höbelö ja Hoopoakatemiakin ovat vallan innoissaan.

  Tuo kova kolmikko ei pidä kysymystä lojaliteetista ja suomalaiseksi itsensä kokemista tärkeänä, vaan pikemminkin päin vastoin.

  Freudentalistit ovat hajoittaneet suomalaista yhteiskuntaa pitkälti toista sataa vuotta ja tekevät samaa myyräntyötä johdonmukaisesti edelleen käyttäen hyväkseen myös tänne tulevia pakolaisia.

  Sitä myyräntyötä eivät hölmön oloiset demarit tai kokoomuslaiset huomaa, vaan antavat sen jatkua.

  1. Armi Kuuselan, joka toki oli Miss Universum-ainesta, valinta oli järjestetty juttu. Järjestelyn takana oli USA:n CIA. Suurvaltasuhteissa raivosi kylmä sota. Juuri silloin 50-luvun alussa vaikutti siltä että kommunismi etenee väistämättömästi kaikkialla maailmassa, Euroopan ns. kansandemokratioissa, Aasiassa Kiinassa ja Indokiinassa, nationalistiseen itsenästymistaistoon heräävässä kolmannessa maailmassa. Neuvostoliitosta oli tullut ydinasevalta, mikä suisti USA:n valtavaan hysteriaan.

   Kehityksestä oltiin syvästi huolestuneita mm. USA:ssa ja tunnettiin voimattomuutta sen edessä. CIA:ssa kehiteltiin suurempia ja pienempiä toimia tukea niitä maita joiden katsottiin olevan välittömässä vaarassa ajautua kommunismiin. Tällaiseksi maaksi CIA laski myös Suomen. Eräänä pienemmistä toimista tukea Suomea siellä keksittiin (aloite saattoi tulla Suomesta USA:n lähetystön kautta) järjestää Suomen kansan moraaliseksi itsetunnon nostattamiseksi maalle tämä misseys. Tässä lienee ollut innoittajana se valtava kansallinen hypetys mikä Suomessa oli syntynyt kun Ester Toivonen oli 30-luvulla kruunattu Miss Euroopaksi.

   CIA teki kulissien takana toimien Armi Kuuselasta Miss Universumin. Tämä puri Suomessa paremmin kuin osattiin toivoakaan. Kuukausikaupalla Kuuselaa kuljetettiin näytillä pitkin Suomea junanvaunussa jonka läpi maksava maakuntien yleisö sai kulkea idolia katsomassa. Armi Kuusela on myöhemmin kertonut ei tienneensä voittonsa järjestämisestä valinnan aikoihin mutta saaneensa myöhemmin asian tietoonsa.

 2. Ahtisaari sai noopelin, kun RKP:n Stenbäck kävi kuiskaamassa komitealle, että äijä oli viikinkien sukua. Ainakin äijä itse kehuskeli sukujuurillaan palkintotilaisuudessa antaen ymmärtää, ettei tässä mitään suomalaisia olla oikeastaan.

  1. Vaari jäi kiitollisuudenvelkaan freudentalisteille. Rupesi heidän agentikseen ja uhkasi rekisteröityä ruotsinkieliseksi, jos freudentalistien etuiluoikeuksiin puututtaisiin.

 3. Iltasanomien palstanpitäjä=Niin, Alinan isä on venäläinen ja äiti inkeriläinen. Suomi on kuitenkin ollut Alinan kotimaa hänen syntymästään asti. Ihan niin kuin sinunkin, joka kirjoitit someen, ettei hän ole aito suomalainen tai ainakaan sopiva missiksi.

  Tosiasia on, että parempaa edustajaa Suomelle on vaikea kuvitella. Alina on rohkea, kansainvälinen, hyväsydäminen nainen. Sosiaalisessa mediassa käyty keskustelu Voronkovan juurista kertoo siitä, miten kapeakatseinen joidenkin suomalaisten käsitys suomalaisuudesta on.

  Toisaalta arvostelua pursuavat kommentit kertovat myös epäterveestä itseluottamuksesta: uskotaan, että voidaan itsevaltiaan elkein määritellä suomalaisuutta ja sulkea sen ulkopuolelle mielivaltaisesti ne, ketkä eivät sovi henkilökohtaiseen näkemykseen

 4. On loukkaus sanoa ettei inkeriläisen kohdalla ”voi puhua suomalaisuudesta”. Montako inkeriläistä olet tuntenut? Minä ainakin kaksi, joiden inkeriläisyydestä ei saanut 1970-luvulla puhua koska yhä pelkäsivät palautusta Neuvostoliittoon.

  Nykyinen missi on syntynytkin Suomessa, joten hän on suomalainen.

  Mustaihoinen missi meillä on ollut jo kauan sitten. Jäikö Armin jäålkeen huomaamatta?

 5. Onkos tässä nyt logiikka pettänyt. G Alafuzof on myöskin Suomessa syntynyt, äiti suomalainen isä venäjän emigrantti, tullut 1918 Suomeen. Tämä missi sitten, vanhemmat venäläisiä?

 6. … ja Savikivi jatkaa saamaansa ihottumaa ruotsalaisista eikä rohtoa näy löytyvän. Pitäisi viedä jo sairaalaan ja sitoa kädet kiinni sängyn laitoihin ettei raasu raapisi itseään verille, Suomessa.

 7. Norppa – juuri noin kuten edellä kirjoitat !

  ps.inkeriläisten kohtalo oli julma ”isä aurinkoiselta”.

  Tämän vuoden missi on suomalainen …” no kaksoiskansalaisuudesta voidaan mitellä eri sana/- kuin tunnevalikoilla”.

  Jos oikein halutaan hiuksia halkoa,niin kuinkan moni suomalainen verenperinnöltään on 100 % ”suomiverta” ?

 8. ”Nykyinen missi on syntynytkin Suomessa, joten hän on suomalainen.”

  Ymmärrät kai loukkaavasi freudentalismin periaatteita.
  Vaikka suomenruotsalaisen esi-isät olisivat asuneet Suomessa vaikka kymmenenkin sukupolvea, niin freudentalismia sairastavat ovat sitä mieltä, ettei kyseessä ole finne vaan finländare eli Suomessa asuva ruotsalainen (lue: suomessa asuva ruotsalainen imperialisti)

  Höbelö, Hoopoakatemian ja freudentalistipuolueen toimitilojen seinällä riippuu yhä rotutohtori A. O. Freudenthalin rintakuva kunniapaikalla. Perin vähälahjaiselta tai sitten luikurilta porukalta vaikuttavat nuo freudentalistit. Ehkä Haglundin Kallea rupesi freudentalistien kaksinaamaisuus oksettamaan ja siksi vetäytyi politiikasta.
  —————————————-
  Freudentalistit eivät siis ole suomalaisia, koska eivät koe itseään suomalaisiksi, eivätkä ole suomalaisuudelle lojaaleja.

  Jos venäläinen tai muu maahanmuuttaja ei samastu suomalaisuuteen eikä ole suomalaisuudelle lojaali, niin freudentalistien kieliopin mukaan häntä ei pidä kutsua finneksi vaan finländareksi (suomenmaalaiseksi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *